Worden jullie het testgezin van Greencamp?

Wij zoeken een testgezin om tussen 22 april en 6 juli gratis onze nieuwe luxe Greenlodgetent te testen. Vind jij dit leuk (of ken jij iemand anders) meldt je dan aan via onderstaand formulier. Op vrijdag 22 maart maken wij bekend wie de (gelukkige) winnaar is.

De luxe Greenlodgetent van Greencamp

Echt kamperen maar dan wel extra luxe. Dus je slaapt op een boxspringbed met goede matrassen. ’s Ochtends drink je een Nespresso op je terras. Er is een loungeset met maatkussens en heb je een heuse hangmat. Koken doe je ook buiten en wel in de speciaal gemaakte buienkeuken met BBQ!

Meer weten over de luxe Greenlodge

Waar gaan jullie de Greenlodge testen

Onze luxe Greenlodge staat niet op elke camping maar er is genoeg keuze. Je kunt naar Kroatië, Frankrijk, Italië of Nederland. Onze luxe Greenlodge staat op een kleine camping, een Agriturismo of bijvoorbeeld een landgoedcamping. Hieronder de top 3 voor Frankrijk en Italië met onze luxe lodgetent.

Top 3 campings met lodgetent

1. Nonna Stella (Italië)

Op deze Agriturismo is het echt genieten. Plons in het zwembad, luier in je hangmat en pluk je groente en fruit rechtstreeks ui de tuin. Iets activier bezig? Pak dat (gratis) de fiets en ga lekker naar zee. Genieten!

Mooi groen landschap van Toscane

2 Camping Gorges du Chambon (Frankrijk)

De camping is prachtig gelegen vlakbij de Franse regio de Dordogne.
Bovendien sta je niet op een standaard camping maar op een echt
landgoed. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is?

3 La Digue

Deze gezellige familiecamping ligt aan de rivier in de Ardèche. Voor vertier hoef je de camping niet af. Er is een zwembad, tennisbaan en speeltuin. En misschien wel het allermooist: de rivier. Je kunt hier eindeloos dammetjes bouwen en pootje baaien. Ook leuk: Vanaf de camping kun je ook gelijk kanovaren.

Spelende kinderen bij rivier op camping Les Arches

Dit zijn natuurlijk niet alle campings met onze nieuwe tent. Wil je weten waar al onze Greenlodge tenten nog meer staan? Klik dan op onderstaande button.

Alle campings met de nieuwe Greenlodge

Wanneer kun je de luxe logetent testen

Je mag onze Luxe Greenlodge testen tussen 22 april en 6 juli. Je verblijft dan 1 week (7 nachten) op de camping naar keuze en je kunt kunt aankomen en vertrekken op iedere dag van de week. Wil je langer blijven? Dat kan! Je kunt je vakantie verlengen op elke camping naar keuze maar hiervoor gelden dan wel de normale tarieven en voorwaarden.

Wat wij van je test verwachten

Allereerst ga je natuurlijk gewoon lekker op vakantie. Genieten met het gezin van het (luxe) kampeerleven in Kroatië, Frankrijk, Italië of Nederland. Omdat we benieuwd zijn naar jullie kampeerervaring (het is tenslotte een test) verwachten wij feedback van je over zowel de Greenlodge als de inventaris. Daarnaast ontvangen wij graag leuke foto’s van jullie reis, jullie verblijf en jullie vakantie. Deze zullen wij gebruiken voor de website en/of marketing.

De uitslag

Het winnende gezin wordt op vrijdag 22 maart a.s. bekend gemaakt via social media en e-mail. Hierna nemen wij contact met hen op om verdere details te bespreken.

Testgezin gezocht Greenlodge

Deelnemers aan deze actie zullen onze nieuwsbrief gaan ontvangen. Hier kun je je ten alle tijden weer voor uitschrijven.