Ingerichte tent huren in Nederland? Kies voor Greencamp!

Wil je een ingerichte tent huren in Nederland maar weet je niet op welke campings we staan? Greencamp heeft de campings voor je geselecteerd.

Luxe en toch sfeervol kamperen in Nederland

Kamperen is comfortabel en sfeervol omdat onze tenten compleet zijn ingericht. Op de campings in Nederland is echter alleen safaritent XL aanwezig. Deze huurtent is ingericht met onder andere een koelkast met vriesvak, garderobekastje, keukeninventaris en vloerbedekking. Daarnaast slaap je op dikke matrassen waardoor je volledig uit kan rusten. Per camping staan er echter maar enkele huurtenten gespreid over het terrein. Daarmee ontstaan er geen rijtjes. Daardoor blijft het gevoel dat je individueel aan het kamperen bent.

 Campings Nederland

Belangrijke eigenschappen waarop wij de campings selecteren zijn bijvoorbeeld: gastvrijheid, omgeving, ruimte/speelruimte en kindvriendelijkheid. Daarnaast zijn voorzieningen als een  restaurant of zwembad belangrijk. Je kunt daarom een ingerichte tent huren op de mooiste kleine campings van Nederland. Op deze campings heerst een ongedwongen en persoonlijke sfeer. De  ingerichte huurtent staat op een zeer ruime plaats zodat er optimaal genoten kan worden van de rust en ruimte.

 Charme campings

De geselecteerde campings vallen onder de ‘charme campings’. Eigenschappen van deze campings zijn onder andere:

  • Niet te groot (80 tot 175 plaatsen)
  • Rustige, familiale sfeer
  • Natuurlijke ligging
  • Kindvriendelijk
  • Veel kinderactiviteiten
  • Zwembad, restaurant
  • Gastvrij en persoonlijk
  • Geen massatoerisme

Camping ’t Hop

Gelegen bij het Slotermeer  in midden zuid-west Friesland.
Daarom dus ideaal voor waterpret.

Camping ’t Hop

Camping de Lemeler Esch

Natuurcamping Lemeler Esch

Gelegen in het Vechtdal in Overijssel.
Daarnaast vele kinderactiviteiten!

Camping de Lemeler Esch 

Interesse om een ingerichte tent huren in Nederland?

Een safaritent kan geboekt geworden door middel van Zoek en Boek. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of mail.