Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Glamping in Umbrië

Glamping in Umbrië

Umbrië staat ook wel bekend als het groene hart van Italië. Daarnaast wordt Umbrië ook wel gezien als het zusje van Toscane met schilderachtige stadjes in een decor van groene heuvels. Daarentegen is Umbrië wel een stuk minder toeristisch. Geniet van de ongerepte natuur, de bedevaartsplaats Assisi en prachtige stadjes als Spoleto, Orvieto en Perugia. En natuurlijk het meer van Trasimeno!

Glamping in Umbrië

Greencamp verhuurt op 1 kleine familiecampings en 1 agriturismo in Umbrië sfeervol ingerichte safaritenten.

Glamping in Umbrië
Glamping in Umbrië
Het prachtige Norcia in Umbrie
Het prachtige Norcia in Umbrie
Specialiteitenwinkels in Umbrie
Specialiteitenwinkels en markten in Umbrie, nabij familiecamping Luna del Monte
Kijk op Assissi, Umbrie
Assissi, Umbrie
Bagnoregio, Umbrie
Monte Cucco, Umbrie
Raften Nera rivier, Umbrie
Via Francigena, Umbrie
Perugia, hoofdstad Umbrie
Perugia, nabij rustieke familiecamping Luna del Monte, Umbrie
Het meer van Piediluco, Umbrie
Sfeervol Umbrie
Sfeervol Umbrie, Toscane,
Lekker eten in Umbrie
Lago di Bolsena. Umbrie
Monte Cucco in Umbrie
Lago di Trasimeno, Umbrie
Lago di Trasimeno, Umbrie
Feest in Foligno, Umbrie
Spoleto, Umbrie
Todi, Umbrie
Todi, nabij camping Luna del Monte, Umbrie
Umbrie, festival dei due Mondi
Umbrie, Piano grande
Watervallen van Marmore, Umbrie
Glamping in Umbrië
Het prachtige Norcia in Umbrie
Specialiteitenwinkels en markten in Umbrie, nabij familiecamping Luna del Monte
Assissi, Umbrie
Perugia, nabij rustieke familiecamping Luna del Monte, Umbrie
Sfeervol Umbrie, Toscane,
Lago di Trasimeno, Umbrie
Todi, nabij camping Luna del Monte, Umbrie

Glamping in Umbrië

Je vindt onze sfeervol ingerichte safaritenten op 3 kleine glampings in Umbrië.

Glamping in Umbrië

Voor een glamping vakantie in Umbrië heeft Greencamp 3 leuke, zelf uitgekozen plekjes. Kleinschalig, sfeervol en niet te veel poespas zoals je van Greencamp gewend bent.

Dit zijn onze 2 glamping-locaties:

Slow glamping bij Luna del Monte

Luxe kamperen op een rustieke familiecamping. Luna del Monte is een familiecamping met zo’n 50 plekken. Deze camping ligt in de heuvels van Umbrië, dichtbij Toscane. Vanaf de plek loop je zo het oude dorpje Monte Santa Maria Tiberina in met authentieke, smalle straatjes, doorkijkjes en trappetjes. Een echt pluspunt van Luna del Monte is het prachtige uitzicht dat je hebt. Vanaf de camping kijk je uit op de glooiende heuvels van Umbrië.

Greencamp verhuurt op Luna del Monte sfeervol ingerichte Greenlodge-Safaritenten met privé-sanitair.

Glamping Pian di Boccio

Luxe kamperen op een charmecamping in Umbrië. Dat doe je bijvoorbeeld bij Pian di Boccio. Dit is namelijk een gemoedelijke familiecamping in de heuvels in de buurt van Bevagna. Rust, ruimte en fijne faciliteiten zijn verzekerd. Zo heb je 2 mooie zwembaden, tennisbaan en restaurant op de camping. Veel bezienswaardigheden en wandelmogelijkheden in de onmiddellijke omgeving.

Bovendien ben je verzekerd van vrij uitzicht vanuit je tent. Je kijkt namelijk uit over de olijfboomgaard met in de verte een dorpje. Genieten!

Greencamp verhuurt op Pian di Boccio 5 sfeervol ingerichte Lodgetenten met privé-sanitair.

Tips en leuke plekjes in Umbrië

Hieronder wat suggesties voor een bezoek tijdens je vakantie in Umbrië:

Assisi

Umbrië, ook wel het land van de spiritualiteit genoemd. De stad Assisi is een prachtig beginpunt om spiritueel Umbrië te ontdekken. Assisi staat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Sint Franciscus en de heilige Clara zijn hier geboren. Veel pelgrims komen naar deze stad ter nagedachtenis van Franciscus. In Assisi zijn Romeinse resten gevonden en slenterend door de straatjes waan je je in de middeleeuwen. Deze stad ligt aan de voet van de Monte Subasio, een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt in de bergen achter Assisi.

De Basilica San Francesco: Dat is hét centrum van de Franciscaanse spiritualiteit en de bakermat van Europese middeleeuwse kunst is een must see in Umbrië.

Wijnen

In de maanden september en oktober vindt de wijnoogst plaats in Umbrië. In deze periode wordt alle mankracht gemobiliseerd om te helpen bij het plukken van de druiven. Het is een schitterende tijd om van de najaarszon in de Umbrische velden te genieten. Eeuwenoude tradities hebben hier geleid tot prachtige wijnen. Wil je meer te weten komen over Umbrische wijnen? Breng dan eens een bezoekje aan het Museum van de Wijn in Torgiano.

Perugia

Perugia is de hoofdstad van Umbrië en een levendige studentenstad. Het werd door de Etrusken gebouwd op een rots 450 meter boven zeeniveau. Diverse roltrappen en de Minimetrò brengen je naar het stadscentrum bovenop de berg. Zoals vele Umbrische steden loopt Umbrië over van het aanbod aan kunst, cultuur en gastronomie. Zo is de stad bijvoorbeeld nog omgeven door 9 km stadsmuren die uit verschillende periodes stammen. Verder is er de prachtige fontein La Fontana Maggiore. Misschien is dit wel de mooiste fontein van Italië. De historische Universiteit van Perugia is onlangs verkozen tot beste ‘Grande Ateneo’ van Italië. Door het bruisende studentenleven is Perugia de stad bij uitstek om te studeren.

Todi

Todi is een middeleeuws stadje op een heuveltop. Hierdoor biedt het een schitterend uitzicht over de Tibervallei. In het centrum zie je resten van Etruskische en Romeinse beschavingen. Daarnaast heeft het plaatsje heeft oude huizen, kronkelige straatjes en met name een prachtige ligging. De meest indrukwekkende gebouwen bevinden zich binnen de stadsmuren, behalve de kerk Santa Maria della Consolazione.

Norcia

Voor iets lekkers voor bij de wijn reis je naar Norcia de stad van het vlees. Hier maken ze namelijk salami, worsten en andere stukken vlees van met name varkens en wilde zwijnen. Ze gaan hier als warme broodjes over de toonbank! In de verschillende norcinerie (zoals de slagerijen hier heten) heten de opgezette zwijnen je welkom in een walhalla vol hammen, worsten en salami’s.

Narni

Narni heeft een goed bewaard middeleeuws centrum. Zoals bijvoorbeeld de ondergrondse grotten en schatten, waaronder het oude “middeleeuwse” klooster van San Domenico. Narni had in de Umbrisch-Romeinse periode een belangrijke rol vanwege haar positie aan de verbindingsweg Via Flaminia.

Trevi

Het stadje Trevi met zijn middeleeuwse huizen, smalle steegjes en prachtige musea maken het absoluut de moeite waard! Hier proef je trouwens ook de allerlekkerste olijfolie van Italië: niet voor niets draagt Trevi de bijnaam ‘de koningin van de olijven’.

Gubbio

Dit is een echte middeleeuwse stad met in het centrum het hoge Palazzo dei Consoli. Deze stad ligt namelijk op de heuvel van Monte Ingino en kijkt uit op de vallei. Tevens vindt je er kleine en nauwe straatjes waardoor je je echt in de middeleeuwen waant. Gubbio is vooral bekend vanwege de keramiek en het jaarlijkse evenement Festa dei Ceri. Dit is een traditioneel feest ter ere van de patroonheilige Sant’Ubaldo. Het wordt gehouden op 15 mei. De inwoners van Gubbio kijken er een heel jaar naar uit. En dan met name naar de spannende Corsa dei Ceri (Race van de Kaarsen) op 15 mei, waarin het gaat om drie enorme kaarsen van hout. Ze wegen maar liefst 400 kilo en dragen elk een eigen heilige. Deze kaarsen worden op de schouders van sterke mannen door de straten van Gubbio gedragen naar de 300 meter hoger gelegen kerk van Sant’Ubaldo, het thuis van de houten ‘kaarsen’.

Orvieto

In Orvieto vind je de Pozzo di San Patrizio. Deze 62 meter diepe waterput uit 1527 is een technisch hoogstandje. Want de put heeft twee brede, aparte wenteltrappen, zodat de ezels die naar boven en beneden liepen niet tegen elkaar op zouden botsen. Daarnaast is de plaatselijk kathedraal ook een aanrader. De majestueuze, kleurrijke dom van Orvieto stamt uit de 13e eeuw. Meer dan 300 kunstenaars hebben meegewerkt aan deze gotische kerk . Niet zo gek dus dat het ruim honderd jaar geduurd heeft voor hij klaar was! Daarnaast is Orvieto een heel gezellig dorpje met vele winkeltjes en restaurants.

Spoleto

Spoleto is een zeer charmante stad met een combinatie van middeleeuwse en moderne architectuur. Het stadje ligt op een heuvel en is zeer geliefd bij de Italianen. Sint Franciscus verbleef graag in Spoleto en stichtte een hermitage op op de heilige berg Monteluco. Via de Ponte delle Torri, aquaduct, loop je naar de Monteluco. Langs de aangename kronkelweg naar boven staan duidelijke aanwijzingen. Vanaf de berg heb je een overweldigend uitzicht op het Umbrische landschap en Spoleto.

Kloosterleven

In de heuvels van Umbrië ligt het prachtige Franciscaans klooster La Scarzuola verstopt. Het werd in 1218 gesticht op de plek waar Sint Franciscus van Assisi een laurier- en rozenstruik plantte. Later, in 1956 werd het kloostercomplex aangekocht door de Milanese architect Tomaso Buzzi. Hij bouwde destijds zijn eigen ideale stad naast het klooster.

Umbria Jazz

Tegenwoordig is dit een ware legende in de wereld van de muziek en muziekfestivals. Het festival word gezien als een van de beste Music Festivals in Italië. Daarnaast is het ook een van de meest gewaardeerde Jazz festivals op internationaal niveau. Sinds de eerste editie in 1973 is er veel veranderd, maar echter niet de geest en identiteit. Het evenement vindt ieder jaar plaats gedurende de tweede en derde week van juli. Dus voor wie dan in de buurt is, geldt dat je het zeker niet moet missen! Al met al een muziek evenement met een geweldige sfeer in een stad die bruist van cultuur en historische schoonheid.

Middeleeuwse feesten

De strijd barst los op 13 september. De Giostra della Quintana in Foligno is één van de spectaculairste middeleeuwse feesten van Umbrië. Iets pittoresker zijn de middeleeuwse feesten in juni in het dorpje Bevagna. Van 18-21 augustus kun je in Spello terecht voor Hispellum. Dit is hét evenement waar Romeinse tijden herleven tegen het decor van het beroemde bloemenstadje.

Safaritenten op campings in Umbrie

Greencamp verhuurt al meer dan 15 jaar sfeervol ingerichte safaritenten (glamping) op kleine campings. Je vindt ons onder andere in de Toscane / Italië. Glamping (een safaritent of lodgetent huren) kan bij Greencamp op een kleinschalige agriturismo’s  en bij 2 kleine familiecampings. Deze combinatie van een luxe safaritent op een een kleinschalig vakantieplekje maakt glamping bij Greencamp bijzonder.

Lago di Trasimeno

In het Noorden van Umbrië vind je het meer van Trasimeno. Een heerlijk meer met leuke strandjes en dorpjes rondom.

Op het meer kun je je onder andere vermaken met wakeboarden. Er is zelfs een wakeboardpark, waar vooral tieners heel veel plezier hebben. Je kan ook met een veerboot naar het eilandje Isola Maggiore. De boten naar dit eiland vertrekken uit Passignano. Het leuke van Isola Maggiore is dat het een autovrij eiland is, net als Isola Polvese. Op dit eiland vind je een natuurpark en een kasteel. Het is een klein eiland, maar de moeite waard. Ook je kinderen kijken hier hun ogen uit.

Ben je in de buurt van het meer van Trasimeno, dan is een bezoek aan Castiglione del Lago een aanrader. Volgens fans is dit een van de drie mooiste dorpjes in Umbrië. Je waant je hier in de Middeleeuwen, door de idyllische kerkjes en geplaveide straatjes. Rocca del Leone is een vijfhoekig fort, precies zoals kinderen een fort tekenen. Het uitzicht op het meer is vanaf het fort geweldig.

Natuur in Umbrië

Qua natuur scoort de Italiaanse regio zeer hoog. Het is groen, bosrijk, heeft veel bergen, meren en rivieren.

Monti Sibillini

Umbrië heeft ook één van de mooiste nationale parken van Italië: de Monti dei Sibillini. Aan de ene kant van de bergkam ligt dit park in Umbrië, aan de andere kant in de Marche in Italië. De Monti Sibillini is een bergketen in het hart van Italië. Het is onderdeel van de zuidelijke Apennijnen en heeft als hoogste top de Monte Vettore (2.476 m). Je kunt er prachtige wandelingen maken. Naar de top wandelen kan natuurlijk, maar hoeft niet. Ook op de hellingen en de vlaktes is het genieten. De wandelpaden zijn hier goed begaanbaar, al is het soms opletten bij een afdaling over losliggende stenen. Boven de 1.500 meter groeien niet veel bomen. Voordat dit gebied een Nationaal Park werd in 1993 werden er veel bomen gekapt om weidegebied voor de schapen te creëren. De flora hoger op de hellingen is een alpine flora. De wolf, de lynx, de Apennijnse gems, de steenarend en de slechtvalk zijn hier te vinden.

Piano Grande, onderdeel van Monti Sibilini

Het meest bijzondere deel van het park is de Piano Grande, de vlakte rond het arendsnest Castelluccio di Norcia. Wanneer die in mei, juni tot begin juli in volle bloei staat, is dat niets minder dan een natuurwonder. Rode klaprozen, paarse en gele bloemen maken het tot een kleurrijk bloementapijt. Voeg dat bij de charme van de abdijen en het middeleeuwse Norcia en Preci aan de voet van de bergen en je hebt een heel fraaie bestemming voor een natuurvakantie in Midden-Italië.

Watervallen van Marmore

Cascata delle Marmore zijn kunstmatige watervallen in Marmore. De waterval is 165 meter hoog en de hoogste van Europa. Het water wordt vrijgegeven zodra de sluisdeuren opengaan. Wanneer het water naar beneden stort is het een enorm schouwspel. De kracht van het water en het gekletter is indrukwekkend om te zien. Zowel van bovenaf als beneden. Het water wordt gebruikt om hydraulische energie op te wekken. Je moet een toegangsprijs betalen om binnen te komen. De watervallen zijn het mooist als de sluisdeuren openstaan dus controleer wel even de openingstijden.

Meer van Piediluco

Het meer van Piediluco is 10 km rijden van Terni. Net voorbij de Cascata delle Marmore aan de weg naar Rieti (Lazio). Het is een schilderachtig meer, waar je kunt surfen en waterskiën. De badplaats is klein, maar je vindt er gezellige barretjes en restaurants. In het weekend is het er redelijk druk.

Grotta di Monte Cucco

Dit zijn een van de mooiste grottenstelsels van heel Italië. Alhoewel het al in de zestiende eeuw werd ontdekt is het pas vanaf 1890 onderzocht. Maar dan wel degelijk en systematisch. Toch kun je als toerist maar een klein deel van de grotten bezoeken. Hierbij loop je door gangen en zalen die je soms de adem benemen, zo enorm en indrukwekkend hoog zijn ze soms. Het kost je wel een uur wandelen om er te komen, maar dan neemt de gids je mee op een mooie ervaring van zo’n twee uur.

Parco Fluviale del Tevere

De rivier de Tiber ontspringt in Umbrië. Deze is niet zo lang, maar in korte tijd groeit hij tot de brede rivier die dwars door Rome stroomt en even later uitmondt in zee. Verschillende delen van de rivier en de oevers zijn tot natuurpark gemaakt, zoals het Lago di Corbara en het Lago di Alviano. dit zijn meren die zijn ontstaan doordat mensenhanden de rivieren afsloten. Inmiddels zijn ze ontwikkeld tot prachtig natuurgebied. Het natuurreservaat van Nazzano bij de gelijknamige plaats (met bezoekerscentrum), biedt wandelpaden en rustplaatsen om optimaal van de natuur te genieten. In dit gebied vind je belangrijke rustplaatsen voor trekvogels en standvogels, waaronder kwak en wouwaapje. De dicht begroeide oevers, vooral steeneik en beuk, nodigen uit tot het maken van korte wandelingen. Ook boottochten langs de rivier zijn mogelijk.

Fonti del Clitunno

De bronnen van de rivier Clitunno vormen een mooi meertje met kristalhelder water. Rond de oevers buigen populieren en wilgen over het water en weerspiegelen in het heldere meer.

 

Sportieve activiteiten in Umbrië

Liefhebbers van wandel- en fietsvakanties moeten echt naar deze regio: wandelen in Umbrië en fietsen in Umbrië wint namelijk steeds meer aan populariteit.

Fietsen in Umbrië

Umbrië biedt je écht eindeloze mogelijkheden voor prachtige fietstochten. Voor beginners tot experts en zondag rijders. Wil je deze regio goed ontdekken dan vinden wij dat je het beste de toerfiets, ATB of hybride mee kunt nemen, of ter plaatse huurt. Want de meeste wegen zijn vrij heuvelachtig en dat kan voor velen een uitdaging vormen. Makkelijkere routes die iedereen kan rijden vind je vooral rondom de meren van Trasimeno en Piedluco, en bij Alviano, Corbara en in de Valnerina vallei.

Op de site www.bikeinumbria.it vindt je 30 fietsroutes uitgestippeld door de regionale VVV voor allerlei soorten fietsers. Deze website geeft ook belangrijke informatie zoals de hoogteverschillen van een tocht, routebeschrijving, foto’s en zelfs gps bestanden die je allemaal netjes en gratis mag downloaden.

Pittig fietsen

Aan de voet van natuurpark Monte Cucco ligt Costacciaro. Dit is het startpunt van 24 fietsroutes van in totaal 150 kilometer. De moeilijkheidsgraad varieert van makkelijk tot uitdagend

Wandelen

Op de de site van www.umbriatourism.it zijn allerlei leuke tips voor prachtige wandelingen te vinden. Bijvoorbeeld bij Monte Subasio (1290 m. hoogte) gelegen ten oosten van Assisi. Een gebied met een rijke historie, kleine dorpjes en groene olijfgaarden. Goed voor geest en ledematen!

Raften

Raften kun je prima in Umbrië. Check www.raftingnomad.com. Je kunt hier ook “soft-raften”. Speciaal voor kinderen.

Het avontuur park van Lake Fiastra

Dit is een pad boven de bomen. Met onder andere een apen brug, touwbrug, een aantal kabelbanen en de kabelbaan die het meer 130 meter lang doorkruist. Geschikt voor iedereen (minimale hoogte van 1,40 meter).

Via Francigena

De regio staat bekend als pelgrimsgebied. Tijdens een wandeling zie je overal het nalatenschap van de Heilige Franciscus. In de 12e eeuw leefde hij hier, in gezelschap van zijn volgelingen. Inmiddels is de Via di Francesco uitgegroeid tot een wandelklassieker. Kapelletjes, kerken, grotten en kloosters bepalen de hele route. Franciscus werd geboren in Assisi. Hiervandaan voert het zuidelijk deel van de Via di San Francesco naar Spoleto. Het noordelijk deel van de Via di Francesco voert van het historische plaatsje Citta di Castello naar Assisi. Onderweg kan je Gubbio bezoeken, een van de mooiste middeleeuwse steden van het land.

Parco del Monte Cucco

De Monte Cucco (1.566 m), in de “schoot van de Apennijnen”, op de grens met Le Marche. De grot van Monte Cucco is wereldberoemd, in ieder geval onder speleologen. Maar de Monte Cucco is vooral de berg van de bergsporter: speleologie, paragliden, cross country skiing, mountainbiken en wandelen zijn populaire sporten.

Parco del Monte Subasio

Ten oosten van Assisi igt de Monte Subasio (1.291 m). Aan de voet van de berg liggen de plaatsen Assisi, Spello, Valtopina en Nocera Umbra. Geschiedenis, natuur en cultuur komen hier samen. Er zijn 25 wandelroutes uitgezet en 6 routes voor de mountainbikers.

Mooie dorpjes in Umbrie

Montefalco

Montefalco is een prachtig middeleeuws dorp met 14e eeuwse vestingsmuren. Er zijn vier stadspoorten. Montefalco, letterlijk vertaald “Valkenberg”, ligt op een heuvel omringd door uitgestrekte wijngaarden en olijfbomen. Het dorpje wordt het balkon van Umbrië genoemd. Er is een prachtig uitzicht, want in de verte zie je Trevi liggen. In deze omgeving wordt de beroemde Sagrantino wijn geproduceerd. Voor wijnliefhebbers is Montefalco een verplichte stop. Bij verschillende wijnproducenten mag je zonder reserveren naar binnen lopen en de wijn proeven.

Bevagna

In de groene omgeving ten noordoosten van Montefalco ligt Bevagna. Het plaatsje heeft oude vestingsmuren en ligt aan het riviertje Teverone. De Piazza Filippo Silvestri is sinds de 12e en 13e eeuw het hart van Bevagna. Hier komen de bewoners graag samen. Ieder jaar in Juni is Bevagna in een middeleeuwse sfeer met toernooien en wedstrijden tussen de vier wijken: Mercato delle Gaite. Ga er zeker heen als je in Juni in Umbrië bent.

Deruta

Langs de E45 ligt Deruta, op ongeveer 15 km afstand van Perugia. Deruta is hét keramiekstadje van Italië sinds de 15e eeuw. Ze maken kwaliteit majolica. De stijl is herkenbaar. Keramiek wordt in Deruta nog altijd op de traditionele manier vervaardigd, het is echt handwerk. Je kunt verschillende majolica fabrieken bezoeken. Het stadje zelf wordt omgeven door stadsmuren. In het centrum vind je verschillende winkeltjes die de majolica verkopen, restaurantjes en barretjes.

Spello, bloemenfeest

Een prachtig Umbrisch stadje aangebouwd tegen de flanken van de Monte Subasio, net zoals Assisi. Oude “bloemen” steegjes slingeren tussen de prachtige gebouwen en monumenten. Vanaf de straatjes heb je een schitterend uitzicht op het dal vol olijfbomen. Spello is heuvelachtig met nauwe straatjes en gezellige pleintjes. Spello staat bekend om zijn bloemendecoraties gedurende Corpus Domini met Pinksteren. Een spektakel dat een massa toeschouwers aantrekt en zeer de moeite waard is.

Panicale, dorp van de god Pan

Panicale ligt op een paar kilometers van de oevers van het Trasimeense meer. Dit dorp heeft, net als veel van de dorpen in de streek, een nog nauwelijks geschonden middeleeuws centrum. Het wordt geaccentueerd door de oude stadsmuren en de versterkte stadspoorten. Er zijn een aantal kerken en gebouwen die zeker de moeite van bezoek waard zijn (waaronder de fresco´s in de kerk van San Sebastiano). Maar de belangrijkste reden om Panicale te bezoeken is ongetwijfeld het grandioze uitzicht over het meer en de vallei van de Nestore rivier.

Montone

Montone ligt op een heuveltop. Het is een prachtig bewaard middeleeuws plaatsje dat zeker de moeite waard is te bezoeken. De Umbrische landschappen rondom Montone zijn prachtig.

Città della Pieve

Alle plaatsjes in Umbrië hebben hun eigen charme. Zo ook Città della Pieve, op ruim 500 meter hoogte. Kunstliefhebbers kennen vast de in het dorp geboren Pietro Vannucci, maar dan wel onder zijn bijnaam ‘Il Perugino’. Deze Umbrische kunstenaar liet zich eenvoudigweg inspireren door het landschap dat zich voor zijn ogen ontvouwde. In dit stadje vind je ook een van de smalst steegjes van Italië, de Vicolo Baciadonne. Deze steeg is met slechts 43 centimeter breedte zo smal, dat je elkaar wel moet kussen als je er gezamenlijk, naast elkaar, doorheen wil.

Andere regio's in Italie

Greencamp verhuurt ook safaritenten in andere regio’s in Italië. Je vind onze glampings in: