Kleine Campings Italië

Huurtenten op kleine campings Italië

Voor rustieke kleine campings Italië zit je bij Greencamp goed. Op verschillende campings hebben wij volledig ingerichte tunnel- of safaritenten staan die gehuurd kunnen worden. Onze luxe tunnel- en safaritenten staan echter alleen op campings die voldoen aan onze criteria.

Onze kleine campings in Italië

Wij selecteren op basis van eigen ervaringen met de campings en het gevoel dat wij, als Greencamp, willen uitstralen. Daarom voldoen onze campings aan de volgende criteria:

  • Gezellige en kleine camping
  • Natuurrijke en mooie omgeving
  • Gastvrije kampeerders
  • Persoonlijk contact en ontspannen sfeer
  • Ruime plekken
  • Speelruimte voor kinderen
  • Voorzieningen als restaurant en zwembad

Op camping Casa Aurora in Le Marche kun je heerlijk luieren onder de olijfbomen terwijl je op camping San Procolo geniet van de prachtige olijfgaarden en zonnebloemvelden. Beide campings liggen in dezelfde regio. Dit zijn nog een paar prachtige campings waar onze tenten staan. Benieuwd naar alle campings waar onze tenten te huur zijn? Neem dan een kijkje op de lijst van alle campings of zoek naar een camping op de kaart van Italië.

Comfortabel & plezierig kamperen op kleine campings Italië

Onze huurtenten zijn compleet ingericht waardoor je het comfort van een vakantiehuis en het plezier van kamperen combineert. Zo heeft elke huurtent een koelkast met vriesvak, keukeninventaris, koffiezetapparaat en goede matrassen. Echter zit er ook verschil qua inventaris per type huurtent. Benieuwd naar de gehele inventaris? Bekijk dan de inventarislijst per type tent.

Onze kleinschalige formule valt tot dusver in de smaak bij zowel de campings als gasten. We zorgen ervoor dat de tenten verspreid staan en niet naast elkaar.
Wil je wat meer informatie of wil je boeken? Neem dan gerust contact met ons op! Online boeken is mogelijk via Zoek en Boek.