Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Spelen in de natuur

Moulin de Lacombe

Frankrijk • Auvergne

Camping Moulin de Lacombe ligt in de ‘Vallei van de Dordogne’. Een prachtig natuurgebied met vergezichten, bossen en glooiende heuvels. De camping is terrasvormig, kleinschalig en ligt aan een kleine rivier midden in de natuur. Alle plaatsen bieden vrij uitzicht en liggen onder hoge pijnbomen. Er is ook een zwembad en een gezellig terras waar ‘s avonds in een echte four à pain – ouderwetse broodoven- eigengemaakte pizza’s worden gebakken.

Wil je ouderwets, maar luxe kamperen met een ingerichte safaritent dan ben je hier op je plek! Lees snel meer over glamping bij Moulin de Lacombe.

Spelen in de natuur

Camping Moulin de Lacombe ligt in de Corrèze in de vallei van de rivieren de Maronne en de Dordogne. Het ligt ver weg van de snelweg, diep in de heuvels en heeft de schoonste lucht van Frankrijk. Je kunt er prachtige natuurwandelingen en fietstochten maken. Er is weinig verkeer en je vindt er leuke dorpjes en marktjes in de buurt. De omgeving is nog authentiek met veel bossen, weilanden, rivieren, vergezichten en glooiende heuvels. Er is van alles te doen in de omgeving, er zijn kastelen met middeleeuwse feesten, rivieren waar je kunt vissen en kanoën, grotten, watervallen en prachtige zwemmeertjes vlakbij. Er zijn veel brocante marktjes in de dorpen vlakbij en avondsoireés met maaltijden en muziek.

Uitjes/ activiteiten in de buurt van Moulin de Lacombe

In de omgeving is genoeg te doe! Bezoek bijvoorbeeld een van de leuke stadjes o.a. Argentat, Baulieux sur Dordogne, Tulle, Rocamadour, Turenne, Colognes la Rouge, Aurillac en Brive. In deze stadjes zijn authentieke markten die voor veel gezelligheid zorgen.

Meer foto's en informatie over wat er te doen en te zien is in de directe omgeving van Moulin de Lacombe vind je op de bestemmingspagina's over de Auvergne.

Voor wie?

Camping Moulin de Lacombe is een camping voor natuurliefhebbers, wandelaars en sportieve fietsers die van rust, cultuur, sport en ontspanning houden. Bij de oude watermolen is een grote bloemen- en groentetuin waar groenten en kruiden uit geplukt kunnen worden. Ook voor families is het er geweldig toeven. Wees welkom en geniet van het buitenleven. Alles is een sfeer van warmte en gezelligheid.

Kinderen

Voor kinderen is er een zwembad, een voetbalveld en een klein strandje aan de rivier waar je heerlijk kunt picknicken en pootjebaden. Het riviertje is ondiep en geschikt om lekker in te pielen en dammetjes te bouwen.

Sportieve activiteiten

De directe omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen. Er zijn veel meren, rivieren en watervallen. Ook veel bossen met mooie wandelpaden. Dichtbij liggen de rivieren de Maronne en de Dordogne om in te vissen en op te kanoën.

Op de camping kan natuurlijk gezwommen worden in het zwembad en er is een jeu-de-boules baan en voetbalveldje.

Greencampen op Moulin de Lacombe

Op Moulin de Lacombe verhuurt Greencamp 2 Safaritenten. Deze zijn eigendom van de camping zelf en wijkt daardoor iets af van de standaard Greencamp inventaris. Luxe kamperen bij Moulin de Lacombe is meer dan een fijne, luxe safaritent. De faciliteiten op de camping zijn eveneens heel prettig! Zo vermaken je kinderen zich van 's ochtends vroeg tot bedtijd en geniet jij zelf van het buitenleven, de zwoele zomeravonden en het strandje.

Eten en drinken

Huur je een safaritent bij Moulin de Lacombe? Dan genieten jullie drie keer in de week van een bbq en pizza’s. In de kiosk zijn basisbehoeften aanwezig, zoals koffie, thee en brood. Er worden verse groenten en kruiden uit eigen tuin verkocht en honing van eigen imkerij.

 • Heerlijk vrij in de natuur
 • Heerlijk vrij in de natuur
 • Table d'hote en een pluktuin
Minder…
Lees meer…
 
 • Ruime plekken Met privacy
 • Aan een riviertje Waterpret!
 • Zwembad
 • Kleinschalig vakantieplekje 15 plekken
 • Heerlijk vrij in de natuur Heerlijk vrij in de natuur
 • Table d'hote en een pluktuin
  • 989 km (v.a. Utrecht)

   Moulin de Lacombe 1
   19220 Saint Geniez O’Merle
   Frankrijk

   

  Faciliteiten

  Camping

  Bijzonder plekje 15 Plaatsen
  Greencamp 2x Safaritent L
  Bijzettent Zelf gratis bijplaatsen
  Borg Greencamp werkt niet met borg
  Toeristen-/ milieubelasting Ter plaatse te betalen

  Eten en drinken

  Restaurant/bar Aanwezig
  Winkeltje Met beperkt aanbod
  Table d'hote 3x per week
  Pizzaoven Afhaal
  Moestuin Zelf plukken
  Barbequeplaats Bij de rivier
  Wasmachine en droger Aanwezig

  Waterpret

  Buitenzwembad Aanwezig
  Riviertje op de camping lekker spetteren
  In de omgeving Gorges de Dordogne

  Kinderen

  Grote grasveld Waarin fijn gespeeld kan worden
  Jeu de boules Aanwezig
  Veel ruimte Spelen in de natuur

  Bijzonderheden

  Wifi Aanwezig
  Fietsverhuur In de omgeving
  Outdooractiviteiten In de omgeving
  Ligging Naast voormalige watermolen
   
  Melding i.v.m. Coronavirus: Informatie over je vakantie in 2020.Lees de informatie
  +