Gite huren Frankrijk? Kies voor Greencamp!

Met caravan of eigen tent op vakantie gaan, is niets meer voor u? In plaats van een gite te huren, kunt u ook een volledig ingerichte tunneltent of safaritent huren op prachtige rustieke campings in Frankrijk.

Comfortabel verblijf

Onze safaritenten zijn zeer luxe ingericht. Bekijk de inventarislijst. Zo is er onder andere een koelkast aanwezig, houten tuinmeubilair met een steigerhouten eettafel. U kunt heerlijk zitten op de veranda en slapen doet u op een comfortabel boxspringbed.

Onze safaritenten zijn 5 meter en 7 meter lang, met een hoogte van 3 meter. Bekijk meer informatie over safaritenten of de kampeertenten.

Gite huren in Frankrijk? Bekijk ook eens onze luxe tenten.

Onze luxe tenten zijn een prima alternatief voor een gite huren. Frankrijk heeft veel te bieden om van te genieten, daarom hebben wij de beste campings geselecteerd. Deze voldoen aan de volgende eisen:

  • Rustieke en klein
  • Genoeg ruimte per plaats
  • Huiselijke, gastvrije sfeer
  • In de natuur gelegen
  • Speelruimte voor kinderen
  • Verfrissende duik mogelijk

De campings zijn onderverdeeld in drie groepen: Mini, klein en Rustiek. De eerste is een combinatie van gites, minicamping en chambre d’hote.

> Neem een kijkje bij alle geselecteerde campings of bekijk het kaartoverzicht van Frankrijk.

 

Gite huren alternatief iets voor u?

Gite huren Frankrijk? Voor al uw vragen staat Greencamp u graag te woord, neem contact op voor meer info over onze huurtenten of campings in Frankrijk.