Contact

Wij zijn tot 13:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje.

0513 - 744 150

Neem contact met ons

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kleinschalig vakantieparadijsje

Casale Il Sogno

Casale il Sogno is een eeuwenoud stenen boeren landhuis daterend uit de 12e eeuw. Het is gerestaureerd met natuurlijke materialen en met behoud van authentieke elementen. De riante tuin biedt volop schaduw door de verschillende soorten bomen en het zwembad zorgt voor de gewenste verkoeling. Om te verblijven beschikt beschikt Casale il Sogno over zeven appartementen en vier kampeerplaatsen. Dit alles op een terrein van 4,3 hectare met bos, landbouwgrond en fruitbomen.

Greencamp verhuurt op Casale il Sogno vier safaritenten L waarvan 2 safaritenten met privé-sanitair en 2 zonder. Voor meer info zie uw verblijf.

De eigenaren van Casale il Sogno zijn een jong Nederlands gezin bestaande uit Henry, Wendy, Sanne, Lotte en Lara. Samen zorgen zij voor de typisch Nederlandse gastvrijheid maar wel met een Italiaanse touch.

Kortom, een kleinschalige plek voor zowel een actieve als een relaxte vakantie!

  • Kleinschalige vakantieplekje
  • Prive-sanitair
  • Rust en ruimte
  • Zwembad
  • 1 uur van zee
  • Authentiek stukje Italie

Huur een safaritent in Umbrië

Casale il Sogno is gelegen op 5 km van het middeleeuwse dorp Pietralunga in Noord-Umbrië. In de ‘boven Tiber vallei’, tussen Città di Castello, Gubbio en Cagli (De Marken). Het eeuwenoude landhuis ligt prachtig op 750 meter hoogte en biedt een panoramisch uitzicht over de heuvels.

Umbrië staat bekend als het groene hart van Italië. Het is door haar overweldigende natuur en nauwelijks ontdekte stadjes een ideale vakantieomgeving. je vindt er onder andere culturele steden als Perugia, Gubbio, Assisi en Città di Castello en het binnenmeer Lago di Trasimeno. In de naastgelegen regio Toscane vindt je onder meer de interessante steden Cortona en Arezzo. In de dichtbijgelegen regio De Marken zijn de steden Fano en Urbino het bezoeken meer dan waard, evenals de Adriatische kust (1 uur rijden).

Kinderen

Voor de kinderen zijn verschillende speeltoestellen (trampoline, schommels, uitkijktoren) aanwezig zodat ook zij zich goed vermaken. Het landgoed is zeer kindvriendelijk met volop leef- en speelruimte voor uw kinderen en ze kunnen naar hartenlust ravotten.

Eten en drinken

Heel belangrijk in Italië en dus ook tijdens uw vakantie hier. Dagelijks kunt u in uw safaritent ontbijten met de vooraf bestelde verse broodjes. Twee avonden in de week verzorgen Henry en Wendy, bij voldoende belangstelling, voor u het diner vanuit onze grote keuken of de hout gestookte buitenoven. Hiervoor kunt u zich een dag van te voren aanmelden. De diners worden verzorgd door een Italiaanse kokkin, die typische streekgerechten serveert. Ook kunt u voor aankomst gebruik maken van de mogelijkheid om een boodschappenpakket te bestellen.

‘s Ochtends kunt u in het restaurant of terras genieten van een kop echte Italiaanse espresso of Latte macchiato.

Campinginformatie