Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Classic Safaritent

Classic Safaritent

Sfeervol ingericht

5 persoons tenten

Boxspring matrassen

Veranda voor de tent

Hangmat

Inclusief bedlinnen

Onze safaritenten zijn sfeervol, comfortabel en compleet ingericht met o.a. boxspring bedden, een hangmat, een steigerhouten keuken met wieltjes (zodat je ook lekker buiten kunt kokkerellen) en zijn inclusief alle beddengoed en bedlinnen.

De safaritenten hebben een aluminium frame en het dak en de tent zijn gemaakt van robuust canvas wat de tent een natuurlijke uitstraling geeft. Alle safaritenten staan op een houten vlonder en hebben een houten terras voor de tent.

Greencampen
herinneringen opbouwen
Standaard bij alle safaritenten
Onze safaritent
Safaritent by night
Sfeervol
Voorbeeldplek La Chabanne
Voorbeeldplek La Chabanne
Marlous Prinzen, Les Arches
Marlous Prinzen, Les Arches
Kamperen = buiten koken
Slaapcabines safaritent
Leef en slaapgedeelte
Ouder slaapcabine
Slaapkamer kinderen, 3 bedden
Keukenblok is verrijdbaar
Vakantiegevoel
Safaritent XL op Les Savonniers
Safaritent L
Terras safaritent L en XL
Safaritent M
Eten met de buren
Familie aan het eten bij safaritent op Nonna Stella
Inzending Saskia Everaars
Inzending Annemarij Swart
Voortent kan geheel open
standaard aanwezig
Voorbeeldplek La Chabanne
Marlous Prinzen, Les Arches
Familie aan het eten bij safaritent op Nonna Stella

Faciliteiten

Algemeen

Safaritent XL (5-6 persoons) 9 x 5 m incl. luifel van 2 x 5 m
Safaritent L (5persoons) 7 x 5 m incl. luifel van 2 x 5 m
Safaritent M (4-5 persoons) 4.50 x 4.50 m incl. luifel van 2 x 4.50 m
Uitvoering Canvas
Kamerafscheiding Tentdoek / canvas
Koelkast Tafel model

Lekker slapen

Bedden Safaritent XL 5
Bedden Safaritent L 5
Bedden Safaritent M 4 + een logeerbed
Aantal slaapcabines (XL, L en M) 2
Hoofdkusens en dekbedden (XL, L en M) Inclusief
Bedlinnen (XL, L en M) Inclusief
Matrassen ouders (XL, L en M) 2x boxspringbed 80 x 200
Matrassen kinderen (XL, L en M) 2x pochetveringmatras 80 x 200
Bedden kinderen (XL, L en M) Stapelbed
Bed 5e persoon (Xl en L) steigerhouten bed 70 x 200 m
Bed 5e persoon (M) logeerbed emet pocketveringmatras

Buitenleven

Houten veranda (XL, L en M) Met luifel van ca. 2 m
Hangmat Lekker relaxen
Verrijdbare (buiten) keuken Buiten of binnen kokkerellen
Verlichting Hanglamp
Eetafel (140 x 80 cm) met 2 banken

Classic Safaritent

Onze safaritenten hebben een aluminium frame en het dak en de tent zijn gemaakt van robuust canvas wat de tent een natuurlijke uitstraling geeft. Alle safaritenten staan op een houten vlonder .

De safaritenten hebben allen 2 slaapvertrekken met in totaal 5 bedden en een leefruimte met hierin o.a. opbergkasten en een koelkast. Slaap- en leefruimte zijn van elkaar gescheiden dor een katoenen afscheiding. Buiten is een veranda met luifel van ca. 2 m.

De safaritenten zijn comfortabel en sfeervol ingericht met o.a steigerhouten meubelen, boxspring bedden, bedlinnen, hangmat en een verrijdbare, steigerhouten keukenblok.

Verschillende formaten

Onze safaritenten zijn er in 3 formaten te weten (van groot naar klein)  de safaritent XL (9 x 5 m), de safaritent L (7 x 5 m)  en de safaritent M (4.50 x 6.50).

Inrichting Safaritenten XL en L

De Safaritent L en XL zijn exact hetzelfde ingericht alleen het formaat is anders. As extra heeft de safaritent XL nog een nespresso. De Safaritent zijn comfortabel ingericht met met o.a. boxspring bedden, beddengoed en bedlinnen, een hangmat, een groteb eetafel buiten en een kleine tafel binnen en een keuken met wieltjes zodat je desgewenst ook lekker buiten kunt kokkerellen.

Zowel de XL als L Safaritent is geschikt voor 5 personen en hebben een houten veranda.

Safaritent M, net iets anders

Onze safaritent M is de kleinere, compactere versie van de Safaritent L. Dezelfde uitstraling maar met kleine verschillen in de inventaris. De safaritent M heeft verder alle bovengenoemde inventaris van de XL en L safaritent met als kleine verschillen:

  • verstelbare kampeerstoelen in plaats van 2 loungestoelen
  • geen binnentafel
  • kleinere opbergkasten
  • geen bedlampjes en nachtkastjes in de ouder slaapkamer
  • voor de 5e persoon een logeerbed in plaats van een vast bed

De safaritent M is en 4 persoons tent maar wel met 5 slaapplekken.

Slapen in de safaritent

In alle Safaritenten zijn 2 slaapcabines die met een rits of een houtje/touwtje sluiting zijn af te sluiten. Het slaapgedeelte is dus gescheiden van het leefgedeelte. De 2 cabines zijn ook onderling afgescheiden door een scheidingsgordijn dat desgewenst geopend kan worden zodat er een groot slaapgedeelte ontstaat. Zie foto’s!

Goeie bedden

In alle safaritenten zijn voor de ouders boxspring matrassen van 80 x 200 cm. Beddengoed en bedlinnen is inclusief. In  de safaritent XL en XL heb je nog een nachtkastje met een lees/sfeerlampje in  de safaritent M is dat er niet. Voor de kinderen is er in alle safaritenten een stapelbed met pocketveringmatrassen .

5e bed

In de safaritent L en XL staat als 5e bed een steigerhouten bed  van 70 x 200 m met pocketveringmatras. In de safaritent M is een soort logeerbed gemaakt van hout met een eveneens lattenbodem waarop een pocketveringsmatras ligt. Deze constructie kan overdag onder het stapelbed worden geschoven (om ruimte te besparen) en kan s avonds naast het stapelbed geplaatst worden.

Babypakket

Je kunt bij je boeking een babypakket reserveren (3,50 euro per nacht) bestaande uit een kinderstoel (IKEA) en een opklapbaar babybedje (60 x 1.20). Het babybedje heeft een matje (geen matrasje) en je moet hiervoor wel zelf je bedlinnen meenemen!

Met 6 personen?

Ben je met z’n zessen dan mag je gratis een klein bijzettentje naast de safaritent plaatsen. Je wel wel zelf voor een tentje, luchtbed en slaapzak of dekbed en kussen zorgen. Ga je met 6 personen op vakantie geef dit wel even aan zodat hier rekening mee kan worden gehouden in de tentindeling. Op al onze campings kun je gratis een bijzettentje plaatsen met uitzondering van Il Sogno Liguria (alleen in overleg).

Tentplekken

Bij de ene camping staan onze safaritenten verspreid over de camping, terwijl ze bij een andere in een rij staan. Ook de grootte van de plekken en het uitzicht verschillen. Op de campingpagina vind je vaak foto’s van voorbeeldplekken en bij ‘’uw verblijf’’ geven we een beschrijving van de plekken op de door jullie geboekte camping(s).

Kleinschalige verhuur

Wat zowel de campings als onze gasten erg aanspreekt is de kleinschalige verhuur. Wij hebben vaak maar 4 safaritenten per camping en onze huurtenten proberen wij over de camping te verspreiden zodat je dus niet in het welbekende rijtje staat. Let op dit verschilt wel per camping.  Je kampeert dus gewoon tussen de overige kampeerders in.

Zo heb je de luxe van een ingerichte tent maar toch het gevoel dat je individueel kampeert.

Inventaris

Compleet en comfortabel

We hebben de safaritenten zo ingericht dat je weinig méér zelf hoeft mee te nemen dan hand- en theetheedoeken en badlakens. Voor een uitgebreide inventarislijst kun je op onderstaande link klikken.

inventarislijst

BBQ-en

Een bbq ziet niet standaard in de inventaris inbegrepen. Op de meeste zuidelijke campings in Frankrijk en Italië is open vuur verboden neem dus een gas BBQ mee!

Lekker slapen

Beddengoed inclusief

In alle safaritenten vindt je voor 5 personen hoofdkussens, dekbedden en bedlinnen. Alle matrassen hebben speciale  PU-matrasbeschermers (verplicht in verband met de hygiëne).

2 slaapcabines

In alle safaritenten zijn 2 slaapcabines die met een rits of een houtje/touwtje sluiting zijn af te sluiten van de leefruimte. Het slaapgedeelte is dus gescheiden van het leefgedeelte.  De 2 cabines zijn ook onderling afgescheiden door tentdoek dat desgewenst geopend kan worden zodat er een groot slaapgedeelte ontstaat.  Zie foto’s!

Type XL en L

Slaapkamer ouders

Hier staan 2 x 1-persoons- boxspring bedden van 80 x 200 met een nachtkastje en een lampje.

Slaapkamer kinderen

Er is een stapelbed en een houten kinderbed beiden met een afmeting van 70 x 200 en pocketvering matrassen van goede kwaliteit. Verder is er een nog opbergkastje met een nachtlampje.

Safaritent M

Slaapkamer ouders

Hier staan 2 x 1-persoons- boxspring bedden van 80 x 200.

Slaapkamer kinderen

Er is een stapelbed met een afmeting van 70 x 200 en pocketvering matrassen van goede kwaliteit. Het 5e bed is een soort logeerbed gemaakt van hout met een eveneens houten lattenbodem waarop een pocketveringsmatras ligt. Deze constructie kan overdag onder het stapelbed worden geschoven (om ruimte te besparen) en kan s avonds naast het stapelbed worden geschoven.

Extra bedlinnenwissel

Wanneer je 14 nachten op 1 camping boekt en je vindt het fijn om tussendoor het bedlinnen te verschonen dan kan dat. Je betaalt hiervoor €7,50,- per persoon. Bij het maken van je reservering klik je de linnenwissel aan en het bedrag wordt apart vermeld op de factuur.

Let op wel zelf even de bedden afhalen en het beddengoed omruilen/inwisselen bij de receptie.

Babypakket

Je kunt bij je boeking een babypakket reserveren voor 3,50 euro per nacht bestaande uit een kinderstoel (IKEA) en een opklapbaar babybedje (60 x 1.20). Het babybedje heeft een matje (geen matrasje) en je moet hiervoor wel zelf je bedlinnen meenemen!

Met 6 personen?

Ben je met z’n zessen dan mag je gratis een klein bijzettentje naast de safaritent plaatsen. Je wel wel zelf voor een tentje, luchtbed en slaapzak of dekbed en kussen zorgen. Ga je met 6 personen op vakantie geef dit wel even aan zodat hier rekening mee kan worden gehouden in de tentindeling.

Op al onze campings kun je gratis een bijzettentje plaatsen met uitzondering van camping Rives-du-Lac in de Provence.

Buitenleven

Bij Greencamp houden we zelf ook van sfeervol tafelen dus dat zie je terug bij alle safaritenten!

Het steigerhouten keukenblok is voorzien van wieltjes zodat je desgewenst heerlijk buiten kunt koken. Het is immers kamperen. Verder is er een 4-pits gaskooktoestel, een koelkast met een klein vriesvakje en de keukeninventaris is compleet uitgerust voor 6-personen. Je eet trouwens van porseleinen borden en je biertje of wijntje drink je lekker uit een glas, het is tenslotte wel luxe kamperen!

Het terras voor de tent is circa 2 meter diep. Het dak van de safaritent steekt 1.50 m over de tent heen. Daardoor ontstaat er een ruime veranda om de zomeravonden op door te brengen. Je hebt buiten de volgende inventaris:

  • een houten eettafel / picknicktafel met 2 banken
  • een hangmat
  • buitenverlichting

Bij de safaritent XL en L staan 2 steigerhouten loungestoelen en bij de safaritent M staan 2 verstelbare, luxe kampeerstoelen.

Privé sanitair

Je maakt op bijna alle campings gebruik van het sanitair van de camping zelf. Je kunt er vanuit gaan dat het modern sanitair is wat goed wordt schoongehouden (2x per dag) en waar wc-papier veelal aanwezig!

Op enkele campings bieden wij ook safaritenten (L of XL) aan met eigen sanitair. Dit privé-sanitair bevind zich ofwel direct naast de tent in een de vorm van een houten badkamer ofwel het privé-sanitair bevindt zich in en apart gebouw waarvan je de sleutel krijgt.

Campings met privé-sanitair vindt je hier