Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Greenlodge Deluxe

Greenlodge Deluxe

Hou je van kamperen maar ook van luxe? Dan is een Greenlodge Deluxe de uitkomst. De Greenlodge Deluxe is een duurzame, 5-persoons safaritent met 2 slaapkamers, een ruime leefruimte, een terras met luifel en de luxe van een privé badkamer met douche, toilet en wastafel direct naast of vlakbij je safaritent.

De Greenlodge Deluxe geeft een heerlijk gevoel van ruimte en luxe in combinatie met het buitenleven. Net als in de "gewone" Greenlodge Safaritent heb je onder andere onder andere een boxspring bedden, gas-BBQ, hangmat en een Nespresso.

Bij aankomst staat je Greenlodge Deluxe voor je klaar en behalve hand- en theedoeken hoef je niets zelf mee te nemen. Zo geniet je van het echte, ouderwetse kamperen (slapen in een tent onder de sterren en de gezelligheid van kamperen) zonder het gesleep van je eigen kampeerspullen.

En op de vertrek dag pak je de koffer in, sluit de safaritent af en je stapt in de auto. De eindschoonmaak wordt voor je gedaan.

Net een huisje dus maar veel leuker!

Toeslag Greenlodge Deluxe

Omdat de badkamer bij dit type safaritent een aparte unit op de camping is moeten wij extra belasting afdragen aan de betreffende gemeente. Voor het gebruik van deze badkamer betaalt u daarom een toeslag van 25 euro per nacht. Deze toeslag wordt ook apart vermeld op uw bevestiging.
Betaling. Om de campings hier niet administratief mee te belasten hebben wij ervoor gekozen deze betaling zelf af te handelen. 7 dagen voor aankomst sturen wij daarom u een tikkie naar het ons bekende telefoonnummer. Wij verzoeken u vriendelijk de betaling voor vertrek te voldoen.

Bij onderstaande campings huur je een Greenlodge Deluxe met privé badkamer direct naast je tent. De badkamer staat op of naast naast het vlonder en heeft een douche, toilet en wastafel.

 • La Faz in de Jura.
 • Domaine La Chabanne in de Auvergne.
 • Bleu Soleil in de Dordogne.
 • La Prade in de Tarn.
 • Moulin de Chaules in de Cantal.
 • La Bretonniere in de Vendee.
 • Pian di Boccio in Umbrië (Italië).

Domaine d'Essendieras

Op dit domein staat er een luxe badkamer op de plek naast de safaritent. Omdat deze badkamer eigendom is van de camping zelf betaald u hiervoor geen toeslag.

Privé sanitair op de camping

Bij onderstaande campings maak je gebruik van een privé badkamer in een apart sanitair gebouw op de camping. Dit gebouw staat doorgaans op 50 tot max. 100 m van je safaritent. Voor de hoge nood s' nachts is er een plasemmer in de tent aanwezig. Het gebruik van het privé sanitair is in de prijs inbegrepen.

Dit zijn de campings met privé sanitair op de camping:

 • Domaine de la Velle in De Lot / Dordogne
 • La Prugnola in Toscane

Kamperen in de Greenlodge Deluxe

De Greenlodge Deluxe  is een 5-persoons safaritent met privé badkamer en staat op een houten vlonder. Het formaat van de safaritent is 7 x 5 m incl. luifel en terras. De  Greenlodge Deluxe heeft een apart leef- en slaapgedeelte afgescheiden door houten wanden. Verder is alles voor een luxe kampeervakantie in  de Greenlodge Safaritent aanwezig van BBQ tot theelepels.

Voor een complete inventarislijst van de Greenlodge Deluxe  klik je hier. 

Kamperen is buitenleven

Het accent bij de Greenlodge Deluxe ligt op buitenleven, je bent tenslotte op vakantie in zonnige landen. De veranda is ruim (5 x 2 m)  en heeft een luifel voor de schaduw. Je kunt comfortabel buiten zitten op 2 loungebanken met maatkussens. Op de veranda staat onze verrijdbare buitenkeuken met een 4-pits gaskooktoestel.

Voor je safaritent staat een ruime eettafel met 2 banken en je hebt een Outdoorchef gas-BBQ en natuurlijk een hangmat.  Wil je lekker in de schaduw zitten dan pak je de 2 aanwezige verstelbare kampeerstoelen. 

Comfortabel slapen

 • De Greenlodge Deluxe heeft 2 slaapcabines met 5 bedden.
 • Voor de ouders zijn er comfortabele 1-persoons boxspringbedden.
 • Voor de kinderen is er een stapelbed en een laag kinderbed (70 x 200 cm).
 • Beddengoed en bedlinnen is aanwezig en in de prijs inbegrepen.

Bijzet tent

 • Een klein bijzetentje mag je gratis op de plek naast- of voor je safaritent plaatsen.
 • Graag vooraf bij je reservering melden zodat wij rekening kunnen houden met de plek.
 • Zelf een matrasje, slaapzak en alle bedlinnen en beddengoed meenemen!

Zelf meenemen

 • Theedoeken, handdoeken, badlakens, afwasborstel, schoonmaak/vaat doekje en lucifers.

Baby mee?

 • Een babypakket bestaande uit een babybedje (zonder matras) en een kinderstoel (Ikea) kun je reserveren voor 5 euro per nacht.
 • Voor het babybedje altijd zelf eigen bedlinnen en matrasje meenemen.

Kleinschalige verhuur

Wat zowel de campings als onze gasten aanspreekt is kleinschalige verhuur en wij proberen onze safaritenten over de camping te verspreiden zodat je dus niet in het welbekende rijtje staat. Let op dit verschilt per camping.  Je kampeert gewoon tussen de overige kampeerders in. Zo heb je de luxe van een ingerichte tent maar toch het gevoel dat je individueel kampeert.

Samenwerking met de campings

Greencamp verhuurt kleinschalig en heeft geen eigen mensen op de camping. Bij schade of wanneer u iets mist is de camping in eerste instantie het aanspreekpunt. Er is beperkte reserve inventaris op de camping dus bij vervanging vragen wij om wat flexibiliteit. Indien er onverhoopt iets niet aanwezig is en u hebt het wel nodig dan verzoeken wij u zelf het artikel aan te schaffen bij een plaatselijk winkel. Het bonnetje met uw rekeningnummer kunt u mailen naar info@greencamp.nl en binnen 2 werkdagen zullen wij het aankoopbedrag aan u overmaken.

Onze plekken op de camping

Wij bezoeken alle campings zelf zo proeven wij ter plekke de sfeer en kunnen we iedereen op een goede manier adviseren. De plekken voor onze safaritenten worden in overleg met de camping uitgekozen. Omdat wij bij voorkeur onze tenten verspreiden over de camping zal niet iedere plek exact hetzelfde zijn.

Het is mogelijk bij uw reservering een voorkeur aan te geven voor een plek of voor bijvoorbeeld zon/schaduw. Wij zullen ons best doen u hierin tegemoet te komen maar kunnen helaas geen garanties geven. Onze eigen planning, opeenvolgende reserveringen en voorkeuren van andere gasten spelen hierin een rol.

Minder…
Lees meer…
 • Greenlodge Deluxe Met privé badkamer
 • Comfort douche, toilet en wastafel
 • Luxe o.a., nespresso, gas-BBQ

Eigenschappen

Algemeen

5-persoons safaritent 7 x 5 m (incl. luifel)
Prive badkamer naast de tent met douche, toilet en wastafel
Ruime safaritent Binnenruimte 5 x 5 m
2 slaapvertrekken Houten wand als afscheiding
Prima inventaris O.a. Nespresso

Lekker slapen

5 Bedden van 200 cm lengte
Hoofdkussens en dekbedden (1-pers,) Inclusief
Bedlinnen Inclusief
Bedden ouders 1-pers. boxspring matrassen
Bedden kinderen stapelbed
5e bed steigerhouten kinderbed 70 x 200 cm

Buitenleven

Ruim terras met luifel van 5.00 x 1.50 m
2 loungebanken met maatkussens
Verrijdbare buitenkeuken met 4-pits gaskooktoestel
Hangmat 2 verstelbare kampeerstoelen
extra eettafel met 2 banken