Kant en klare tent Italië huren? Kies voor Greencamp!

Op vakantie met een kant-en-klare tent? Italië is, met haar schitterende landschap en het heerlijke weer, een ideale plek voor een rustieke vakantie. Greencamp heeft een selectie gemaakt van kleine campings, met ruime plekken.

Prettig kamperen met een kant en klare tent

De kant-en-klare tenten zijn volledig ingericht. U kunt er een koelkast in vinden, keukeninventaris en vloerbedekking. Garderobe- en keukenkastjes voor het bergen van spullen, goede matrassen om op te slapen.

De kant-en-klare tenten zijn in de vorm van kwalitatieve tunneltenten van Nederlandse makelij. Een andere beschikbare tent is de kant-en-klare safaritent. Deze is ook kant-en-klaar en luxe uitgevoerd met een flonder van hout en een veranda, met veel ruimte.

Door de kleinschalige verhuur staan er maximaal 4 tenten per camping. De tenten staan dan ook niet naast elkaar, maar verspreid.

Diverse camping locaties in Italië met kant en klare tenten

Bent u ook een aanhanger bent van gastvrijheid, rust en ruimte, natuur en een ontspannen sfeer? Dan kunt u vast onze geselecteerde campings waarderen. Stuk voor stuk kleine campings met veel aandacht aan de persoonlijke sfeer. De plaats waarop de kant-en-klare tent staat is zeer ruim te noemen en er zijn voorzieningen beschikbaar zoals een restaurant en een zwembad.

Kant en klare tenten op een ‘Greencamp Rustiek’ campings

  • Chambre d’hote, gites en minicamping gecombineerd
  • Ruime, 150 tot 400m2 plaatsen
  • Ontspannen en sfeervol
  • Zwembad
  • Hangmat en houten tuinmeubilair aanwezig
  • Houten meubilair

Bekijk alle campings in Italië of zoek op de kaart

 

Kant en klare tent Italië huren?

U kunt contact met ons opnemen voor vragen en beschikbaarheid van de campings. Meteen online boeken is mogelijk.