Kant en klare tent Italië huren? Kies voor Greencamp!

Op vakantie met een kant-en-klare tent? Italië is, met haar schitterende landschap en het heerlijke weer, een ideale plek voor een rustieke vakantie. Greencamp heeft een selectie gemaakt van kleine campings, met ruime plekken.

Prettig kamperen met een kant en klare tent

De safaritenten zijn sfeervol en comfortabel ingericht met steigerhouten meubelen, boxspring bedden, een hangmat en een steigerhouten (buiten) keuken met wieltjes zodat je ook lekker buiten kunt kokkerellen.

De safaritenten hebben 2 slaapvertrekken en 5 bedden. Alle zijn comfortabel en sfeervol ingericht met (steigerhouten) meubelen, boxspring bedden, een hangmat en een verrijdbare buitenkeuken.

Voor een exact overzicht van alle type tenten en het inventaris, klik hier.

Bij de ene camping staan onze tenten verspreid over de camping, terwijl ze bij een andere in een rij staan. Ook de grootte van de plekken en het uitzicht verschillen. Op de campingpagina vind je vaak foto’s van voorbeeldplekken en bij ‘’uw verblijf’’ geven we een beschrijving van de plekken op de door jullie geboekte camping(s).

Diverse camping locaties in Italië met kant en klare tenten

Bent u ook een aanhanger bent van gastvrijheid, rust en ruimte, natuur en een ontspannen sfeer? Dan kunt u vast onze geselecteerde campings waarderen. Stuk voor stuk kleine campings met veel aandacht aan de persoonlijke sfeer.

Bekijk alle campings in Italië of zoek op de kaart

 

Kant en klare tent Italië huren?

Voor de actuele beschikbaarheid, klik hier. Meteen online boeken is mogelijk.