Ingerichte tent huren Italië? Kies voor Greencamp!

Een ingerichte tent huren in Italië? Via Greencamp kun je een volledig ingerichte huurtent in het prachtige Italië huren. Kortom, je komt heerlijk tot rust op een kleine en rustieke camping!

Sfeervol en comfortabel kamperen in Italië

De tent is ingericht met onder andere keukeninventaris, een koelkast (met vriesvak), vloerbedekking, garderobekastje en comfortabele matrassen. Daarnaast beschikken al onze safaritenten over een houten vlonder en een eigen veranda. Alles is dus aanwezig voor een comfortabel verblijf. Er zijn echter maar enkele campings in Italië waar je safaritenten van Greencamp kan huren.

Bovendien zijn op elke camping maar een paar huurtenten aanwezig. Deze staan niet op een rijtje, maar zijn verspreid over de camping. Andere kampeerders zullen niet door hebben dat er een tentverhuur organisatie aanwezig is. Bovendien blijft het gevoel van individueel kamperen.

Bekijk alle campings in Italië Campings op de kaart

Campings Italië

Greencamp selecteert de campings op basis van eigen bezoeken en ervaringen. Daar wordt bijvoorbeeld gelet op de aanwezige sfeer, rust en ruimte, gastvrijheid en kindvriendelijkheid. Belangrijk is ook de mogelijkheid om een hapje te eten en een verkoelende duik te nemen in een zwembad.

Daarom kun je op prachtige locaties een ingerichte tent huren. In Italië op camping Casa Aurora (Le Marche) kun je bijvoorbeeld lekker luieren in de schaduw van oude olijfbomen. Bovendien heb je een prachtig uitzicht over de heuvels. Maar je kan ook in Le Marche terecht op de camping San Procolo. Deze camping ligt tussen de zonnebloemvelden en olijfgaarden. Daardoor kampeer je in een schitterende omgeving.

Eigenschappen van rustieke campings in Italië zijn onder andere:

  • Rustiek en sfeervol
  • Persoonlijke, ongedwongen sfeer
  • Ruime plekken (150 tot 200m2)
  • Zwembad
  • Hangmat, tuinset van hout en barbecue.

 

Een ingerichte tent huren in Italië?

Boek online je vakantie bij Greencamp. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen. Bellen mag natuurlijk ook naar 0513 744 150