Contact

Wij zijn tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Op vakantie naar Frankrijk of Italie in juni

De beste maand van het hele jaar om op vakantie te gaan is misschien wel juni. Het is nog lekker rustig, het klimaat is heerlijk (niet te heet) en de natuur vaak op z’n mooist. Wie de natuur in wil kan fietsen, wandelen en actief zijn!

Beschikbaarheid en prijzen

De voordelen van een luxe kampeervakantie in juni

  • Voordelig op vakantie al vanaf 60 euro per tent per nacht.
  • Korting  7=6 en 14=12. Ook geldig indien je meerder campings boekt. Alle nachten moeten wel in de kortingsperiode vallen en de goedkoopste nachten gelden.
  • Flexibel: aankomst en vertrek op elke dag van de week,  minimum verblijf van 4 nachten.
  • Gratis switchen van camping. Bij een duurdere camping moet je dan wel bijbetalen. Bij een goedkopere camping en/of kortere duur krijg je geen restitutie.

Met z’n tweeën op vakantie in juni?

Misschien zijn onze rondreizen dan een leuke optie. Je reist met eigen auto langs 3 campings die op 2 tot 3 uur rijafstand van elkaar vandaan liggen. Je verblijft op elke camping 4 nachten in een sfeervol ingerichte safaritent met o.a. boxspringbedden, een verrijdbare (buiten) keuken en inclusief bedlinnen.

Meer weten over onze rondreizen? Kijk dan hier

Op vakantie met een baby of peuter in juni?

Een ontspannen vakantie voor jou en je kleintje van 0 t/m 4 jaar. Wij hebben de meest kindvriendelijke campings voor je geselecteerd, op punten waarvan wij uit ervaring weten dat deze belangrijk zijn voor een vakantie met baby of peuters. Dus lekker veel leef- en speelruimte rondom je safaritent en/of een pierenbadje.

Benieuwd waar je campings met peuterbad vindt? Wij hebben zo’n 20 kleine campings voor je geselecteerd.

Privé-sanitair

Wij verhuren ook safaritenten met eigen toilet en douche. Je vindt ze op kleine campings in bijvoorbeeld de Tarn, de lot en Umbrië.

Campings met privé-sanitair