Safaritent in Frankrijk

Ben je toe aan een zorgeloze kampeervakantie? Frankrijk is het land bij uitstek voor kamperen op rustieke, kleine campings met veel ruimte. Greencamp verhuurt namelijk volledig ingerichte safaritenten op verschillende campings door heel Frankrijk. Wie wil er nu geen safaritent in Frankrijk huren?

Stijlvol kamperen

Elke safaritent in Frankrijk, ook wel lodgetent genoemd, is sfeervol ingericht. Stijlvol is namelijk de unieke eigen styling met steigerhouten meubelen zoals een houten loungeset, een houten eettafel en een houten verrijdbaar keukenblok. Bovendien heeft elke safaritent een eigen hangmat. Bekijk hier per safaritent de inventarislijst.

5-persoons safaritenten Frankijk

De safaritenten beschikken over onder andere een houten vlonder met sfeervolle verlichting en een ruime veranda. Daarnaast is er een slaapgedeelte welke bestaat uit 2 afsluitbare compartimenten. Terwijl er voor de ouders een comfortabel tweepersoons boxspringbed is, hebben de kinderen een stapelbed en een houten bed (0,70 x 2 meter) waar op geslapen kan worden. Neem je meer personen mee op vakantie? Dan mag je bij de meeste campings een tentje bij de safaritent zetten. je moet echter wel zelf voor een tentje zorgen. Maar ook de slaapbenodigdheden dien je zelf mee te nemen.

De safaritenten hebben al met al een lengte van 7 meter, zijn 5 meter breed en hebben een hoogte van 3 meter.

Rustieke campings in Frankrijk

De safaritenten zijn op een aantal campings te vinden. Greencamp heeft enkel campings geselecteerd die aan een aantal criteria voldoen. Zo is er bijvoorbeeld gekeken naar onder andere de natuur, de gastvrijheid, de ruimte en of de camping aangenaam is voor kinderen. Een eetgelegenheid en zwembad zijn daarnaast ook aanwezig.

Bovendien is de sfeer op de camping ontspannen en persoonlijk. Enkele eigenschappen van de geselecteerde campings zijn:

  • Kleine campings en kleinschalige vakantiedomeinen
  • 100 tot 200 m2 ruime plaatsen
  • Gezellige en persoonlijke sfeer
  • 25 – 70 plekken
  • Aanwezigheid van zwembad / restaurant / speeltuin

Greencamp heeft 33 verschillende campings waar luxe ingerichte safaritenten gehuurd kunnen worden. Al met al zijn de campings verspreid door heel Frankrijk. Zo liggen de campings bijvoorbeeld in de Ardeche, Provence en de Dordogne. Maar een aantal campings liggen ook in Oost en Midden-Frankrijk.

Bekijk de campings in Frankrijk

Ruim aanbod safaritenten in Frankrijk bij Greencamp!

Greencamp verhuurt zoals gezegd in diverse regio’s van Frankrijk safaritenten namelijk in de:

Dordogne

Dordogne, sfeervol

Ook in de Dordogne staan luxueuze safaritenten van Greencamp.

Safaritenten in de Dordogne

Provence

Kanovaren Gorges de Verdon

In de Provence zijn ook safaritenten te boeken van Greencamp.

Safaritenten in de Provence

Franse Westkust

Campings aan de Franse westkust verhuren ook onze safaritenten.

Safaritenten Franse Westkust

Franse Alpen

Vlakbij het meer van Annecy zijn ook safaritenten van Greencamp te huur.

Safaritent Franse Alpen

Safaritent in Frankrijk huren?

Wil je een safaritent boeken? Of wil je bijvoorbeeld meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. Online boeken is ook mogelijk via ‘Zoek en Boek‘.