Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Italië

Kleine campings

Kindvriendelijk

Veelzijdige vakantiebestemming

Zee, meren, heuvels, en cultuur

Genieten in .....

Toscane, Umbrië, Le Marche en Idromeer

Mediterraan klimaat

Voor een zonnige vakantie

Greencamp verhuurt safaritenten op kleine campings in Italië.

 • La Vita e Bella
  Chianti wijn en druiven met zonsondergang in Toscane
 • Strand van Monte Conero
  Strand van Monte Conero
 • Florence, Toscane
 • Zo mooi dat Toscane
  Mooi groen landschap van Toscane
 • Palio in Siena
  Paardenrace Palio in Siena
 • Porto San Stefano in Maremma
  Porto San Stefano in Maremma
 • Chianti wijn en druiven met zonsondergang in Toscane
 • Strand van Monte Conero
 • Mooi groen landschap van Toscane
 • Paardenrace Palio in Siena
 • Porto San Stefano in Maremma

Italië

Bij Greencamp heb je de keuze uit 11 Italiaanse campings waar je een van onze tenten kunt huren. Je vindt de campings bijvoorbeeld aan de kust, in midden-Italië en in noord-Italië. Zo kun je onze safaritent huren in onder andere Toscane, Le Marche, Umbrië, Maremma, Elba en aan het Idromeer.

Italie

Dit land wordt een steeds populairdere vakantiebestemming onder Nederlanders. En terecht want Italië is een veelzijdig land. Hier vakantie vieren betekent genieten van glooiende landschappen en middeleeuwse dorpjes. Cultuur, kunst en eeuwenoude historie, pasta, pizza, cappuccino en Chianti vormen samen La Dolce Vita!

Naast de stranden aan de Italiaanse kuststreken biedt het land ook middeleeuwse steden als Rome, Venetië en Florence. Geniet daarom van de unieke combinatie van cultuur en natuur gedurende je luxe kampeervakantie in Bella Italia.

Huur een sfeervolle safaritent in Italië

Greencamp verhuurt sinds 10 jaar sfeervolle safaritenten op kleine campings in Italië. Wij selecteren onze campings in Italië door zelf de campings te bezoeken en de sfeer te proeven. Greencamp staat nu bovendien op 11 kleine, sfeervolle campings en agriturismo’s in heel Italië.

Als je bij Greencamp een compleet ingerichte safaritent huurt heb je dus wel de lusten van het kamperen in Italië maar niet de lasten. Ergens op in Bella Italia staat de huurtent immers al voor je klaar. Dus geen gesjouw en onderhoud. Kortom, je luxe kampeervakantie begint direct!

Wat voor vakantie wil je?

Greencamp heeft voor een ieder een luxe vakantie die aansluit op zijn of haar wensen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, je wil genieten van zee en strand of dat je meer bent van een sportieve en actieve vakantie. Er is bij Greencamp veel mogelijk. Daarnaast hebben wij campings waar je kunt paardrijden, wandelen maar waar je ook goed kunt eten. Maar wij hebben ook campings met uitstekende outdoor mogelijkheden. Op de pagina inspiratie vind je meer informatie waarmee je tot een goede keuze kan komen

Bestemmingen

Greencamp verhuurt safaritenten in onderstaande regio’s:

Agriturismo's

Anders dan anders. Kamperen bij een Italiaanse boer. Huur eens een sfeervol ingerichte safaritent op een van onderstaande Agriturismo’s. Een Agriturismo is een kleinschalige boerderij met toeristische activiteiten zoals een camping.

Safaritent huren agriturismo

Rustieke familiecampings

Een rustieke camping is niet te groot en niet te klein en heeft een rustige en persoonlijke sfeer. Er is leef- en speelruimte en het terrein heeft karakter en uitstraling en er is moeite gedaan om het natuurlijke kader te bewaren. Soms zijn de plekken heel vrij en natuurlijk soms zijn ze afgebakend door bijvoorbeeld een heg. De faciliteiten zijn vaak beperkt tot een zwembad, petit-restaurant, een speelveld en/of speeltuintje en alles is goed verzorgt. Er worden (spontaan) leuke, kneuterige activiteiten georganiseerd.

Hieronder vindt u onze Rustieke familiecampings in Frankrijk en Italië uitgekozen door de liefhebber (en ouder van 3 kinderen).

Safaritent huren op een rustieke familiecamping

Charmecampings

Onze kleine Charmecampings zijn persoonlijk, levendig en sfeervol en liggen in de natuur. Vaak zijn de kampeerplekken wat meer afgebakend en daardoor iets minder natuurlijk liggend/ogend vergeleken met de Bijzondere plekjes en de Rustieke Familiecampings. Er zijn wat meer faciliteiten en de sfeer is familiaal en er worden vaak (eenvoudige)  kinderactiviteiten georganiseerd maar verwacht zeker geen Hoopy-Club of zwemparadijzen.

Op onderstaande charmecampings (ook wel kleine familiecampings genoemd) kunt u een Safaritent huren.

Charmecampings in Italië