Glamping Nederland in compleet ingerichte safaritenten

Glamping, een afgeleide van de woorden ‘Glamorous’ en ‘Camping’, is de laatste jaren sterk in opkomst op kampeergebied. Glamping is: Kamperen in een tent, maar wel comfortabel en met de luxe van thuis. Overnachten in een tent, maar daarnaast gebruik maken van een eigen keuken, douche en toilet. Onze luxe safaritenten zijn uitermate geschikt voor een luxe vakantie in Frankrijk, Italië of Nederland.

Luxe & stijlvol kamperen op campings in Nederland

Onze campings zijn gelegen op de mooiste en sfeervolle locaties en voorzien van luxe huurtenten. De safaritenten, ook wel lodgetenten genoemd, zijn sfeervol ingericht. Stijlvol is de unieke eigen styling met steigerhouten meubelen zoals een houten loungeset, een houten eettafel, een hangmat en een houten keukenblok (verrijdbaar). De perfecte aankleding voor een onvergetelijke glamping ervaring.

Glamping Nederland gezocht? Bekijk ons campingaanbod

Alle campings zijn persoonlijk geselecteerd door Greencamp, op basis van eigen bezoeken. In aanmerking gekomen campings bieden veel rust en ruimte, hebben een mooie omgeving met veel natuur, wordt u gastvrij ontvangen en is de sfeer persoonlijk en ontspannen. Ook is er gelet op kindvriendelijkheid, speelruimte en voorzieningen zoals een zwembad of restaurant. Met andere woorden… geschikte campings voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Bekijk ons aanbod Glamping Nederland »

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over glamping in Nederland? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0513 – 744150 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Nu informatie aanvragen »

[/row]