Lodge tent Italië huren? Greencamp, verhuur van lodge tenten

Lodge tent Italië huren doet u bij Greencamp! Voor de verhuur van lodge tenten Italië heeft Greencamp rustieke, sfeervolle campings geselecteerd. Deze campings bieden ruime plaatsen en een persoonlijke sfeer.

Comfortabel kamperen in Italië

De lodge tenten (safaritenten) zijn allemaal anders ingericht. Wat hetzelfde is gebleven is de eigen styling: hangmat, eettafel van steigerhout, een houten loungeset en koken op een verrijdbaar keukenblok van steigerhout. Download de complete inventarislijst.

Onze lodge tenten staan op een houten vlonder, waar u heerlijk kunt zitten op de grote veranda van 15 m2. Een boxspringbed voor 2 personen en een stapelbed bieden comfortabele slaapplaatsen. Een extra bed en/of bijzettent kan verzorgd worden, indien er meer personen zijn.

Het formaat van een lodge tent is 9x6x3m en biedt daarom genoeg ruimte. Meer informatie over de lodge tenten kunt u hier vinden: lodge tenten.

Rustieke campings Italië met lodge tenten

Campings zijn geselecteerd op basis van sfeer, rust en ruimte en de aanwezigheid van een restaurant, (klein) zwembad, gastvrijheid, sfeer en kindvriendelijkheid. Eigenschappen van deze campings:

  • Kleine campings
  • Ruime plaatsen: 100 tot 400 m2
  • Gezellig en persoonlijk
  • 10 tot 100 plekken
  • Rivier of zwembad

Lodge tenten zijn niet op elke camping aanwezig.
Bekijk de lodge-tent campings of zoek een camping op de kaart

 

Lodge tenten Italië huren?

Voor de beschikbaarheid van de lodge tenten in Italië kunt u contact opnemen met Greencamp. Direct boeken is ook mogelijk.