Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Glamping in Nederland

Glamping in Nederland

Glamping Nederland in compleet ingerichte safaritenten

Glamping, een afgeleide van de woorden ‘Glamorous’ en ‘Camping’, is de laatste jaren sterk in opkomst op kampeergebied. Glamping is: Kamperen in een tent, maar wel comfortabel en met de luxe van thuis. Overnachten in een tent, maar daarnaast gebruik maken van een eigen keuken, douche en toilet. Onze luxe safaritenten zijn uitermate geschikt voor een luxe vakantie in Frankrijk, Italië of Nederland.

Camping T'Hop, Friesland
Camping T'Hop, Friesland
Zwembad T'Hop
Overdekt zwembad
Sloepverhuur T'Hop
Camping t Hop in Friesland
Friesland fietsland
Friesland fietsland
Hindeloopen, Friesland
Het gezellige Hindeloopen
Natuurcamping, zwembad Lemeler-Esch
Natuurcamping, zwembad Lemeler-Esch
Natuurcamping De Lemeler Esch
Natuurcamping De Lemeler Esch
Glamping Lemeler Esch
Glamping Lemeler Esch
Luchtfoto-De-Lemeler-Esch
Luchtfoto-De-Lemeler-Esch
Nederland-Lemele-De Lemeler Esch Natuurcamping-ExtraLarge (4)
Nederland-Lemele-De Lemeler Esch Natuurcamping-ExtraLarg
Camping T'Hop, Friesland
Overdekt zwembad
Camping t Hop in Friesland
Friesland fietsland
Het gezellige Hindeloopen
Natuurcamping, zwembad Lemeler-Esch
Natuurcamping De Lemeler Esch
Glamping Lemeler Esch
Luchtfoto-De-Lemeler-Esch
Nederland-Lemele-De Lemeler Esch Natuurcamping-ExtraLarg

Glamping in Nederland

Luxe kamperen in Nederland. Dat kan bij Greencamp!

Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Friesland. Camping t’Hop ligt centraal aan het Slotermeer en heeft een overdekt zwembad. Ga lekker varen op de meren of naar het strand aan het IJsselmeer. Wil je een combinatie van prachtige beboste natuur en leuke Hanzesteden?  Dan is 5 sterren natuurcamping De Lemeler Esch een prima keuze.

Op onderstaande campings in Friesland in Overijssel kun je luxe kamperen in de mooie natuur van Nederland.

Glamping Nederland gezocht? Bekijk ons campingaanbod

Alle campings zijn persoonlijk geselecteerd door Greencamp, op basis van eigen bezoeken. In aanmerking gekomen campings bieden veel rust en ruimte, hebben een mooie omgeving met veel natuur, wordt u gastvrij ontvangen en is de sfeer persoonlijk en ontspannen. Ook is er gelet op kindvriendelijkheid, speelruimte en voorzieningen zoals een zwembad of restaurant. Met andere woorden… geschikte campings voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Camping De Lemeler Esch heeft mooie safaritenten midden in de natuur. De kinderen plonzen zo het zwembad in, vermaken zich in de speelbossen of met de animatie die originele activiteiten aanbiedt. Natuurcamping De Lemeler Esch ligt op fietsafstand van Ommen en het pretpark Hellendoorn. Leuke uitstapjes voor het hele gezin dus.

Camping T’Hop is een gezellige familiecamping gelegen in hartje Friesland vlakbij het Slotermeer. Leuke, kneuterige kinderactiviteiten, een overdekt zwembad, bootverhuur (vanaf de camping zo het Slotermeer op) en lekker fietsen door het prachtige Gaasterland of langs de IJsselmeerkust.

Glamping in Nederland

Heb je even geen zin in gestoei met stokken en haringen, luchtmatrassen of het waterpas zetten van een caravan? Dan vier je vakantie op een glamping-camping. Greencamp verhuurt sinds 10 jaar sfeervolle safaritenten op kleine campings in Nederland. In Nederland is ‘glamping’ ingeburgerd en wij selecteren onze campings door er zelf naar toe te gaan en ter plaatse de sfeer te proeven.

Greenlodge Safaritent – net een huisje

Op beide campings in Nederland verblijf je in een sfeervol ingerichte Greenlodge-safaritent voorzien van alle gemakken en comfort zoals boxspring bedden, een hangmat, koelkast, een Nespresso en een buitenkeuken met gas barbecue. Hierdoor geniet je toch van het echte, ouderwetse kamperen (slapen in een tent onder de sterren en gezelligheid) maar je hebt geen last van de “nadelen”.

Bij aankomst staat je safaritent staat voor je klaar en behalve hand, bad- en theedoeken hoef je niets zelf mee te nemen. Op de vertrekdag hoef je alleen maar je koffer in te pakken, de tent af te sluiten en je vertrekt naar de volgende camping. De eindschoonmaak wordt voor je gedaan!

Meer informatie en foto’s over de Greenlodge Safaritent en de inventaris vindt je hier.

Weekendje glamping

Bij Greencamp kun je ook een lang weekeinde luxe kamperen. Aankomst vrijdagmiddag vanaf 14.00 en vertrek op zondag voor 19.00. 2 nachten / 3 dagen een luxe safaritent in de
natuur van Friesland of Overijssel.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over glamping in Nederland? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0513 – 744150 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Campings

Bij Greencamp kun je luxe kamperen in de regio’s Friesland en Overijssel. Zo vind je in het prachtige Gaasterland camping ’t Hop. In deze regio geniet je van de prachtige bossen, vele meren en eeuwenoude dorpjes als Stavoren en Sloten.

Maar ook op camping Lemeler Esch in Overijssel kun je terecht in een luxe ingerichte safaritent van Greencamp. De camping is gelegen in het Groene Vechtdal aan de Lemeler Esch. Vanuit hier kun je gemakkelijk de omliggende natuur ontdekken.

Andere landen

Greencamp verhuurt niet alleen in Nederland luxe ingerichte safaritenten. Zo kun je onze safaritenten ook huren op campings in Frankrijk en Italië.