Huurtenten

Geen zin meer in het meeslepen en opzetten van uw eigen tent? Huurtenten zijn de ideale oplossing voor een ontspannen vakantie. Zeker op onze geselecteerde campings in Frankrijk en Italië, waar u kunt genieten van rust en ruimte.

Huurtenten van Greencamp, gegarandeert plezierig kamperen

Onze huurtenten zijn volledig ingerichte kampeertenten (tunneltenten). Zo is er een koelkast aanwezig voor uw levensmiddelen, kunt u gebruik maken van onze keukeninventaris, krijgt u geen koude voeten door de vloerbedekking en slaapt u heerlijk op 14cm dikke matrassen.

Naast de kwalitatieve tunneltenten kunt u ook verblijven in een van lodge huurtenten. Deze staan op een flonder (van hout), zijn sfeervol ingericht. Op de veranda kunt u ’s avonds heerlijk nagenieten.

Wat onze gasten en de campings aanspreken, is onze kleinschalige formule. Onze huurtenten staan namelijk over de gehele camping verspreid.

Huurtenten Frankrijk & Italië

In een huurtent kunt u verblijven op campings in Frankrijk en Italië. Deze campings zijn zorgvuldig uitgekozen, na een eigen bezoek. Onze selectie criteria:

  • Veel rust en ruimte
  • Persoonlijke sfeer, gastvrij
  • Mooie omgeving, veel natuur
  • Kindvriendelijk, speelruimte
  • Kleine campings
  • Ruime plekken

Daarbij maken we onderscheid in categorieën. Onze Greencamp Family campings bieden een familiale sfeer. De Greencamp Rustiek campings zijn een combinatie van gites, minicamping en Chambres d’Hotes en bieden extra comfort met een hangmat en houten tuinset. Het is ook mogelijk om verschillende bestemmingen te combineren met onze 2 in 1 vakanties.

Vind uw volgende vakantiebestemming in het camping overzicht of bekijk de kaart van Frankrijk en Italië.

Meer weten over onze huurtenten?

U kunt contact opnemen indien u meer informatie wilt, of als u wilt controleren op de beschikbaarheid van de huurtenten. Meteen online boeken is mogelijk.