Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Campings ook voor tieners

Campings ook voor tieners

Groots kamperen op kleine campings

Buitenzwembad

Restaurant

Kleine familiecampings

Glamping is een samenvoeging van de twee Engelse woorden ‘glamorous’ en ‘camping’, oftewel luxe kamperen! Houd jij ervan om met je tieners buiten te leven, op een kleine camping of landgoed, maar wil je wel graag overnachten in een comfortabel bed? Dan is glamping iets voor jou en je gezin. Bij Greencamp vind je de sfeervol ingerichte glamping-safaritenten op kleinschalige locaties, in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Nederland. We bieden verblijven aan in authentieke safaritenten en lodgetenten met en zonder eigen sanitair.

Je wil gaan kamperen met je gezin maar je tieners willen alleen mee als er genoeg te doen is. Je gaat op zoek naar campings waar je denkt dat ze zich goed kunnen vermaken maar je wilt niet naar massale campings. Onze slogan is Groots kamperen op kleine campings. Dus alles is er maar wel in het klein. Hier vermaken tieners zich met georganiseerde (sportieve) activiteiten en zit je zelf rustig voor je comfortabel ingerichte safaritent op een ruime plek. Kinderen blij en jij blij!

Leuke plek voor kinderen vanaf 7 jaar
Vriendjes genoeg
Waterpret Le Paradou
Elba, zeekayakken
Outdoorsport
Outdoorsport alpes-de-haute-provence
Les Terrasses de Dordogne, multi sportterrein
Ook voor tieners
Actieve activiteiten op kleine camping Gorges du Chambon
Pronto Campi, super leuk voor tieners
Canyoning in de Alpen
Canyoning in de Alpen
jeugd, Moulin de Chaules
Lestaubiere, ook voor tieners
Outdoor sporten in de Tarn
Belvedere, waterpret op de camping
Zwembad L'Avelanede
Zwembad camping L'Avelanede, alpes-de-haute-Provence
Outdoorsport alpes-de-haute-provence
Actieve activiteiten op kleine camping Gorges du Chambon
Canyoning in de Alpen
Zwembad camping L'Avelanede, alpes-de-haute-Provence

Campings ook voor tieners

Wil je op vakantie met het hele gezin maar wil je ook dat je puberende kinderen een leuke vakantie hebben? Greencamp verhuurt luxe ingerichte safaritenten op kleine en gemoedelijke campings die ook geschikt zijn voor tieners.

Hieronder een overzicht van de campings die ook geschikt zijn voor een vakantie met tieners.

Activiteiten voor tieners

Voor tieners zijn er op veel van onze campings leuke activiteiten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld voetballen en volleyballen op een bijgelegen sportveldje en worden er sporttoernooien georganiseerd. Wil je wat sportievere uitdagingen? Op diverse campings worden spannende outdoor activiteiten als klimmen, geocaching en canyoning aangeboden.

Outdoorsport alpes-de-haute-provence

Campings voor tieners in echte outdoorgebieden vindt je hier.

Tienercampings met glijbaan

Het is een lastige combi maar we hebben zeker ook sfeervolle, kleine campings in de natuur en en met een glijbaan. Je vindt een camping me glijbaan hier.

Glamping met tieners 

Tieners van tegenwoordig baden graag in luxe, en zij zullen dolgraag mee op vakantie gaan wanneer er een verblijf op een glamping op het programma staat. Glamperen, ‘glamorous kamperen’, is luxe kamperen in de buitenlucht met alle comfort die je thuis gewend bent. Het hele gezin verblijft namelijk in een ruime safaritent of lodgetent, met aparte slaapkamers, een buitenkeuken met koelkast en alle benodigdheden, en een woon- en eetgedeelte om even te ontspannen. Buiten is er dan vaak ook nog een privéterras om van de mooie zomeravonden en van nog een hapje en drankje te genieten. Zo beleeft iedereen een ontspannen vakantie op een glamping met tieners.

De safaritenten- en lodgetenten van Greencamp hebben allen 2 aparte slaapkamers. De tieners slapen dus apart in een slaapcabine met 3 bedden waaronder een stapelbed. Chillen kunnen de tieners in de hangmat die ook bij elke safaritent en lodgetent standaard aanwezig is.

Luxe kamperen met tieners

Een tienercamping met allerlei faciliteiten en activiteiten voor de pubers garandeert een geslaagde vakantie. Leuke jongens en meiden ontmoeten bij het zwembad, bij de bar of in de discotheek. Allerlei nieuwe sporten uitproberen, goede WiFi faciliteiten, pingpong of snooker spelen, of gezellig naar het strandfeest. Een glamping voor de jeugd biedt talloze mogelijkheden om snel vrienden te maken en plezier te beleven. Als ouder heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Je vervelen met alle mogelijkheden op een glamping voor tieners is vrijwel onmogelijk. De herinneringen aan de camping zullen ze zich nog lang heugen. Een luxe camping voor oudere jeugd met zoveel faciliteiten en een uniek verblijf in een luxe tent zal voor veel mooie vakantieverhalen zorgen die nog jarenlang worden verteld. Zowel jongeren als volwassenen zullen genieten op een glamping met en voor tieners.

Waarom Greencamp?

  • Kleinschalige verhuur
  • Kleine, gemoedelijke campings
  • Sfeervol ingerichte safaritenten
  • Inclusief beddengoed en bedlinnen