Glamping Italië in volledig ingerichte safaritenten

De woorden ‘Glamourous’ en Camping’ maken samen het woord Glamping. Deze term is de laatste jaren sterk in opkomst. Maar wat is het nu eigenlijk? Glamping is kamperen in een tent terwijl je de luxe hebt van thuis. Anders gezegd, je slaapt in een tent maar je hebt een eigen keuken en soms ook douche en toilet. Onze luxe safaritenten zijn uitermate geschikt voor glamping Italië! Onze safaritenten zijn ook ideaal voor een luxe vakantie in Frankrijk en in Nederland.

Bekijk ons campingaanbod in Italië »

Glamourous kamperen op kleine campings

De campings van Greencamp zijn allen gelegen op de mooiste en sfeervolle locaties in Italië, Frankrijk en Nederland. Al onze campings zijn voorzien van luxe huurtenten. De safaritenten, ook wel Lodgetenten genoemd, zijn sfeervol ingericht met prachtige steigerhouten meubelen. Zo heb je bijvoorbeeld een houten loungeset en een houten eettafel. Daarnaast is er een verrijdbare houten (buiten) keuken. Bovendien is er een heerlijke hangmat aanwezig waar je even heerlijk weg kan dromen. De meest nieuwe tent is de Greenodge. Deze tent heeft geen linnen kamer afscheiding, maar wanden van hout en is voorzien van Nespresso en BBQ, evenals onze Lodgetent.

Campings voor glamping Italië gezocht?

Alle campings uit het aanbod van Greencamp is persoonlijk geselecteerd op basis van eigen bezoeken. Zo bevatten de gekozen campings bijvoorbeeld veel rust en ruimte, een mooie omgeving met veel natuur en word je gastvrij ontvangen. Bovendien is de sfeer persoonlijk en ontspannen. Verder is er gelet op kindvriendelijkheid, speelruimte en voorzieningen zoals een zwembad of restaurant.

  

Bestemmingen in Italië

Greencamp heeft op diverse bestemmingen in Italië luxe safaritenten staan voor een heerlijke ontspannen vakantie. Ontdek op welke campings in Italië onze tenten worden aangeboden.

Bestemming Italië

Rondreizen in Italië

Zo kun je luxe op rondreis door middel van glamping Italië op meerdere locaties in Italië. Greencamp heeft luxe huurtenten op meerdere campings in Italië. Ontdek bijvoorbeeld:

Glamping Agriturismo’s

Kamperen op een boerderijcamping, dat is kamperen op een Agriturismo. Greencamp heeft op diverse boerderijcampings luxe safaritenten staan. Zo vind je hier alle Agriturismo’s waar onze luxe safaritenten staan.

Glamping bij Agriturimo’s

 

Meer informatie over glamping in Italië?

Wil je meer informatie over glamping in Italië? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0513 – 744150 of stel je vraag via ons contactformulier.