Wij selecteren en bezoeken onze campings zelf

Welkom bij Greencamp, een kleine reisorganisatie met passie voor kleinschalige campings. Bij Greencamp is het uitgangspunt de camping, het plekje waar je een week of meer verblijft. Wij bezoeken daarom altijd eerst zelf de camping om ter plaatse de sfeer te proeven alvorens wij besluiten om er onze safaritenten te plaatsen. Het is tenslotte uw (verdiende) vakantie en daar willen wij wel 200% achter staan. Na afloop van het seizoen stappen we in onze auto en toeren door Frankrijk en Italië om de campings persoonlijk te spreken en onze safaritenten te checken. Zo houden we de vinger aan de pols.

Kindvriendelijk

Wat is kindvriendelijk? Veel faciliteiten, alles groot en massaal, de hele dag animatie? Wij denken van niet. Bij Greencamp selecteren wij niet op het aantal sterren en faciliteiten maar juist op andere criteria. Zo zijn onze campings sfeervol, kleinschalig en fraai gelegen in een natuurlijke omgeving. De plekken zijn ruim en kinderen hebben voldoende speelruimte en kunnen echt kind zijn en spelen in de natuur.

Er is een zwembad, een speeltuin en in het hoofdseizoen is er op een aantal campings ook animatie met wat kneuterige spel- en sportactiviteiten. Kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen!

Klein maar fijn

De sfeer op een kleine camping is niet te vergelijken met die op een grote camping. Het is rustiger en meer ontspannen en ondanks de beperkte grootte zijn de voorzieningen (zwembad, speeltuin, sanitair, restaurant) prima op orde. En kleine campings zijn persoonlijker. U wordt ontvangen door de eigenaar zelf en ook gedurende uw vakantie zijn zij uw aanspreekpunt en zult u hen vaak aan het werk zien. Wij kiezen daarom heel bewust voor kleine campings weg van de massa.

Onze plekken op de camping

Wij bezoeken alle campings zelf en zo proeven wij ter plekke de sfeer zodat we iedereen op een goede manier kunnen informeren en adviseren. De plekken voor onze safaritenten worden in overleg met de camping uitgekozen en omdat wij bij voorkeur onze tenten verspreiden over de camping zal niet iedere plek hetzelfde zijn.

Wat zowel de campings als onze gasten aanspreekt is de kleinschalige verhuur zodat je dus niet in het welbekende rijtje staat. Uiteraard verschilt dit per camping maar overal kampeer je gewoon tussen de overige kampeerders in. Zo heb je de luxe van een ingerichte safaritent maar toch het gevoel dat je individueel kampeert.

Safaritent – net een huisje

Op alle campings verblijf je in een sfeervol ingerichte Safari- of Lodgetent. Luxe kamperen dus. Soms heb je privé-sanitair maar meestal maak je gebruik van het sanitair op de camping. Onze safaritenten zijn comfortabel ingericht en voorzien van o.a. boxspring bedden met goede matrassen, een hangmat, een gas BBQ en een Nespresso. Voor een uitgebreide inventarislijst klik hier.

Bij aankomst staat je safaritent staat voor je klaar en behalve hand, bad- en theedoeken hoef je niets zelf mee te nemen. Ook het beddengoed en bedlinnen zijn standaard aanwezig in de safaritent. Op de vertrek dag pak je je koffer in, je sluit de safaritent af en je vertrekt. De eindschoonmaak wordt ook voor je gedaan!

Zo geniet je toch van het echte, ouderwetse kamperen (slapen in een tent onder de sterren en de gezelligheid van kamperen) maar je hebt geen last van de “nadelen”.

Samenwerking met onze campings

Greencamp verhuurt kleinschalig en heeft geen eigen mensen op de camping. Bij schade of wanneer u iets mist is de camping in eerste instantie het aanspreekpunt. Er is reserve inventaris op de camping maar beperkt dus bij vervanging vragen wij om wat flexibiliteit. Indien er onverhoopt iets niet aanwezig is en u hebt het wel nodig dan verzoeken wij u zelf het artikel aan te schaffen bij een plaatselijk winkel. Het bonnetje met uw rekeningnummer kunt u mailen naar info@greencamp.nl en binnen 5 werkdagen zullen wij het aankoopbedrag aan u overmaken.

Bel ons gerust!

Wij wensen u heel veel plezier bij de voorbereiding van de vakantie en wij hopen u natuurlijk te mogen begroeten op een van onze campings. Wilt u advies, heeft u speciale wensen of reist u bijvoorbeeld samen met vrienden en wilt u naast elkaar staan? Bel ons gewoon even, wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Niek en Janneke