We hebben de smaak van vakantie in het buitenland deze zomer weer geproefd en dat was als van ouds. Velen denken daarom nu al weer aan de zomer van 2023. We hebben weliswaar meer dan 30 kleine campings en agriturismo waar wij onze eigen safaritenten verhuren maar we verhuren wel kleinschalig dus wacht niet te lang.

Wij kennen onze plekjes

Wij selecteren trouwens alle campings persoonlijk en kennen onze plekjes (en de omgeving) dus goed. Heb je daarom specifieke wensen bel of mail ons dan even. Wij vinden het leuk je te helpen!

Prijzen en beschikbaarheid

Voor een totaaloverzicht van alle campings klik je door naar zoek en boek

Een optie nemen?

Nog even overleggen op het werk? Je kunt bij ons ook een optie nemen. Wij houden de periode en camping dan vrijblijvend en kosteloos voor je in optie zonder dat je ergens aan vast zit. Stuur een mailtje naar info@greencamp.nl en wij regelen het voor je.

Hoe gaan wij om met corona? 

We gaan er vanuit dat iedereen deze zomer wederom onbezorgd op vakantie kan maar is het reisadvies voor je bestemming 2 weken voor vertrek  onverhoopt code rood of oranje dan kun je of omboeken of we schuiven we je vakantie gewoon een jaartje door. We hebben een pagina coronavoorwaarden voor je gemaakt met hierin een uitgebreide en overzichtelijke informatie over corona en je vakantie.

Heb je vragen bel ons even (0513-688754)