Verhuur van lodge tenten Frankrijk

Lodge tent huren? Voor de verhuur van lodge tenten Frankrijk heeft Greencamp sfeervolle kleine campings geselecteerd. Deze campings bieden ruime plaatsen en een persoonlijke sfeer.

Comfortabel kamperen in Frankrijk

De lodge tenten (safaritenten) zijn allemaal anders ingericht. Wat hetzelfde is gebleven is de eigen styling: hangmat, eettafel van steigerhout en een houten loungeset. Barbecueën met een skottelbraai en koken op een verrijdbaar keukenblok van hout. Download de complete inventarislijst.

Onze lodge tenten staan op een houten flonder, waar u heerlijk kunt zitten op de grote veranda. Een boxspringbed voor 2 personen en een stapelbed bieden comfortabele slaapplaatsen. Een extra luchtbed en/of bijzettent kan verzorgd worden, indien er meer personen zijn.

Het formaat van een lodge tent is 7x5x3m en biedt daarom genoeg ruimte. Meer informatie over de lodge tenten kunt u hier vinden: lodge tenten.

Logde tent Frankrijk op rustieke campings

Campings zijn geselecteerd op basis van de aanwezige rust en ruimte, de aanwezigheid van een restaurant/zwembad, gastvrijheid, sfeer en kindvriendelijkheid. Eigenschappen van deze campings:

  • Kleine campings
  • Ruime plaatsen: 100 tot 400m2
  • Gezellig en persoonlijk
  • 10 tot 100 plekken
  • Rivier of zwembad

Lodge tenten zijn niet op elke camping aanwezig.
Bekijk de lodge-tent campings of zoek een camping op de kaart

 

Lodge tent Frankrijk huren?

Voor de beschikbaarheid van de lodge tenten in Frankrijk kunt u contact opnemen met Greencamp. Direct boeken is ook mogelijk: online boeken.