Gites huren

Gites huren

U bent het op vakantie gaan met eigen tent of caravan beu? Misschien is, naast gites huren, het huren van een luxe, volledig ingerichte safaritent iets voor u! Dit kan op speciaal geselecteerde, kleine en rustieke campings.

Comfortabel en plezierig
De safaritenten zijn compleet ingericht en voorzien van o.a. koelkast, koffiezetapparaat, steigerhouten eettafel, houten loungeset, en een houten keukenblok. Bekijk voor de overige inventaris de inventarislijst.

De safaritenten staan op een houten vlonder, u kunt op een ruime veranda ontbijten of nagenieten aan het einde van de dag. U slaapt comfortabel op een 2 persoons boxspringbed, voor kinderen is er een stapelbed. Bij meer personen kan er een bijzettent en luchtbed verzorgd worden.

De safaritent is 7 meter lang, met een breedte van 5 meter. De tent is 3 meter hoog. Het is ook mogelijk een ingerichte kampeertent te huren.

Gites huren Frankrijk & Italië
In plaats van gites huren, kunt u dus bij Greencamp in een luxe ingerichte huurtent verblijven. In Frankrijk en Italië zijn campings zorgvuldig geselecteerd. De campings zijn na een bezoek beoordeeld op een aantal criteria:

– Veel ruimte, rustiek
– Gastvrij, ongedwongen sfeer
– Gelegen middenin de natuur
– Geschikt voor kinderen
– Plekken met veel ruimte
– Aanwezigheid zwembad

De campings zijn verdeeld in twee groepen. Greencamp Family en Greencamp Rustiek. De Greencamp Rustiek locaties bieden extra comfort en zijn kleinschalige vakantiedomeinen, waar u ook bijvoorbeeld een hapje kunt eten bij de table d’hote.

> Bekijk geschikte campings in het campingoverzicht of bekijk de liggingen van de campings in Frankrijk en Italië.

Meer weten over onze alternatieven voor gites huren?
Neem dan contact op met Greencamp. U kunt bij ons terecht met uw vragen, wij staan u graag te woord. U kunt tevens direct online boeken.