Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Safaritenten met privé sanitair

Safaritenten met privé sanitair

Privé-sanitair

Douche, toilet en wastafel

Glamping in een safaritent in Frankrijk of Italië is op steeds meer plekken mogelijk. Onze sfeervol ingerichte safaritent is luxe kamperen en een mooi compromis tussen kamperen en een huisje. Zo ervaar je de voordelen van het campingleven wel (kinderen lekker vrij kunnen spelen en b.v. een zwembad) maar wel met net dat extra beetje luxe. Helemaal als je voor een safaritent met privé sanitair kiest. Op deze pagina een overzicht van al onze campings waar je  een safaritent met eigen sanitair kunt huren.

 

Prive badkamer naast de tent
Wastafel, toilet en douche
Privé sanitair naast safaritent
Uitzicht vanuit prive-sanitair
Privé sanitair op camping Pian di Boccio
Eigen toilet
Nieuw Privé sanitair in de Greenlodge XL
Prive badkamer naast je safaritent
Prive sanitair
glamping met eigen sanitair op deze kleine camping. La Prugnola
Privé sanitair naast safaritent
Privé sanitair op camping Pian di Boccio
glamping met eigen sanitair op deze kleine camping. La Prugnola

Safaritenten met privé sanitair

Safaritenten met privé sanitair is écht luxe kamperen. Wel de lusten maar niet de lasten van kamperen met een eigen badkamer in of naast je safaritent. Kamperen in een sfeervol ingerichte safaritent inclusief alle moderne gemakken die je thuis gewend bent.

Een safaritent met eigen wc en douche is niet op elke camping hetzelfde..

Er zijn natuurlijk campings met eigen sanitair in Frankrijk en Italië  maar safaritenten met eigen douche maar er zijn kleine verschillen. Bij een deel van onze glampings betekent eigen sanitair dat er in de safaritent (of lodgetent) zelf een toilet én een douche zit. Dat is natuurlijk het fijnste want dan heb je de meeste privacy, hoef je niet naar een toiletgebouw of ‘s nachts je tent uit. Want niet in iedere safaritent met privé badkamer zit die badkamer ook echt in de tent. Vaker hebben wij  de hele eigen badkamer, in een apart hokje naast of achter de safaritent geplaatst. Dat is ook niet zo erg want jij bent de enige die hier gebruik van maakt maar het is wel goed om vooraf te weten.

Een aantal kleine (boeren) campings en agriturismo’s heeft een privé-badkamer in een apart gebouwtje op de camping met hierin een prive-badkamer waar alleen jij de sleutel van hebt. Privé-sanitair dus maar wel op afstand.

Greencamp heeft 14 kleine campings met privé sanitair

Er zijn veel meer kleinschalige plekken in Frankrijk en Italië waar je een safaritent kunt huren. Niet al onze safaritenten echter hebben eigen sanitair. Daar maak je nog gewoon gebruik van het toiletgebouw op de camping of agriturismo. De onderstaande campings hebben allemaal een vorm van privé sanitair en staan hieronder gerangschikt per regio en per land. Per camping verschilt het privé-sanitair dus. Hieronder vind je een overzicht:

Privé sanitair naast je safaritent

Een sfeervol houten hutje op het vlonder direct naast je safaritent met een eigen douche, toilet en een wastafel.

Privé sanitair in de safaritent

Onze Greenlodge XL safaritent heeft extra veel binnenruimte met een volledige badkamer met douche, toilet en wastafel in de tent.

Privé-badkamer op de camping of agriturismo

Je eigen badkamer (alleen jij hebt de sleutel) in een sanitaire ruimte op de camping.

glamping met eigen sanitair op deze kleine camping. La Prugnola

Safaritent met privé sanitair huren in Frankrijk

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houdt, kies dan voor je glamping vakantie in Frankrijk voor de Safaritent! De Safaritent met eigen sanitair Frankrijk is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. De Safaritent is in Frankrijk in verschillende regio’s te huren. Bijvoorbeeld in de Franse Alpen, Auvergne of de Bourgogne. Ontdek een avontuurlijke manier van glamping met een Safaritent Frankrijk! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Frankrijk mee te maken.

 • Domaine de Marque, Aude
 • Domaine la Velle, Lot
 • Le Moulin de Cost, Drôme
 • La Faz, Jura
 • L’Etang de la Fougeraie, Bourgondie
 • La Prade, Tarn
 • La Bretonniere, Vendee
 • Domaine D’Essendieras, Perigord Vert
 • Domaine La Chabanne, Auvergne
 • Moulin de Chaules, Cantal

Safaritent met privé sanitair huren in Italië

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houdt, kies dan voor je glamping vakantie in Italië voor de Safaritent! De Safaritent met eigen sanitair Frankrijk is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. De Safaritent is in Italië in verschillende regio’s te huren. Bijvoorbeeld in Toscane, Umbrië of Ligurië. Ontdek een avontuurlijke manier van glamping met een Safaritent Italië! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Italië mee te maken.

 • La Prugnola, Toscane
 • Il Sogno Liguria, Ligurie / Bloemen Riviera
 • Pian di Boccio, Umbrië
 • Luna del Monte, Umbrië

De schoonmaak van het privé-sanitair

 • Tijdens je verblijf zorg je zelf voor de schoonmaak van het privé-sanitair / badkamer.
 • Na vertrek wordt de alles grondig schoongemaakt door de camping.
 • De kosten voor de eindschoonmaak van je safaritent inclusief privé-sanitair staan op je bevestiging en op je factuur.

Koken en slapen in een safaritent met privé sanitair

Onze sfeervol ingerichte safaritenten met sanitair zijn ook uitgerust met een volledig ingerichte buiten keuken. Uiteraard zijn er twee slaapcabines. In de ene slaapcabine staat een boxspring bed  en in de andere (kinder) slaapcabine staan één stapelbedden en een gewoon laag kinderbed van 70 x 200. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en een douche.

De indeling van een Safaritent met privé sanitair

Benieuwd naar hoe onze safaritent in Frankrijk Italië eruit zien? De Safaritent met eigen sanitair  heeft een terras van 15m2 en kan aan de voorkant helemaal open. De leefruimte is gescheiden van het slaapgedeelte en er zijn 2 slaapcabines.

De overige inventaris van de safaritent met eigen badkamer

Onze Safaritenten zijn geschikt voor 5 personen is maar liefst 35m2 groot. De Greenlodge XL zelfs 42 m2. Uiteraard beschikt de safaritent met eigen sanitair ook over een hangmat en een terras met stoere meubelen. Verder is een 4-pits gasfornuis, een koelkast met vriesvak, een hangmat, een nespresso, een gas bbq en natuurlijk een eigen badkamer!