Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Greencampen bij agriturismo’s

Greencampen bij agriturismo’s

Kleinschalig

Lekker eten op de camping

Zwembad aanwezig

Glamping op een Agriturismo

Dat kan bij Greencamp. Een Agriturismo is een kleinschalige camping op een Italiaanse boerderij met toeristische activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een boomgaard met olijfbomen. Tussen de olijfbomen staat een luxe ingerichte safaritent opgesteld. Vaak wordt er ook nog eens (h)eerlijk gekookt en kunt u hier ongekend goed eten.

Een Agriturismo ligt vaak midden in de natuur, op een prachtige locatie. Deze campings liggen vaak bij eeuwenoude boerderijen die in ere zijn hersteld. Voorzien van moderne voorzieningen en zeer sfeervol ingericht. Vaak beschikt een Agriturismo over een eigen zwembad en diverse hebben een eigen restaurant. Hier maken ze gebruik van eigen gemaakte olijfolie en zelf verbouwde verse ingrediënten.

Safaritent huren op een Agriturismo

Greencamp heeft safaritenten staan op kleine boerencampings in de Toscane, Umbrië en de Marken. Tenten die sfeervol zijn ingericht en o.a. zijn voor zien van: steigerhouten meubelen, boxspringbedden een verrijdbare keuken en een hangmat.

Agriturismo in de Toscane

De agriturismo’s in Toscane hebben alleen Italiaanse eigenaren wat toch wel echt bijdraagt aan het italiaanse vakantiegevoel. Agriturismo Nonnastella ligt vlak bij zee je kunt er op de fiets naar toe. Cipollatico is een agriturismo met eigen wijnbouw en ligt in de beroemde Chianti-streek op 20 minuten van Florence.

Agriturismo in Umbrië

Henry en Wendy wonen al geruime tijd in Umbrië en zijn de trotse, Nederlandse eigenaren van Casale il Sogno. Rust en ruimte en in een authentiek stukje Umbrie op 1 uur rijden van zee.

Agriturismo in Le Marche

Vlakbij de Adriatische zee in het nog relatief onbekende Le Marche verhuren wij safaritenten op agriturismo’s Casa Aurora en Tasteria. Beide kleinschalig en gelegen in de heuvels met ook beide een prachtig uitzicht.

Op zoek naar een Agriturismo?

Greencamp heeft voor iedereen een vakantie die aansluit op zijn of haar wensen. Of u nu avontuurlijk op reis wilt, of wilt genieten van zee en strand of wilt kamperen op een Agriturismo. Boven in de menubalk bij inspiratie vindt u heel veel informatie om tot een goede keuze te komen. Campings waar u kunt paardrijden of prima kunt wandelen maar ook campings met uitstekende outdoor mogelijkheden of waar u echt goed kunt eten.

Vragen of advies? Bel (0513 – 744 150) of mail ons gerust!

 

 • Tasteria, Le Marche
  Zwembad met uitzicht op camping Tasteria in Le Marche
 • Strand Sirolo
  Strand Sirolo in Le Marche
 • Casa Aurora, zwembad met uitzicht
  Ligstoelen en prachtig uitzicht aan het zwembad van Casa Aurora
 • Urbino in Le Marche
  De stad Urbino in Le Marche
 • Zo mooi dat Toscane
  Mooi groen landschap van Toscane
 • Agriturismo in Toscane
  Het zwembad van camping Nonna Stella
 • Hangmat - standaard inventaris Greencamp
  Hangmat - standaard inventaris Greencamp
 • Zwembad met uitzicht op camping Tasteria in Le Marche
 • Strand Sirolo in Le Marche
 • Ligstoelen en prachtig uitzicht aan het zwembad van Casa Aurora
 • De stad Urbino in Le Marche
 • Mooi groen landschap van Toscane
 • Het zwembad van camping Nonna Stella
 • Hangmat - standaard inventaris Greencamp

Greencampen bij agriturismo’s

Anders dan anders. Kamperen bij een Italiaanse boer. Huur eens een sfeervol ingerichte safaritent op een van onderstaande Agriturismo’s. Een Agriturismo is een kleinschalige boerderij met toeristische activiteiten zoals een camping.