Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Glamping met jonge kinderen

Glamping met jonge kinderen

Houden jullie van kamperen, maar ook wel van een beetje luxe? Ontdek dan nu de rage op kampeergebied Glamping!

Glamping staat voor ‘glamorous camping’, oftewel lekker-de-luxe kamperen. Je combineert het vrije gevoel van kamperen met een verblijf in een ruime, luxe tent, die van alle gemakken is voorzien. Super leuk met jonge kinderen! Glamping met Greencamp doe je trouwens wel op kleine campings. Wel zo leuk voor kinderen. Overzichtelijk, spelen in de natuur en toch ook een zwembad en een restaurant of een leuke Table d’Hote.

Veel kijkplezier!

Safaritent leuk met en voor kinderen
La Digue ligt aan de rivier Ardèche
La Digue, verwarmd zwembad
Greencampen in de Classic Safaritent
Greencampen in de Classic Safaritent
La Digue, veel Nederlandse kinderen
Lestaubiere, Greencamp Safaritent, plek A22
Het voorleesuurtje
Luisterende kinderen tijdens het voorlezen
Moulin de Chaules, waterpret
Onze Safaritent, Domaine de Pradines
Le Paradou, fun
Greencampen is leuk
Zwembad camping La Faz
Lekker dollen aan het water
Boomklimpark in de buurt van Tasteria
Outdoor in de Ardèche
Plek B36
Spelen in de natuur, Le Paradou
Le Paradou, gezellig uitje
Lekker buiten kokkerellen
Gorges de Aveyron, Tarn
Kampvuurplek Les Trexons
Greencampen in de Classic Safaritent
Luisterende kinderen tijdens het voorlezen

Glamping met jonge kinderen

Kies je voor een glamping vakantie, dan wacht je een heerlijke kampeervakantie die qua luxe niet onderdoet voor een hotel. Zo zijn de luchtbedden verleden tijd als je kiest voor glamping. In de ruime, luxe glamping accommodaties wachten je boxspringbedden, aparte kinderslaapkamers, stoere meubels, een uitgebreid kookfornuis en een koelkast. Sommige safaritenten hebben zelfs hun eigen douche en toilet.

Greencampen op kleine campings

Glamping is een samenvoeging van de twee Engelse woorden ‘glamorous’ en ‘camping’, oftewel luxe kamperen! Houd jij ervan om met je kinderen buiten te leven, op een kleine camping , een agriturismo of  misschien een sfeervol landgoed, maar wil je wel graag overnachten in een comfortabel bed? Dan is glamping iets voor jou en je gezin. Bij Greencamp vind je de leukste kindvriendelijke glamping accommodaties op kleinschalige locaties, in onder meer: Frankrijk, Italië, Kroatië en Nederland.

We bieden een vakantie aan in authentieke safaritenten en lodgtenten. Sommige accommodaties hebben privé sanitair  maar bij de meeste campings maak je gebruik van het moderne sanitair op de camping. De sfeer op een kleine camping is niet te vergelijken met een camping met honderden plaatsen en super leuk voor jonge kinderen. Het is persoonlijker, rustiger en meer ontspannen. En ondanks de beperkte grootte zijn de belangrijkste voorzieningen  voor een camping (zwembad, restaurant) aanwezig.

Onze slogan is dan ook “Groots kamperen op kleine campings”.  

Kindvriendelijk

Wat is kindvriendelijk? Veel faciliteiten, alles groot en massaal, de hele dag animatie voor kinderen ? Wij denken van niet. Bij Greencamp selecteren wij niet op het aantal sterren maar juist op andere criteria . Zo zijn onze campings sfeervol, kleinschalig en fraai gelegen in een natuurlijke omgeving. Er is voor kinderen op een kleine camping ook meer ruimte om te spelen in de natuur op en rondom de camping. Hutten bouwen, pielen in het water ze kunnen  hier echt lekker kind zijn.

Er is weinig tot geen (geprogrammeerde) animatie voor kinderen maar in het hoogseizoen worden er wel spontaan eenvoudige activiteiten voor jonge kinderen georganiseerd. Denk aan blikspuit, wandelingen, droppings, speurtochten etc.

Op een kleine camping is het ook allemaal wat overzichtelijker voor jonge kinderen. Op een camping met “maar” 30 plekken lopen toch al gauw 50 kinderen rond oftewel 2 klassen vol. Zo maken ze sneller contact met vriendjes als op een massa camping.

Luxe kamperen met jonge kinderen

Luxe kamperen met kinderen op een ‘glamorous camping’ is gewoon leuk. Jong en oud geniet van het comfort en het leuke van een safaritent of lodgetent. En het maakt de vakantie uiteraard ook onvergetelijk. Zo zijn er aparte slaapkamers voor de volwassenen en kinderen, een compacte maar complete buitenkeuken en natuurlijk een woongedeelte.

Buiten geniet je ’s avonds overigens ook nog van een privéterras met een glaasje wijn en een goed boek. De Greencamp safaritenten zijn verder standaard uitgerust met boxspring-bedden, een hangmat, een buiten keuken en lekkere stoelen.

Benieuwd naar onze huurtenten? Kik hier.

Kampeer je met jonge kinderen dan is het goed om te weten dat:

  • Er een aparte slaapruimte voor kinderen is. Afgescheiden door of een katoenen tentdoek of een houten scheidingswand.
  • Er in de kinderslaapkamer een stapelbed en een laag bed staat . 3 slaapplekken dus.

Babypakket

  • Je kunt een babypakket reserveren (5 euro per acht) bestaande uit een babybedje (120 x 60 x 76 cm, CE-goedgekeurd) en een kinderstoel (IKEA) staat.
  • Wel zelf een matrasje en bedlinnen meenemen.

Flexibel reizen, korting en gratis omboeken

Ga je luxe kamperen met jonge kinderen in de maanden mei, juni of september dan heb je een aantal leuke voordelen en extra’s te weten;

  • Je kunt op iedere dag van de week aankomen en vertrekken.
  • Minimum verblijf is 4 nachten.
  • Tijdens je vakantie kun je gratis switchen van camping.

(Ook) oudere kinderen?

Wil je op vakantie met het hele gezin maar wil je ook dat je puberende kinderen een leuke vakantie hebben? Greencamp verhuurt luxe ingerichte safaritenten op kleine en gemoedelijke campings die ook geschikt zijn voor tienersHier vermaken tieners zich met georganiseerde (sportieve) activiteiten en zit je zelf rustig voor je comfortabel ingerichte safaritent op een ruime plek.

Kinderen blij en jij blij!