Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Agriturismo

Agriturismo

Kleinschalig

Lekker eten op de camping

Zwembad

 

Kamperen bij een agriturismo is anders dan anders. Kleinschalig, persoonlijke aandacht, rust en ruimte en lekker eten zijn waarden die je hier vindt. Geniet van een ontspannen vakantie op een kleine agriturismo bij zee in Toscane, bij de Bloemenriviera, Umbrië of Le Marche.

Greencamp heeft comfortabel ingerichte safaritenten voor je klaar staan bij 5 agriturismo’s door heel Italië.

La Vita e Bella!

Tasteria, glamping with a view
Agricampeggio Tasteria in Le Marche
Italie (header)
Tasteria, sfeervol plekje
Tasteria, sfeervol plekje
Il Sogno, Glamping meets nature
Glamping, luxe camperen in de natuur op kleinschalige camping. Il Sogno, bloemenriviera Italië
Diego van de Kamp, Il Sogno Liguria
Nonnastella duik
Agriturismo Nonnastella
Kindvriendelijk, Nonnastella
Strand bij Nonnastella
Familie Berman, Nonnastella
Zonsondergang La Prugnola
La Prugnola
La Prugnola, Greencampen
Glamping op kleinschalige camping. Agriturismo, camping La Prugnola
Zwembad Pronto Campi
Pronto Campi sfeervol plekje
Pizza avond Pronto Campi
Italie (header)
Tasteria, sfeervol plekje
Glamping, luxe camperen in de natuur op kleinschalige camping. Il Sogno, bloemenriviera Italië
Glamping op kleinschalige camping. Agriturismo, camping La Prugnola

Agriturismo

Glamping bij agriturismo’s

Glamping bij agriturismo’s betekent rust, ruimte, luxe, maar vooral een ontspannen vakantie. Ontsnap even aan alle hectiek en kies ook voor glamping bij agriturismo’s. Maak kennis met onze agriturismo’s en ervaar het echte Italiaanse leven op het platteland.

Voor de beschikbaarheid en prijzen van de agriturismo’s in Italië kijk je bij zoek en boek. 

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een kleinschalige camping op een Italiaanse boerderij met toeristische activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een boomgaard met olijfbomen of een wijngaard. Tussen de olijfbomen staat een luxe ingerichte safaritent opgesteld. Vaak wordt er ook nog eens (h)eerlijk gekookt. Een agriturismo in Italië ligt vaak midden in de natuur, op een prachtige locatie met goede voorzieningen, een sfeervolle inrichting en een eigen zwembad.

Waarom kamperen bij een agriturismo?

Ben je op zoek naar rust en ruimte om even te ontsnappen aan het drukke en hectische leven? Dan is een glamping vakantie bij een agriturismo zeker aan te raden. Agriturismo’s zijn gelegen midden in de natuur waardoor je heerlijk tot rust komt. Bij een agriturismo is er geen sprake van grootschalige campings met veel drukte. Hier heb je namelijk ruime kampeerplekken, luxe ingerichte safaritenten en de rust van het Italiaanse platteland. Ook voor kinderen is vakantie vieren op een agriturismo erg leuk. Bij de meeste agriturismo’s is er wel een zwembad en een speeltuin aanwezig. Daarnaast krijgen de kinderen hier de mogelijkheid om kennis te maken met het leven op een Italiaanse boerderij en hebben ze ook nog alle ruimte om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Wat is er te doen bij een agriturismo?

De meeste agriturismo’s hebben verschillende faciliteiten of bieden leuke activiteiten voor jong en oud aan. Denk hierbij aan spelletjes in het zwembad voor de kinderen, fiets- en wandeltochten in de omgeving met een gids van de camping of leuke sportactiviteiten voor alle leeftijden. Daarnaast maak je natuurlijk van dichtbij mee hoe het leven is op een Italiaanse boerderij en wat er allemaal op een normale dag gedaan wordt.
Ten slotte staat het heerlijke eten ook centraal bij een agriturismo. Sommige agriturismo’s hebben een eigen restaurant bij de camping waar je kunt genieten van de lekkerste gerechten met verse producten uit eigen moestuin.

Onze agriturismo’s

Bij Greencamp verhuren wij onze safaritenten bij verschillende agriturismo’s in Italië. Onze safaritenten kun je vinden bij agriturismo’s in Toscane, Umbrië, Le Marche en de Bloemenriviera. Onze safaritenten zijn sfeervol ingericht en voorzien van onder andere steigerhouten meubelen, boxspring bedden, bedlinnen, een buitenkeuken en een hangmat.
Alle agriturismo’s liggen op maximaal een uur rijden van de zee waardoor een dag genieten aan het strand ook zeker tot de mogelijkheden behoort.

Advies over een agriturismo?

Wij bezoeken al onze campings zelf. heb je vragen of wil je advies bel of mail ons dan. Wij helpen je graag!

 

Agriturismo's per regio