Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Vissen op vakantie

Vissen op vakantie

Vissen

In meer of rivier

Voor een visvakantie op een kleine camping in Frankrijk zit je bij Greencamp helemaal goed! Op de meeste campings in Frankrijk kun je in de directe omgeving prima vissen. Op een aantal campings echter kun je ook op de camping zelf vissen, je vindt ze hieronder.

La Castillonderie

Op deze camping kun je vissen op karper, voorn en brasem in een vismeer van 3000 m 2. Zowel ervaren als beginnende vissers zullen geluk hebben. Heb je geen hengel mee? Geen probleem, de camping heeft er een te leen.

Gorges du Chambon

Op zo’n 6 kilometer vanaf de camping heeft Gorges du Chambon een privé vismeer voor de gasten. Gasten mogen hier gratis in vissen. Je vangt hier voornamelijk karper en je kunt hier heerlijk picknicken met het hele gezin. Ook kun je in de rivier naast de camping vissen. Hiervoor heb je een eerste categorie visvergunning nodig.

Des Arcades

Op camping Des Arcades ligt een zeer visrijk meertje. Hier treft u op ieder tijdstip van de dag visliefhebbers. Het gehele seizoen kun je hier o.a. vissen op karper, voorns en zonnebaars.

D’Essendieras

Op de camping liggen 2 meertjes.  Je kunt hier onder andere vissen op forel en karper.

Lestaubiere

Op camping Lestaubiere worden regelmatig viswedstrijden gehouden maar je kunt ook gewoon op eigen gelegenheid gaan vissen op karper en meerval en je hebt geen vergunning nodig.

Camping Carpodrome L’Etang de la Fougeraie

Uitermate geschikt voor een visvakantie! Je kunt tegen betaling vissen op forel en karper. Forel vissen is alleen toegestaan in juli en augustus. In dit meer is zo’n 800 kilo aan karpers uitgezet van tussen de 1 en 3 kilo en een tiental vissen tussen de 8 á 10 kilo.

Les Trexons

Hier kun je op forel (regenboog- en beek-) en karper vissen. Een vergunning heb je nodig maar deze kun je krijgen bij de receptie.

La Bretonnière

Op de camping kunt u uw hengel uitgooien evenals in het meertje vlakbij de camping. Voor het privé meer op de camping heb je geen vergunning nodig. Hier zwemmen karpers tot 10 kg, paling, snoek, snoekbaars

Visvakantie in Italië

Belvedère aan het Idromeer

De camping ligt aan het prachtige Idromeer wat zeer rijk is aan vissen. Bij het postkantoor koop je voor zo’n €23,- een visvergunning waarmee je je hele vakantie kunt vissen.
In het Idromeer kun je vissen op o.a. snoek, paling, baars, voorn, karper…

Op 5 km Lac du Jaunay
Op 5 km van La Bretonnière Lac du Jaunay
Op 5 km van La Bretonnière Lac du Jaunay