Safaritent in Italië huren?

Wil je een safaritent in Italië huren? Italië is het land bij uitstek voor luxe kamperen op rustieke, kleine campings met veel ruimte. Greencamp verhuurt namelijk volledig ingerichte safaritenten in Italië, La vita e Bella.

Stijlvol kamperen in Italië

De safaritenten in Italië zijn rustiek en stijlvol ingericht. Zo vind je in elke tent onder andere een houten loungeset, een steigerhouten eettafel en een verrijdbaar houten keukenblok. Daarnaast kun je heerlijk luieren in je eigen hangmat! Bekijk hier de volledige inventarislijst.

Alle te huren tenten zijn geschikt voor 5 personen en hebben onder andere een houten vlonder en sfeervolle binnen- en buitenverlichting. Bovendien beschikt elke safaritent over een eigen veranda.

Het slaapgedeelte bestaat uit 2 delen. Zo slapen de ouders in een comfortabele tweepersoons boxspringbed. Ook de kinderen kunnen tijdens de vakantie heerlijk slapen. Daarnaast is er slaapplek voor drie kinderen. Ben je met zes personen? Dan is het mogelijk om een eigen tentje bij de safaritent te plaatsen. Geef het van te voren wel even door, dan kunnen we er rekening mee houden in de planning.

De Safaritenten L hebben een lengte van 7 meter, een breedte van 5 meter en een hoogte van 3 meter.

Rustieke campings in Italië met safaritenten

De safaritenten zijn op zo’n 12 campings te vinden. Greencamp heeft enkel campings geselecteerd die aan een aantal criteria voldoen zoals: natuur, gastvrijheid en sfeer. Maar kindvriendelijkheid is ook erg belangrijk. Bovendien zijn er op de meeste campings een restaurant en een zwembad aanwezig.

Bekijk hier alle safaritenten campings of zoek op de kaart

Safaritent huren Italië?

Wil je meer informatie? Of wil je bijvoorbeeld advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het boeken van een safaritent in Italië is ook online mogelijk via ‘Zoek en Boek‘ .