Contact

Wij zijn tot 16:30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Greencampen in de meivakantie

Greencampen in de meivakantie

Voorproefje op de zomer

Meivakantie

Beddengoed en bedlinnen inclusief

+ gratis babypakket

Goedkoop vliegen

Ryan Air, Transavia, Easy Jet

We moeten er vaak lang op wachten, het voorjaar. En wat is er dan lekkerder om in de meivakantie een safaritent te huren en alvast een voorproefje te nemen op de zomer…

Meivakantie Italië

Casale il Sogno in Umbrië

Vier bijvoorbeeld je voorjaarsvakantie in Italië bij agriturismo Casale il Sogno en geniet van de natuurpracht rondom dit kleinschalige plekje . Bezoek de oude stad Perugia of het schitterende Urbino en ga met de kinderen naar de beroemde de grotten van Frasisisi. De camping is overigens ook prima te bereiken met het vliegtuig. Ryan Air vliegt op Ancona en vanaf daar rijdt u in 1 uur naar Casae il Sogno!

Nonna Stella in Toscane

Agriturismo Nonna Stella is ook zo’n aangenaam plekje op 11 km van zee in Toscane. Bezoek Pisa, Volterra, San Gimigannano en geniet van het strandleven. Op de camping staan een tiental leenfietsen en met 15 minuten fietsen ben je op het strand!

Je kunt op Pisa vliegen en dan ben je in 1 uur op de camping. Je Greenlodge-Safaritent staat al voor je klaar!

Meivakantie Frankrijk

Domaine la Velle in de Lot

Ook in de meivakantie ben je van harte welkom bij Sabrina en Jacky op Domaine la Velle. Sabrina en Jacky zijn de nieuwe enthousiaste eigenaren van deze mooie camping. Ze zitten vol plannen om La Velle nieuw leven in te blazen!
Ook erg fijn: geen gezeul met toiletspullen over de camping. Je verblijft hier namelijk in een Greenlodge- of Safaritent XL met een privé badkamer!

Domaine de Marque in de Midi Pyreneeën

Domaine de Marque is bij uitstek een plek om te onthaasten. Je wordt hier ouderwets gastvrij onthaald door Dennis en Marion en hun 2 dochters.
Met gemiddeld meer dan 2000 uur zon per jaar is de Midi-Pyrénées één van de streken in Frankrijk waar de zonbestraling het sterkst is. Het voorjaar valt zeer vroeg en geeft al een voorproefje van de zomer. Een perfecte meivakantie bestemming dus!

Meivakantie Nederland

Blijf je liever in eigen land? Kom naar ’t Hop in Friesland gelegen bij het Slotermeer. Onze tip: huur een fiets en verken het prachtige Gaasterland en bezoek o.a. Sloten, Hindeloopen of Stavoren!

Ook kun je naar natuurcamping De Lemeler Esch in het Vechtdal. De camping grenst aan een prachtig heidegebied en je kunt er heerlijk wandelen rondom de Lemelerberg.

 • Agriturismo in Umbrië
 • Uitzicht Casale il Sogno
 • Toscaanse heuvels
 • Agriturismo in Toscane
  Het zwembad van camping Nonna Stella
 • Puur Friesland
  Aangemeerde bootjes in sloot Friesland
 • Prachtige natuur in Friesland
  Een fries meer in Friesland
 • Natuurcamping Lemeler Esch
  Natuurcamping Lemeler Esch
 • Lekker spelen
  Speelbos van Lemeler Esch
 • Vakantiegevoel
 • Het zwembad van camping Nonna Stella
 • Aangemeerde bootjes in sloot Friesland
 • Een fries meer in Friesland
 • Natuurcamping Lemeler Esch
 • Speelbos van Lemeler Esch

Greencampen in de meivakantie

Genieten van het voorjaarszonnetje en even helemaal niets moeten. We hebben leuke, kleinschalige plekjes in Italië, Frankrijk en Nederland waar je in de meivakantie een compleet ingerichte safaritent kunt huren.

Bij onderstaande Nederlandse campings ben je vanaf 19 april van harte welkom en in het buitenland vanaf 20 april.