Contact

Wij zijn tot 16:30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Nederland

Vakantie vieren in Nederland is  genieten van eigen land. Zo zijn de provincies Friesland en Overijssel rijk aan mooie natuur en vind je er leuke steden en dorpen. Watersportliefhebbers kunnen bijvoorbeeld hun hart ophalen in Friesland waar ze gebruik kunnen maken van de vele meren en rivieren. Wil je meer een combinatie van prachtige beboste natuur en leuke steden om te winkelen, dan kun je terecht in Overijssel. Steden als Deventer en Zwolle zijn erg leuk voor een dagje uit!

  • Boswachter excursie

Nederland

Nederland is al decennia lang een populaire vakantiebestemming. En terecht want het is een heel veelzijdig land. Voor de één is Nederland molens, klompen en lekkere kaas en voor de ander zijn dat weidse uitzichten, bossen en meren en prachtige steden.

Bovendien is er Nederlandse cultuur in overvloed. Zo zijn er honderden bezienswaardigheden, mooie monumenten, kastelen, fascinerende oude steden en interessante musea verspreidt over het hele land.

Kamperen in Nederland

Greencamp verhuurt sinds 10 jaar sfeervolle safaritenten en bungalowtenten op kleine campings in Nederland. Wij selecteren onze campings door er zelf naar toe te gaan en ter plaatse de sfeer te proeven.

Als je bij Greencamp een compleet ingerichte safaritent huurt heb je dus wel de lusten van het kamperen maar niet de lasten! Ergens op een prachtig plekje staat je huurtent namelijk al voor je klaar. Kortom, geen gesjouw en onderhoud waardoor je glamping kampeervakantie in Nederland direct begint!

Aankomst- en vertrekdagen

Een weekend boek je van vrijdag tot zondag of maandag, een midweek van maandag tot vrijdag en een week van vrijdag tot vrijdag.

Campings

Bij Greencamp kun je luxe kamperen in de regio’s Friesland en Overijssel. Zo  vind je in het prachtige Gaasterland camping ’t Hop. In deze regio geniet je van de prachtige bossen, vele meren en eeuwenoude dorpjes als Stavoren en Sloten.

Maar ook op camping Lemeler Esch in Overijssel kun je terecht in een luxe ingerichte safaritent van Greencamp. De camping is gelegen in het Groene Vechtdal aan de Lemeler Esch. Vanuit hier kun je gemakkelijk de omliggende natuur ontdekken.

Andere landen

Greencamp verhuurt niet alleen in Nederland luxe ingerichte safaritenten. Zo kun je onze safaritenten ook huren op campings in Frankrijk en Italië.