Een bungalowtent huren in Italië? U kunt bij Greencamp terecht voor het huren van een ingerichte tent op kleine rustieke campings in Italië.

Bekijk ons aanbod campings met bungalowtent Italië »

Comfortabel en sfeervol kamperen

Verzeker uzelf van sfeervol en comfortabel kamperen bij Greencamp. U kunt een volledig ingerichte tent huren. Een bungalowtent bijplaatsen is mogelijk, indien u dat wenst.

Er zijn safaritenten te huur, met een houten vloer en veranda. Er staan slechts enkele huurtenten gespreid over elke camping. Overige kampeerders zullen niet merken dat er een verhuurorganisatie op de camping aanwezig is.

Meer info over bungalowtent huren Italië

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Greencamp. Online boeken is tevens mogelijk.

Meer over bestemming Italië

Campings in Italië

Campings worden geselecteerd door er zelf naar toe te gaan en de sfeer te proeven. Waar op wordt gelet zijn rust, ruimte, sfeer, natuur, kindvriendelijkheid, gastvrijheid en voorzieningen zoals zwembad en restaurant.

Op prachtige plekken in Italië kunt u een bungalowtent huren. Italië staat bekend om de olijfgaarden, de rustieke camping Pian di Boccio kunt u hiertussen vinden. In Le Marche ligt tevens camping Casa Aurora, de omgeving is schitterend. Het zijn kleine campings volgens onze Greencamp Rustiek formule:

  • Rustieke en sfeervolle campings
  • Ongedwongen, persoonlijke sfeer
  • Zeer ruime plekken (150 tot 200m2)
  • Zwembad aanwezig
  • Extra’s: hangmat, houten tuinset, BBQ en Senseo apparaat.

Bekijk ons aanbod campings met bungalowtent Italië »