Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Domaine de la Velle

Frankrijk • Lot

Als je aan komt rijden valt gelijk de prachtige ligging van de camping. Domaine de La Velle ligt tussen de heuvels midden in de natuur. Het is hier heerlijk rustig (reeën tot op 50 m van je tent) maar doordat je maar 30 km van zowel de Lot als de Dordogne zit is er heel veel te zien, te doen en ..te genieten.

Domaine de la Velle ligt in een heuvelachtig gebied met uitgestrekte bossen, wijngaarden, weide en akkers. Een landelijk gebied waar nog geen massa-toerisme is en de bevolking nog gastvrij en vriendelijk is. Je zit hier op ongeveer 30 km van de Dordogne en de Lot en kunt dus beide kanten op om de mooiste plekjes te bezoeken waaronder Sarlat, Beynac, Vitrav (kano), Domme, Cahors, etc. Kortom een aanrader voor een geslaagde vakantie!

Genieten op een kleine natuurcamping

Als je aan komt rijden valt gelijk de prachtige ligging van de camping op. Domaine de la Velle ligt namelijk tussen de heuvels en middenin de natuur. Het is er heerlijk rustig maar toch zit je dichtbij de mooie en bekende plekjes van de Zuid-Dordogne en natuurlijk de Lot.

De oude authentieke boerderij, gîte en de camping liggen op een mooi glooiend stuk land van 4,5 hectare. Ondanks de kleinschaligheid van La Velle is alles aanwezig voor een leuke vakantie inclusief een zwembad. De minicamping heeft 6 ruime plekken waarvan 2 bezet zijn door onze safaritenten.

Anne Marie en Joost zijn zeer gastvrij: attent en toch niet opdringerig.

Safaritent met privé sanitair

Op Domaine de La Velle heb je de beschikking over een privé-badkamer! Deze bevindt zich in een apart gebouw op circa 50 meter van de safaritent.

Kinderen

Mooi overzichtelijk terrein waar de kinderen met elkaar kunnen spelen. Natuurlijk is er een zwembad en verder heel veel ruimte en natuur om te ontdekken en een speeltoestel met 2 schommels en een glijbaan.

In juli en augustus worden verschillende workshops gegeven waaraan ook de kinderen kunnen deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan mozaïeken of vilten. In het zomerseizoen wordt wekelijks een wandeling georganiseerd met de ezels Bram en Fleur. Erg leuk voor de kinderen. Bram en Fleur zijn erg lief voor kinderen en worden graag geknuffeld en geborsteld.

Eten en drinken

Bij Domaine de la Velle wordt tijdens het hoogseizoen twee keer per week gekookt (tables d'hôtes). Daarnaast wordt er één keer per week pizza's gemaakt in de eeuwen oude broodoven. Maar je kunt ook bijna iedere avond frites afhalen. Wel op bestelling.

Minder…
Lees meer…
 • Zwembad Omheind
 • Kindvriendelijk Ruimte en leuke activiteiten
 • Privé sanitair Privé badkamer in het sanitairgebouw
 • 2x per week Table d'Hôte Vrijdags pizza's uit de broodoven
 • Bijzonder plekje 6 zeer ruime Plekken
  • 1049 km (v.a. Utrecht)

   La Velle
   46250 Montcléra
   France

  Beschikbaarheid

  Sfeervol kamperen met Greencamp

  Safaritent

  Niet beschikbaar
  • Boxspringbed
  • Incl. bedlinnen
  • Verrijdbare keuken
  • Hangmat