Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Glamping bij Nederlandse eigenaren

Glamping bij Nederlandse eigenaren

Campings met een Nederlandse eigenaar vind je in bijna alle vakantielanden. Meestal zijn het kleinere campings die met veel persoonlijke betrokkenheid beheerd worden. De campings zijn goed onderhouden met oog voor sfeer en  detail en tegelijkertijd praktisch opgezet. Deze Nederlanders gooien niet alleen het roer om maar zijn met ook een idee en/of droom naar het buitenland vertrokken!

Greencamp (toch ook Nederlands) verhuurt sfeervol ingerichte safaritenten op 22 kleine campings in Frankrijk en Italië. Glamping met Nederlandse eigenaren dus.

Greencampen in de Safaritent
glamping occitanië
Les Arches voor waterratjes
Waterpret Le Paradou
Safaritent plek B29 Piandamora
Domaine Essendieras, landgoed in de Perigord
Diego van de Kamp, Il Sogno Liguria
glamping occitanië

Glamping bij Nederlandse eigenaren

Frankrijk en Italië zijn niet alleen populair bij de Nederlandse kampeerders, maar ook veel Vlaamse en Nederlandse eigenaren zijn eigenaar van een camping of beheren een camping in Frankrijk of Italië. In het totaal zijn er meer dan 600 campings met Nederlandstalige eigenaars in Frankrijk.

Onze kleinschalige campings liggen door heel Frankrijk en Italië verspreid. Er zijn ook  campings à la ferme of agriturismo’s met maximaal 25 plaatsen.

Zoek je een luxe huurtent op een camping in Italië of Frankrijk met Nederlandse eigenaren. Met Greencamp heb je de keuze uit 22 kleine campings met Nederlandse eigenaren.

Informatie in het Nederlands

Op campings met Nederlandse eigenaren of beheerders is het contact en de informatievoorziening in het Nederlands. Fijn voor tips over uitjes, restaurantjes en informatie over de omgeving maar bij minder leuke momenten, zoals autopech of medische ongemak. Toch fijn dat er dan iemand is die de taalbarrière voor je weg kan nemen.

Veel Nederlanders kiezen voor een campings met een Nederlandse eigenaar omdat daar meer Nederlanders staan en de kinderen dan makkelijker contact kunnen maken met andere Nederlandse kinderen. Op de kleinschalige campings er vaak iets door de beheerders wordt georganiseerd.

Kopje koffie?

Gastvrijheid staat bij de campings met een Nederlandse eigenaar voorop. Vaak zult u met een drankje worden ontvangen, zeker op de kleinere campings, en is er de mogelijkheid om brood te bestellen, en/of een ontbijt geserveerd te krijgen. Vaak is het ook mogelijk om s ‘avonds op de camping te dineren. Soms ook met table d’Hote waardoor u makkelijk in contact komt met andere Nederlandse kampeerders.

Kortom; vertrouwd kamperen op een camping in Frankrijk met een Nederlandse eigenaar zonder taal stress, met gezelligheid van Nederlandse medekampeerders, goede informatievoorziening en prima service.

Nederlandse vriendjes voor je kinderen

De Greencamp glamping-campings in Frankrijk en Italië zijn kleine campings met een klein aandeel verhuur waar (ook) nog ouderwets gekampeerd kan worden.  Omdat wij Nederlanders van echt kamperen houden trekken deze campings doorgaans tot wel 80% Nederlandse gezinnen. Hierdoor maken je kinderen ook makkelijker vriendjes op de camping.

Wil je op de hoogte blijven van eventuele nieuwe campings en tips? Like ons dan op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

 

Luxe kamperen bij Nederlanders in Frankrijk

Een beetje thuis in het buitenland

Als je graag naar een camping met Nederlandse eigenaren of Nederlandse beheerders gaat, kun je daar verschillende redenen voor hebben. De taal of bijvoorbeeld de kinderen. De campings waar Greencamp safaritenten verhuurd zijn kleinschalig en dat trekt veel Nederlandse kampeerders aan met eigen tent of caravan en dus ook Nederlanders die van luxe kamperen houden en liever kiezen voor een ingerichte safaritent of lodgetent.

In Frankrijk vind je de meeste campings met een Nederlands eigenaar of beheer. Doorgaans kleinere campings en dan moet je denken aan natuurcampings, kleine charmecampings en kleine kasteelcampings. Goed onderhouden en oog voor detail en charme.

Glamping bij Nederlanders in Frankrijk

Glamping op een camping in Frankrijk maar het liefst met Nederlandse eigenaren? Greencamp verhuurt 16 kleine campings volledig ingerichte safari- en lodgetenten. Huurtenten met o.a. boxsprings, loungestoelen, een hangmat en vaak ook een gas-barbeque.

Luxe kamperen bij Nederlanders in Italië

Een beetje thuis in Bella Italia

Als je graag naar een camping met eigenaren of beheerders uit ons eigen landje gaat, kun je daar verschillende redenen voor hebben. De taal, de kinderen. Wij verhuren al sinds 12 jaar onze  safaritenten op kleinschalige plekjes in heel Italië. Omdat dit allemaal kleine campings zijn zie je hier automatisch veel kampeerders met een eigen kampeermiddel en dat zijn voor zo’n 80% Nederlanders. Mede daarom kiezen ook Nederlanders die van luxe kamperen houden voor een kleine camping.

In Italië vind je campings met een Nederlands eigenaar (of beheerder) in Toscane, Umbrië, Le Marche en op een bijzonder plekje bij de Bloemenriviera. Je hebt keuze uit agriturismo’s bij zee en kleine familiecampings. Houd er wel rekening mee dat Italiaanse campings doorgaans wat kleinere plekken hebben!

Glamping bij Nederlanders in Italië

Glampeer je het het liefst in Italië en heb je voorkeur voor Nederlandse eigenaren?  Greencamp verhuurt op 6 kleine campings comfortabele safari- en lodgetenten. Je huurt bij ons een ruime tent huren met o.a. comfortabele bedden, loungebanken, een hangmat en veelal ook met privé-sanitair. .