Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Alle campings met privé sanitair

Alle campings met privé sanitair

Glamping in een lodge- of safaritent met privé-sanitair in Frankrijk of Italië is bij ons op steeds meer plekken mogelijk. Je kunt inmiddels op 15 campings luxe kamperen met eigen sanitair.

Onze sfeervol ingerichte huurtent is een mooi compromis tussen kamperen en een huisje. Zo ervaar je wel de voordelen van het campingleven (kinderen lekker vrij kunnen spelen en een zwembad) maar wel met dat extra beetje luxe van thuis. Glamping in een safari- of lodgetenten met privé sanitair is pas écht luxe kamperen. Wel de lusten dus maar niet de lasten van kamperen en dan ook nog eens de luxe van een eigen badkamer.

Hieronder een overzicht van alle campings in Frankrijk en Italië waar je een tent kunt huren met je eigen badkamer in, naast of bij je huurtent.

[campings]

Huurtenten met eigen badkamer

Bij Greencamp kun je op 14 campings in Italië en Frankrijk een tent huren met je eigen toilet, douche en wastafel. We maken hierin onderscheid in privé sanitair en privé-badkamer. Tenten met privé-sanitair hebben de badkamer in de tent. Bij tenten met een privé-badkamer bevindt de badkamer zich direct naast je tent of in een een sanitaire ruimte op de camping.

Tijdens je verblijf zorg je zelf voor de schoonmaak van het privé-sanitair/badkamer.Na vertrek wordt alles grondig schoongemaakt door de camping. De kosten voor de eindschoonmaak staan vermeld op je bevestiging en factuur.

Hieronder een overzicht van alle campings met ofwel een privé-badkamer of met privé sanitair :

Huurtent met eigen sanitair in de tent

Huurtenten met privé sanitair in de tent noemen wij Lodgetenten. We kennen 2 type lodgetenten te weten:

De Lodgetent 4/5-persoons 

Met een formaat van 7 x 5 m is de 4-persoons lodgetent een compacte huurtent met het sanitair dus in de tent en verder voorzien van alle gemakken en comfort voor een luxe kampeervakantie dus een hangmat, comfortabele bedden en een gas-BBQ. Op iedere camping is gratis een bijzettentje beschikbaar met een comfortabele slaapmat voor de 5e persoon. Deze mag u gratis naast of voor de tent plaatsen. Let op: de tent moet u zelf opbouwen en afbreken!

Je vindt de lodgetent 4-persoons op onderstaande campings:

 • Luna del Monte, Umbrië
 • Le Moulin de Cost, Drome / Mont Ventoux
 • Bleu Soleil, Dordogne
 • Les Arches, Ardèche
 • Il Sogno Liguria, Bloemenriviera

Klik hier voor meer informatie over deze Lodgetent.

De lodgetent 6-persoons

Met een formaat van 9 x 5 m is de Lodgetent-XL een extra grote huurtent met eveneens privé-sanitair in je tent en voorzien van alle gemakken en comfort dus een hangmat, comfortabel bedden en een gas-BBQ.

Je vindt de 6-persoons lodgetenten op onderstaande campings:

 • Le Moulin de Cost, Drôme.
 • La Faz, Jura.
 • Il Sogno Liguria, Bloemenriviera

Klik hier voor meer informatie over deze Lodgetent.

Greenlodge deluxe

Bij meerdere campings in Frankrijk en Italië heb je de mogelijkheid een safaritent te huren met een privé- badkamer direct naast je huurtent. In verband met door ons te betalen riool-en milieu belasting brengen wij voor het gebruik van de badkamer een toeslag van 25 euro per nacht in rekening. Deze toeslag wordt apart vermeld op uw bevestiging. Op de campings administratief te ontlasten sturen wij u 2 dagen voor aankomst een tikkie voor de betaling.  

De Greenlodge Deluxe vindt je op onderstaande campings:

 • La Faz, Jura.
 • Bleu Soleil, Dordogne.
 • La Prade, Tarn.
 • Domaine La Chabanne, Auvergne.
 • Pian di Boccio, Umbrië.
 • La Bretonniere, Vendee.
 • Moulin de Chaules, Cantal.
 • Domaine D'Essendieras in de Perigord (hier geen toeslag).

Klik hier voor meer informatie over de Greenlodge Deluxe 

Een eigen badkamer maar op de camping

Op sommige campings maak je gebruik van een badkamer in een sanitaire ruimte op de camping. Je krijgt bij aankomst de sleutel en alleen jij kan hier gebruik van maken. Een privé badkamer op de camping vindt je op onderstaande campings:

 • Domaine de Marque, Aude.
 • Domaine la Velle, Lot.
 • La Prugnola, Toscane.

Safaritent met privé sanitair huren in Frankrijk

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houdt, kies dan voor je glamping vakantie in Frankrijk voor de Safaritent (ook wel Lodgetent genoemd)! De Safaritent met eigen sanitair Frankrijk is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. Een Safaritent met privé sanitair is in Frankrijk in verschillende regio’s te huren. Bijvoorbeeld in de Franse Alpen, Auvergne of de Bourgogne. Ontdek deze manier van glamping met een Safaritent Frankrijk! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Frankrijk mee te maken.

Safaritent met privé sanitair huren in Italië

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houdt, kies dan voor je glamping vakantie in Italië voor de Safaritent! De Safaritent met eigen sanitair is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. De Safaritent is in Italië in verschillende regio’s te huren. Bijvoorbeeld in Toscane, Umbrië of Ligurië. Ontdek een avontuurlijke manier van glamping met een Safaritent Italië! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Italië mee te maken.

Kleinschalige verhuur

Wat zowel de campings als onze gasten aanspreekt is kleinschalige verhuur en wij proberen onze safaritenten over de camping te verspreiden zodat je dus niet in het welbekende rijtje staat. Let op dit verschilt per camping.  Je kampeert gewoon tussen de overige kampeerders in. Zo heb je de luxe van een ingerichte tent maar toch het gevoel dat je individueel kampeert.

Samenwerking met de campings

Greencamp verhuurt kleinschalig en heeft geen eigen mensen op de camping. Bij schade of wanneer u iets mist is de camping in eerste instantie het aanspreekpunt. Er is reserve inventaris op de camping maar beperkt dus bij vervanging vragen wij om wat flexibiliteit. Indien er onverhoopt iets niet aanwezig is en u hebt het wel nodig dan verzoeken wij u zelf het artikel aan te schaffen bij een plaatselijk winkel. Het bonnetje met uw rekeningnummer kunt u mailen naar info@greencamp.nl en binnen 2 werkdagen zullen wij het aankoopbedrag aan u overmaken.

Onze plekken op de camping

Wij bezoeken alle campings zelf zo proeven wij ter plekke de sfeer en kunnen we iedereen op een goede manier adviseren. De plekken voor onze safaritenten worden in overleg met de camping uitgekozen. Omdat wij bij voorkeur onze tenten verspreiden over de camping zal niet iedere plek exact hetzelfde zijn. Maar het is mogelijk bij uw reservering een voorkeur aan te geven voor een plek of voor bijvoorbeeld zon/schaduw. Wij zullen ons best doen u hierin tegemoet te komen maar kunnen helaas geen garanties geven. Onze eigen planning, opeenvolgende reserveringen en voorkeuren van andere gasten spelen hierin een rol.

 

Minder…
Lees meer…
 • In de tent (privé sanitair)
 • Naast de tent (privé-badkamer)
 • Of in sanitairgebouw (privé-badkamer)
 • Handdoeken meenemen
 • Zelf schoonmaken tijdens je verblijf