Ruim aanbod safaritenten in Nederland bij Greencamp!

Wil je een safaritent Nederland huren? Maar weet je niet waar je moet zoeken? Wij verhuren volledig ingerichte safaritenten in Nederland. Nederland is natuurlijk niet voor niets het land bij uitstek om heerlijk te kamperen op rustieke, kleine campings. Wij verhuren volledig ingerichte safaritenten. Kortom, bij ons kampeer in de buitenlucht, maar met het gemak van thuis!

Stijlvol kamperen in eigen land

De safaritenten zijn sfeervol ingericht en ogen stijlvol door de unieke styling. Al onze tenten zijn voorzien van steigerhouten meubelen zoals een houten loungeset, een houten eettafel en een verrijdbaar houten keukenblok. Bovendien kun je heerlijk luieren in je eigen hangmat. Kortom, stijlvol kamperen in Nederland met de luxe van thuis.

5-persoons safaritenten Nederland

De safaritenten beschikken over een houten vlonder,  sfeervolle verlichting en een ruime veranda. Het slaapgedeelte bestaat uit 2 afsluitbare compartimenten met een comfortabel tweepersoons boxspringbed voor de ouders. De kinderen slapen echter in een stapelbed en een houten bed (0.70x 2.00m). Maar ga je met meer personen op vakantie? Dan kun je bij de meeste campings een eigen tentje bijzetten. Echter dien je zelf voor een tentje en slaapbenodigdheden te zorgen.

De safaritenten hebben een lengte van 7 meter, een breedte van 5 meter en een hoogte van 3 meter.

Rustieke campings in Nederland

De safaritenten zijn op een aantal campings te vinden. Greencamp heeft echter alleen campings geselecteerd die voldoen aan bepaalde punten. Zo wordt er ten eerste gekeken naar de aanwezigheid van natuur. Ten tweede is gastvrijheid een belangrijk onderdeel. Verder dient er rondom de safaritent genoeg ruimte te zijn. Wat ook belangrijk is, is dat de camping kindvriendelijk is. Bovendien is de aanwezigheid van een eetgelegenheid en zwembad ook een pré.

Onze safaritenten staan is op elke camping zeer ruim. Daarnaast is de sfeer op de camping ontspannen en persoonlijk. De eigenschappen van de geselecteerde campings zijn onder andere:

  • Kleine campings en kleinschalige vakantiedomeinen
  • 100 tot 400m2 ruime plaatsen
  • Gezellige en persoonlijke sfeer
  • 10 – 100 plekken
  • Zwembad of rivier

> Bekijk al onze campings of zoek op de kaart

Safaritent Nederland huren?

Wil je meer informatie? Of wil je bijvoorbeeld advies? Mail of bel ons gerust! Bekijk hier hoe je ons kunt bereiken.

Online boeken kan via zoek en boek!