Groots kamperen op kleine campings

 • Vertrouwd en persoonlijk sinds 2005
 • Hand picked – wij selecteren en bezoeken onze campings zelf
 • Slow Glamping – kleine campings, weg van de massa
 • Sfeervol ingerichte safaritenten met en zonder privé sanitair
 • Kleinschalige verhuur – niet te veel tenten en niet in een rijtje

Kindvriendelijke campings

Wat is kindvriendelijk? Veel faciliteiten, alles groot en massaal, de hele dag animatie? Wij denken van niet. Bij Greencamp selecteren wij niet op het aantal sterren maar juist op andere criteria. Zo zijn onze campings sfeervol, kleinschalig en fraai gelegen in een natuurlijke omgeving. De plekken zijn ruim en kinderen kunnen echt kind zijn en spelen in de natuur. Er is een zwembad, een speeltuin en in het hoofdseizoen is er beperkte animatie met wat kneuterige spel- en sportactiviteiten.

Kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen!

Slow glamping

Glamping is een samenvoeging van de woorden glamerous en camping. Veel andere touroperators leggen daarbij de nadruk op het woord glamerous en niet op de camping. Greencamp denkt daar anders over. Bij ons is het uitgangspunt juist wel het plekje waar je tenslotte een week of meer verblijft met het gezin. Wij bezoeken daarom eerst zelf de camping om ter plaatse de sfeer te proeven. Het is tenslotte uw (verdiende) vakantie en onze eigen tent.

De sfeer op een kleine camping is niet te vergelijken met een camping met honderden plaatsen. Het is persoonlijker, rustiger en meer ontspannen en ondanks de beperkte grootte zijn de voorzieningen (zwembad, speeltuin, sanitair, restaurant) prima op orde.

Wij kiezen daarom heel bewust voor kleine campings weg van de massa. Slow glamping noemen we dat.

Zwembad, kleine natuurcamping Mas du Midi, Tarn, Zuid Frankrijk

Kleinschalige verhuur

Wat zowel de campings als onze gasten erg aanspreekt is de kleinschalige verhuur. Wij hebben vaak maar 4 safaritenten per camping en onze huurtenten proberen wij over de camping te verspreiden zodat je dus niet in het welbekende rijtje staat. Je kampeert dus gewoon tussen de overige kampeerders in. Zo heb je de luxe van een ingerichte tent maar toch het gevoel dat je individueel kampeert.

Safaritent – net een huisje

Op alle campings verblijf je in een sfeervol ingerichte safari- of lodgetent. Luxe kamperen dus. Soms heb je privé-sanitair maar meestal maak je gebruik van het moderne sanitair op de camping. Onze safaritenten zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken en comfort zoals o.a.

 • Echte boxspring bedden met dikke matrassen
 • Beddengoed en bedlinnen is inclusief
 • Een hangmat
 • Verrijdbare buiten keuken met gas BBQ
 • Koelkast met vriesvak
 • 4- pits gasfornuis & Nespresso.
 • De inventaris verschilt per type tent. Voor een uitgebreide inventarislijst klik hier.

Bij aankomst staat je safaritent staat voor je klaar en behalve hand, bad- en theedoeken hoef je niets zelf mee te nemen. Op de vertrek dag pak je je koffer in, je sluit de safaritent af en je vertrekt naar de volgende camping. De eindschoonmaak wordt voor je gedaan!

Zo geniet je toch van het echte, ouderwetse kamperen (slapen in een tent onder de sterren en gezelligheid) maar je hebt geen last van de “nadelen”.

Meer weten over onze huurtenten? Klik dan hier.

Plekken op de camping

Wij bezoeken alle campings eerst zelf. Zo proeven wij ter plekke de sfeer en kunnen we vervolgens iedereen op een goede manier adviseren. De plekken voor onze safaritenten worden in overleg met de camping uitgekozen.

Omdat wij bij voorkeur onze tenten verspreiden over de camping zal niet iedere plek exact hetzelfde zijn. Het is mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een bepaalde plek of voor bijvoorbeeld zon/schaduw. Wij zullen ons best doen om hierin tegemoet te komen maar kunnen helaas geen garanties geven. Onze eigen planning, opeenvolgende reserveringen en voorkeuren van andere gasten spelen hierin ook een rol.

De samenwerking met onze campings

Greencamp verhuurt kleinschalig en heeft geen eigen mensen op de camping. Bij schade of wanneer u iets mist is de camping in eerste instantie het aanspreekpunt. Er is reserve inventaris op de camping maar beperkt dus vragen wij om wat flexibiliteit.

Dus indien er iets onverhoopt niet aanwezig is en u hebt het wel nodig dan verzoeken wij u vriendelijk om zelf het artikel aan te schaffen bij een plaatselijk winkel. Het bonnetje met uw rekeningnummer kunt u mailen naar info@greencamp.nl en nog dezelfde dag zullen wij het aan jullie overmaken.

Onze Inspiratie / thema pagina’s

Met meer dan 30 campings in 3 landen is het misschien best lastig je vakantie te kiezen. We hebben campings aan een riviertje, in de bergen en bij zee. Campings waar je kunt outdoor sporten of wandelen. Campings geschikt voor een vakantie met peuters of met tieners. Kortom keuze genoeg.

Voor vakantie-inspiratie (met mooie foto’s) klik je hier.

Onze bestemmingspagina’s

Frankrijk of Italië? Toscane of de Marken of toch naar Umbrië. Keuze genoeg. Voor leuke weetjes, prachtige foto’s, informatie over (sportieve) activiteiten, mooie dorpjes van al onze bestemmingen klik je hier.

Bel gerust!

Wij wensen je heel veel plezier bij de voorbereiding van je vakantie en wij hopen je natuurlijk te mogen begroeten op een van de campings. Greencamp is een kleine, persoonlijke reisorganisatie. Wil je advies, heb je speciale wensen of reis je samen met vrienden en wil je naast elkaar staan? Bel ons gewoon even, wij helpen je graag. Tel: 0513-744150.

Met vriendelijke groet,

Niek en Janneke