Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Kleine campings in Kroatië

Kroatië is steeds populairder aan het worden als vakantieland. En dat is ook niet zo gek, want dit veelzijdige land heeft genoeg te bieden voor iedereen. Ontdek de prachtige natuur, historische dorpen en steden en natuurlijk de stranden met het helderblauwe water. En geniet tussendoor van de rust en ruimte op een van onze kleine campings in Kroatië. Maak ook kennis met onze kleine campings in Kroatië en laat je inspireren voor de volgende vakantie.

Kleine campings in Kroatië

Kleine campings in Kroatië

Om optimaal te kunnen genieten van alles wat het veelzijdige Kroatië te bieden heeft, is een verblijf op een van onze kleine campings in Kroatië zeker aan te raden. Op die manier heb je genoeg tijd om alle mooie plekjes te ontdekken, maar is er ook zeker nog tijd voor ontspanning. Bekijk onze kleine campings in Kroatië en ontdek dit veelzijdige vakantieland.

Waarom kamperen op kleine campings in Kroatië?

Ben je op zoek naar rust en ruimte om even te ontsnappen aan het hectische leven? Dan is een verblijf op een van de kleine campings in Kroatië zeker aan te bevelen. Onze sfeervolle kleine campings zijn gelegen midden in de natuur. Dat maakt deze campings dan ook de perfecte plek om optimaal te genieten van de vakantie. Daarnaast
Ga je op vakantie met kleinere kinderen? Ook dan is een vakantie op een kleine camping aan te raden. Op deze kleinschalige campings hoef je namelijk niet bang te zijn dat ze verdwalen en kunnen ze gewoon spelen met de andere kinderen op de camping.

Luxe kamperen op kleine campings in Kroatië

Als je een safaritent huurt van Greencamp, dan weet je dat alles voor je wordt geregeld. Bij aankomst staat de tent al voor je klaar. Je hoeft alleen nog maar je eigen koffers naar binnen te brengen en de vakantie kan meteen beginnen. Alle safaritenten zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken. Zo heeft elke tent een compleet ingerichte keuken met een koelkast, comfortabele boxsprings en een privé terras. Op sommige van onze kleine campings in Kroatië heb je bij de tent een eigen sanitairgebouw.
Wil je ook vakantie vieren in een van onze safaritenten en genieten van een luxe kampeervakantie? Bekijk dan onze kleine campings in Kroatië en laat je inspireren voor de volgende vakantie.

Ontdek Kroatië

De kleine camping in Kroatië die Greencamp aanbiedt, is gelegen op het eiland Hvar. Hvar staat ook wel bekend als een van de mooiste eilanden van Kroatië. Dat betekent dan ook dat er genoeg te zien en te ontdekken valt.

Natuur in Kroatië

De natuur op Hvar kenmerkt zich door de stranden aan de kust, maar ook mooie natuurgebieden in het binnenland. In de maanden juni en juli vind je overal op het eiland de bloeiende lavendelvelden die gegarandeerd voor prachtige plaatjes zorgen. Hou je van wandelen en hiken? Beklim dan de Sveti Nikola, het hoogste punt van het eiland. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het eiland en de zee. Meer een strandliefhebber? Dan zijn de stranden van de Pakleni eilanden ook zeker het bezoeken waard. Met een dagexcursie is het mogelijk om deze eilanden te bezoeken.

Cultuur in Kroatië

Ook op cultureel gebied is er veel te doen op Hvar. De hoofdstad Hvar is zeker een aanrader om te bezoeken. Deze stad biedt voor cultuurliefhebbers namelijk genoeg mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld de St. Stephan kathedraal, wandel langs de prachtige pleinen en paleizen en breng een bezoek aan het oudste theater van Europa. Ook Jelsa en Stari Grad zijn leuke steden om te bezoeken op het eiland.

Meer weten over Kroatië? Bekijk dan de bestemmingspagina over Kroatië.

Kroatië op de kaart

Kleine campings in Kroatië

Greencamp verhuurt safaritenten in onderstaande regio’s in Kroatië: