Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

10 (1 beoordelingen)

Dom. de Marque

Frankrijk • Pyreneeën

Domaine de Marque is een sfeervol landhuis in het uiterste zuiden van Frankrijk dicht tegen de Pyreneeën aan. Een kleinschalig plekje omringd door groen met veel grote bomen (met hangmat) voor heerlijke schaduw. Verder kun je hier een kampvuur maken, is er een bbq aanwezig en kun je meerdere malen per week aanschuiven voor de Table d hote. De ezels, katten en een hond en de grote speelruimte maken dat kinderen hier echt kinderen kunnen zijn.

Domaine de Marque is bij uitstek een plek om te onthaasten en je wordt ouderwets gastvrij onthaald door Dennis en Marion en hun 2 dochters.

Een heuvelachtig gebied in Zuid-Frankrijk aan de voet van de Pyreneeën. Met gemiddeld meer dan 2000 uur zon per jaar is de Midi-Pyrénées één van de streken in Frankrijk waar de zonbestraling het sterkst is. Het voorjaar valt zeer vroeg en geeft al een voorproefje van de zomer. Dit is het jaargetijde dat bij trekkers en wandelaars het meest geliefd is. Als er nog sneeuw ligt op de toppen van de Pyreneeën ligt komen de gemiddelde maximumtemperaturen tussen 16°C en 24°C. In juli en augustus is het hier bovendien overheersend zonnig en warm. Daarnaast is de nazomer vaak heerlijk zacht en warm met prachtige dagen en een paarsblauwe hemel.

Gemoedelijk stekje in het zuiden van Frankrijk

Domaine de Marque is een sfeervol landhuis in het uiterste zuiden van Frankrijk dicht tegen de Pyreneeën aan.  Het terrein rondom het landhuis beslaat ruim 1,6 hectare. In het landhuis zelf vind je enkele kamers terwijl je op het terrein nog 3 gites en een kleine camping met 10 plekken vindt. Van deze 10 plekken hebben 6  plekken een volledig ingerichte safaritent L of XL.  Domaine de Marque is bij uitstek een plek om te onthaasten. Het is een kleinschalig, charmant vakantieadresje waar je ouderwets gastvrij onthaald wordt.

Privé sanitair

Privé sanitair is op aanvraag bij te boeken rechtstreeks bij de camping. Neem contact op met Marion of Dennis. Tel: +33 6 44 38 39 92 of E-mail: info@domainedemarque.nl

Kinderen

Vooral kleine kinderen tot een jaar of 10 zullen het heerlijk hebben op Domaine de Marque. Ze hebben namelijk lekker gras onder de voetjes en heel veel speelruimte. Daarnaast kunnen ze heerlijk in bomen klimmen en lekker rotzooien. Een groot voordeel is bovendien dat het terrein veilig en overzichtelijk is. Voor eventuele afkoeling kunnen de kinderen terecht in een klein zwembadje. Kortom, de kinderen kunnen helemaal kind zijn!

Eten en drinken

Op de camping hoef je dus niet altijd zelf te koken. Er wordt namelijk 3x per week gekookt in de vorm van een table d'hôte. Daarnaast is er 1x per week een gezamenlijke BBQ.

Minder…
Lees meer…
 • Kindvriendelijk Kinderparadijsje!
 • Zeer ruime plekken Met voldoende privacy
 • Table d'Hôte Erg gezellig!
 • Bijzonder plekje Kleinschalig en persoonlijk
  • 1207 km (v.a. Utrecht)

   09130 Artigat, Ariege

  Beschikbaarheid

  Sfeervol kamperen met Greencamp

  Safaritent

  Niet beschikbaar
  • Boxspringbed
  • Incl. bedlinnen
  • Verrijdbare keuken
  • Hangmat

  Beoordelingen van onze gasten

  geweldige camping

  geweldige camping

  Beoordeeld met een 10