Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Slow Glamping adresjes

Slow Glamping adresjes

Slow Glamping

Kleinschalige plekjes

Geen massa

persoonlijke touch

Verblijf in een Safari- of Lodgetent

Luxe en comfortabel ingericht

Rust, ruimte en natuur

In Italië en Frankrijk

Kindvriendelijk

Speelruimte en niet teveel poespas

Lekker onthaasten op een charmante en kleinschalig camping met maximaal 25 plekken. Kinderen die de ruimte hebben om te spelen. Wakker worden met de geluiden van de natuur.  Een marktje bezoeken en bij terugkomst een duik in het zwembad. S ’avonds aanschuiven in het restaurant of aan de Table d’Hote.  Je safaritent staat al klaar op een mooie, ruime plek. Hangmat erbij, barbecue en een nespresso. Dat is groots kamperen op kleine campings.

Wij hebben 12 Slow Glampings voor je geselecteerd in mooie gebieden in Frankrijk en Italië. Kleinschalige plekjes waar jij en je gezin heerlijk tot rust kunnen komen.

Greencampen in de Safaritent
glamping occitanië
Standaard bij al onze safaritenten
Les Savonniers in de Tarn et Garonne
Zwembad Les Savonniers, Tarn et Garonne, Zuid Frankrijk
Les Savonniers, ontspannen vakantie
Lekker eten bij Les Savonniers
Buitenkeuken met gas bbq
Domaine de Marque, Lekker de ruimte
Kampvuur Domaine de Marque
Kampvuur domaine de Marque
Domaine de Marque, kleinschalig
Spelen in de natuur
La velle, ponyritjes
Domaine de la Velle, natuurcamping
Safaritent, Domaine de la Velle, natuurcamping Lot
Zwembad La Velle
Heerlijk de ruimte, Les Trexons
Gemoedelijk
Domaine Essendieras, landgoed in de Perigord
Sfeervol kamperen
Meertje Domaine Essendieras
La Prugnola
La Prugnola, Greencampen
Glamping op kleinschalige camping. Agriturismo, camping La Prugnola
Diego van de Kamp, Il Sogno Liguria
Menton op 60 min. va Il Sogno Liguria
Menton Noord Italië
glamping occitanië
Zwembad Les Savonniers, Tarn et Garonne, Zuid Frankrijk
Kampvuur domaine de Marque
Safaritent, Domaine de la Velle, natuurcamping Lot
Glamping op kleinschalige camping. Agriturismo, camping La Prugnola
Menton Noord Italië

Slow Glamping adresjes

Wat is Slow glamping?

Dit is misschien wel de belangrijkste vraag die gesteld moet worden. Wat is nu precies een Slow glamping? Als je kiest voor dit thema kies je voor kleinschaligheid, charme, gastvrijheid en gemoedelijkheid. Je zit dus niet op een mega glamping maar op een kleinschalige glamping en dat geeft  meer rust en meer ontspanning.

Alles voor een ontspannen vakantie met het gezin is er (zwembad, restaurant, ruimte) maar in het klein. Zo heb je veel tijd voor elkaar en kan je even helemaal tot rust komen . De keuze om het kleinschalige op te zoeken in je vakantie brengt dus veel voordelen met zich mee!

Wat mag je (niet) verwachten op een kleine camping?

  • Lekker gras onder de voetjes
  • Kleinschaligheid (max 25 plaatsen)
  • Veel leef- en speelruimte
  • Petit restaurnant en/of Table d’Hote
  • Een zwembad
  • Gastvrijheid & gemoedelijkheid

De leukste plekjes om tot rust te komen

Er zijn veel glamping plekken waar je kleinschalig kunt glampen en ook nog verblijft in een mooie, natuurlijke omgeving. Kijk hierbij ook eens bij alle  thema’s die we aanbieden!  Je kunt hier volop inspiratie opdoen voor je aanstaande glamping vakantie. Wil je bijvoorbeeld lekker kunnen wandelen in de bergen? Kies dan een kleinschalige glamping in de bergen! Of wil je liever aan het water zitten? Kijk dan bij kleinschalige glamping aan een riviertje?

Hieronder 12 kleinschalige, bijzondere plekjes waar je een safaritent van Greencamp kunt huren.

Ingerichte tent huren op een Slow Glamping

Onze safaritenten zijn sfeervol ingericht. De tenten zijn ruim (7 x 5 m) en hebben binnen 2  aparte slaapruimtes en een leefruimte. Ze zijn geschikt voor 5-personen maar ben je met 6 dan mag je gratis een bijzettentje plaatsen. Buiten kun je heerlijk voor je safaritent op je eigen veranda zitten en genieten van een wijntje, een lekkere latte, de geluiden van de natuur en je kinderen die verderop met vriendje aan het spelen zijn.

Je maakt gebruik van het sanitair van de camping maar enkele kleine campings hebben ook privé-sanitair. 

Slow glamping in Frankrijk 

Het grootste voordeel van kamperen is toch dat je lekker buiten leeft. En in een zonnig land als Frankrijk wil je dat zeker. Toch loopt niet iedere Frankrijk liefhebber warm voor kamperen. Geen probleem, daarvoor heeft Greencamp een leuke oplossing: Slow glamping op een kleinschalig plekje in Frankrijk! Helemaal tot rust komen op een kleine camping in  Zuid, Midden of Oost-Frankrijk.

Onze Slow Glamping bestemmingen in Frankrijk vindt je in de Vogezen, de Auvergne, Dordogne, Lot en in de Tarn en zijn allemaal binnen 1 dag aan te rijden.

De combinatie van de luxe van een sfeervol ingerichte safaritent met de rust en ruimte van een kleine camping. Tel daarbij op een zwembad en een Table d’Hote en je hebt slow glamping Frankrijk.

Slow Glamping in Italië

Kamperen bij een agriturismo is anders dan anders. Kleinschalig, persoonlijke aandacht, rust en ruimte en lekker eten zijn waarden die je hier vindt. Geniet van een ontspannen vakantie op een kleine agriturismo bij zee in Toscane, bij de Bloemen Riviera, Umbrië of Le Marche.

Greencamp heeft comfortabel ingerichte safaritenten voor je klaar staan bij 5 agriturismo’s door heel Italië. La Vita e Bella!

Slow Glamping nieuws

Wil je op de hoogte blijven van eventuele nieuwe glampings, campings en tips? Like ons dan op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.