Informatie voor vertrek

In samenwerking met de campings doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat jullie een fijne vakantie hebben. Hieronder hebben wij wat nuttige informatie en tips voor een aangenaam verblijf.

Aankomst

3 weken voor vertrek en na betaling van de volledige reissom ontvangen jullie van ons per mail een voucher. Neem deze mee naar de camping als boekingsbewijs. De campings zijn verplicht om te weten wie ze ‘in huis’ hebben. Daarom vragen ze ook vaak nog naar een identiteitsbewijs en/of ze er een kopie van mogen maken. Neem altijd een kopie van je identiteitsbewijs mee!

 • Uw huurtent is op de dag van aankomst gereed vanaf 16.00.
 • Controleer bij aankomst of de tent en de inventaris schoon zijn. Is dit niet het geval meld dit dan direct aan de campingeigenaar. De camping kan dan ter plekke actie ondernemen.
 • Klachten achteraf worden niet door ons in behandeling genomen!

Vertrek

U wordt vriendelijk verzocht de tent op de dag van vertrek de tent voor 10.00 te verlaten. Wil je s ’ochtends vroeg vertrekken denk dan aan de buren en de overige kampeerders. Bij vertrek is het noodzakelijk dat je de huurtent “veegschoon “achterlaat. Onder veegschoon verstaan wij;

 • Leeg de koelkast en de vriezer en verwijder al het andere voedsel uit de kasten.
 • Verwijder alle afval en deponeer dit in de daarvoor bestemde voorzieningen op de camping.
 • Was het gebruikte keukengerei af .
 • Reinig de BBQ (BBQ-borstel en reinigingsmiddel is aanwezig in de tent).
 • De camping doet vervolgens de eindschoonmaak en wast/verschoont al het bedlinnen.

Uw huurtent

 • Al onze safaritenten zijn 5-perooons en hebben 2 slaapvertrekken met in totaal 5 vaste bedden.
 • Onze bedden zijn 200 cm lang
 • Alle safari- en Lodgetenten hebben boxspringbedden voor de ouders. Uitzondering is camping Luna del Monte hier staan in de Lodgetenten een gewoon bed met een prima matras.
 • Beddengoed en bedlinnen is aanwezig en in de prijs inbegrepen.
 • Onze huurtenten zijn rookvrij.
 • Voor een complete inventarislijst klik je hier. 

Zelf meenemen

Eigenlijk is alles voor een luxe kampeervakantie in  je huurtent aanwezig. Je hoeft zelf alleen hand- en theedoeken, badlakens, een afwasborstel, schoonmaak-vaten doekje en lucifers mee te nemen.

Met 6 personen?

 • Ben je met 6 dan wel graag van te voren aangeven dan kunnen wij de camping informeren en ook kunnen wij hier mogelijk rekening mee houden met de plekindeling.
 • Voor de 6e persoon moet je zelf voor slaapgelegenheid (matje, slaapzak en/of klein bijzettentje) zorgen.

Bijzet tent

Je mag een klein bijzettentje op de plek plaatsen. Neem je zelf een bijzettentje mee dan dien je ook zelf een matrasje, slaapzak en alle bedlinnen en beddengoed hiervoor mee te nemen!

Baby mee?

 • Een babybedje (80 x 120 cm) is standaard aanwezig in de tent en in de prijs inbegrepen.
 • Let op er is geen matrasje in het babybedje maar een matje.
 • Voor het babybedje altijd zelf eigen bedlinnen en een dekentje of slaapzakje meebrengen en eventueel; een dikker matrasje.

Onze samenwerking met de campings

In tegenstelling tot de grote touroperators hebben wij geen eigen mensen (koeriers) op de camping en de camping verzorgt daarom voor ons het beheer van onze huurtenten. Bij schade of wanneer u iets mist is de camping in eerste instantie het aanspreekpunt. Er is een beperkte  reserve inventaris maar niet alles dus we vragen wat flexibiliteit in deze. Indien er iets onverhoopt niet aanwezig is en u hebt het wel nodig dan verzoeken wij u om zelf het artikel aan te schaffen bij een plaatselijk winkel. Het bonnetje met uw rekeningnummer kunt u of mailen naar info@greencamp.nl en binnen 3 werkdagen zullen wij het aankoopbedrag aan jullie overmaken.

Kleine schades

Natuurlijk valt er wel eens iets en gaat er wat kapot maar dat zit bij Greencamp in de prijs inbegrepen. Meldt u het a.u.b. wel even bij de eigenaar want dit wordt u niet in rekening gebracht maar dan zijn zij wel op de hoogte en kunnen zij de inventaris aanvullen!

Ernstige schade

Ernstige schade aan tent en/of inventaris dient u direct te melden de eigenaar van de camping. Hij/zij zal een schadeformulier invullen en in overleg met Greencamp voor een passende oplossing zorgen. Onder ernstige schade verstaan we bijvoorbeeld een scheur in de tent, een kapotte hangmat of stoelen. Uw reis- of aansprakelijkheidsverzekering dekt doorgaans schade aan verhuuraccomodaties dus meldt u de schade a.u.b. bij de campingeigenaar dan draait Greencamp er niet voor op!

Huisdier

Als u een huisdier meeneemt op vakantie meldt dit dan even bij aankomst. Het kan zijn dat de camping hiervoor een dagvergoeding vraagt en dit moet dan door u zelf betaald worden.  Verder het vriendelijke verzoek om huisdieren nooit alleen in de tent te laten verblijven. Vanuit hygiënisch oogpunt is het ook niet toegestaan om huisdieren in de slaapcabines toe te laten, zorg dus voor eigen slaaplek (bench). Als laatste willen wij er op attenderen dat u als huurder te alle tijde aansprakelijk bent voor schade en/of verontreiniging die is veroorzaakt door zijn huisdier.

Plekvoorkeur

Wij bezoeken en selecteren alle campings zelf. Zo proeven wij ter plekke de sfeer en kunnen we iedereen op een goede manier adviseren. De plekken voor onze safaritenten worden in overleg met de camping uitgekozen. Omdat wij bij voorkeur onze tenten verspreiden over de camping zal niet iedere plek exact hetzelfde zijn. Het is daarom mogelijk om bij je reservering een voorkeur aan te geven voor een bepaalde plek of voor bijvoorbeeld zon/schaduw. Wij zullen ons best doen om hierin tegemoet te komen maar kunnen helaas geen garanties geven. Onze eigen planning, opeenvolgende reserveringen en voorkeuren van andere gasten spelen hierin ook een rol.

Toewijzing huurtent

Greencamp is verantwoordelijk voor de tentindeling en bepaald dus wie er in welke tent geplaatst word. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met opgegeven (plaats) voorkeuren maar ook met aansluitende reserveringen. Het is niet mogelijk om bij aankomst een andere huurtent te kiezen dan welke is aangeboden. Alleen in overleg met Greencamp kan van de tentindeling worden afgeweken.

Barbecueën

Bij bijna alle huurtenten behoort een BBQ op gas tot de standaard inventaris. Een goede en mooie luxe BBQ waarvan we hopen dat vele gasten er met plezier gebruik van zullen maken. Om dit te verwezenlijken is het wel noodzakelijk om de BBQ na gebruik ook weer schoon achter te laten. We hebben hiervoor speciale BBQ reiniger in de huurtent staan die hiervoor gebruikt kan worden.

Vakantie in  mei, juni en september

In het voor-en naseizoen is het vaak nog heerlijk rustig. Dit betekend wel dat soms nog niet alle faciliteiten en activiteiten worden aangeboden. Je kunt altijd op de website van de camping kijken voor meer informatie of bel ons.

Vakantie in  juli en augustus

In top van de schoolvakanties (bouwvak) is de camping vaak volledig bezet. Dit betekend meer levendigheid, iets meer drukte dan normaal maar ook vaak meer vriendjes en vriendinnetjes voor de kinderen.

Eigen risico

Deelname aan georganiseerde activiteiten geschiedt te allen tijde voor eigen risico evenals het gebruik van voorzieningen op de locatie, zoals zwembaden, sanitaire voorzieningen speeltoestellen en andere voorzieningen.

Tenslotte

Wij staan op zo’n 35 campings en geen camping is hetzelfde. Een ander land, andere omgeving, terrein, eigenaren, gewoonten en regels maakt dat iedere camping bijzonder is. Bij de ene camping staan onze tenten verspreid over de camping, terwijl we bij een andere in een rij staan. Ook de grootte van de plekken en het uitzicht verschillen. Wij krijgen ieder jaar foto’s toegestuurd van zowel campings als van gasten en wij proberen hiermee een zo goed mogelijk beeld van de camping en de tentplekken te geven. We raden je in deze aan om ook even door te klikken naar de website van de camping zelf! Desalniettemin heb je vragen of wensen bel ons, daar zijn we voor.