Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Natuurcampings aan de Bloemen Riviera

Natuurcampings aan de Bloemen Riviera

De Bloemenriviera of Ligurië is een prachtige kuststrook in Noordwest-Italië, vernoemd naar de kleurrijke bloemen die hier overal bloeien. Ook vind je hier de mooiste dorpjes, berggebieden en stranden. De schitterende natuur maakt dit een perfecte plek voor een kampeervakantie op natuurcampings in de Bloemenriviera. Bekijk ons aanbod van natuurcampings in de Bloemenriviera en laat je inspireren voor je volgende vakantie!

Italiaanse-bloemenriviera
Italiaanse-bloemenriviera
Apricale, Bloemenriviera
natuurcampings in ligurië
Bordighera, bloemenriviera
Bordighera, Bloemenriviera Italië
Sfeervol Ligurie
Dolceacqua, Ligurië
natuurcampings in ligurië
Valle de Nervia, Ligurie
Valle de Nervia, Ligurie, Liguria, Bloemenriviera, Italië
Sfeervol Ligurie
Ligurie, Liguria, Bloemenriviera Italië, Il Sogno
Dolceacqua
Dolceacqua, Bloemenriviera Italië, Liguria, Il Sogno
Italiaanse-bloemenriviera
natuurcampings in ligurië
Bordighera, Bloemenriviera Italië
natuurcampings in ligurië
Valle de Nervia, Ligurie, Liguria, Bloemenriviera, Italië
Ligurie, Liguria, Bloemenriviera Italië, Il Sogno
Dolceacqua, Bloemenriviera Italië, Liguria, Il Sogno

Natuurcampings aan de Bloemen Riviera

Natuurcampings in de Bloemenriviera

Op natuurcampings in de Bloemenriviera verblijf je in een prachtige natuurrijke omgeving, waar je je ogen uit kunt kijken en helemaal tot rust komt. Ook kun je vanaf deze campings de mooie dorpjes en stadjes van Cinque Terre bezoeken. Rust en ruimte in één van de mooiste gebieden van Italië: je vindt het op natuurcampings in de Bloemenriviera.

Waarom kamperen op natuurcampings in de Bloemenriviera?

Onze natuurcampings in de Bloemenriviera bieden rust, ruimte en luxe, allemaal in een prachtige natuurrijke omgeving. Omdat deze campings middenin de natuur liggen, loop je zo de natuur in om de mooie landschappen te verkennen. Op sommige natuurcampings zijn ook wandel- en fietsroutes van de omgeving beschikbaar.
Ook als je met kinderen op vakantie gaat zijn natuurcampings in de Bloemenriviera een heerlijke vakantieplek. Op de knusse campings is veel ruimte waar kinderen rustig kunnen spelen en rondrennen in de natuur. Er zijn ook faciliteiten voor kinderen aanwezig, zoals kinderzwembaden en speeltuintjes waar ze hun energie kwijt kunnen. Zo hebben jij en je kinderen allebei een heerlijke vakantie.

Luxe kamperen op natuurcampings in de Bloemenriviera

Kamperen op natuurcampings in de Bloemenriviera betekent een luxe verblijf. Je slaapt in een ruime, volledig ingerichte safaritent, met alle faciliteiten. Binnen vind je zachte boxspringbedden en een keuken met alles erop en eraan, voor de tent is een privéterras waar je lekker buiten kunt zitten. Ook zijn er safaritenten met privésanitair op loopafstand beschikbaar. Bij aankomst hoef je nog maar één ding te doen: genieten! De vakantie kan meteen beginnen. Benieuwd naar deze luxe kampeerervaring? Ontdek dan onze natuurcampings in de Bloemenriviera.

Ontdek de Bloemenriviera

De Italiaanse Bloemenriviera is een mooie en veelzijdige streek, die voor iedereen wel iets te bieden heeft. Je kunt een heerlijk actieve vakantie houden met wandel- en fietstochten in de natuur, of rustig door de mooie steden en dorpjes slenteren om de cultuur van de Bloemenriviera op te snuiven.

Natuur in de Bloemenriviera

Zoals de naam al weggeeft, vind je in de natuur van de Bloemenriviera overal kleurrijke bloemen. Dit maakt het gebied prachtig om in te wandelen en fietsen: je hebt altijd de mooiste uitzichten. Of je nu de bossen in wilt of een stevige bergwandeling wilt maken: de natuur van de Bloemenriviera is divers! Ook vind je in dit gebied eindeloze zandstranden, waar je kunt zonnen of zwemmen in de zee.

Cultuur in de Bloemenriviera

Als je naast de mooie natuur ook iets wilt zien van de lokale cultuur, kun je een kijkje nemen in de prachtige steden en dorpjes van de Bloemenriviera. Bezoek bijvoorbeeld eens het beroemde Portofino, waar je de kleurrijkste huizen en gebouwen vindt midden tussen de bergen en de zee in. Of kijk je ogen uit in het bergachtige Ventimiglia, waar je de mooiste oude straatjes en kerkjes kunt bewonderen.