Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Glamping in Nederland

Glamping Nederland in compleet ingerichte safaritenten

Glamping, een afgeleide van de woorden ‘Glamorous’ en ‘Camping’, is de laatste jaren sterk in opkomst op kampeergebied. Glamping is: Kamperen in een tent, maar wel comfortabel en met de luxe van thuis. Overnachten in een tent, maar daarnaast gebruik maken van een eigen keuken, douche en toilet. Onze luxe safaritenten zijn uitermate geschikt voor een luxe vakantie in Frankrijk, Italië of Nederland.

Glamping in Nederland

Glamping in Nederland

Heb je even geen zin in gestoei met stokken en haringen, luchtmatrassen of het waterpas zetten van een caravan? Dan vier je vakantie op een glamping-camping. Greencamp verhuurt sinds 10 jaar sfeervolle safaritenten op kleine campings in Nederland. In Nederland is ‘glamping’ ingeburgerd en wij selecteren onze campings door er zelf naar toe te gaan en ter plaatse de sfeer te proeven.

Greenlodge Safaritent – net een huisje

Op beide campings in Nederland verblijf je in een sfeervol ingerichte Greenlodge-safaritent voorzien van alle gemakken en comfort zoals boxspring bedden, een hangmat, koelkast, een Nespresso en een buitenkeuken met gas barbecue. Hierdoor geniet je toch van het echte, ouderwetse kamperen (slapen in een tent onder de sterren en gezelligheid) maar je hebt geen last van de “nadelen”.

Bij aankomst staat je safaritent staat voor je klaar en behalve hand, bad- en theedoeken hoef je niets zelf mee te nemen. Op de vertrek dag hoef je alleen maar je koffer in te pakken, de tent af te sluiten en je vertrekt naar de volgende camping. De eindschoonmaak wordt voor je gedaan!

Meer informatie en foto’s over de Greenlodge Safaritent en de inventaris vindt je hier.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over glamping in Nederland? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0513 – 744150 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Campings

Bij Greencamp kun je luxe kamperen in de regio’s Friesland en Overijssel. Zo vind je in het prachtige Gaasterland camping ’t Hop. In deze regio geniet je van de prachtige bossen, vele meren en eeuwenoude dorpjes als Stavoren en Sloten.

Maar ook op camping Lemeler Esch in Overijssel kun je terecht in een luxe ingerichte safaritent van Greencamp. De camping is gelegen in het Groene Vechtdal aan de Lemeler Esch. Vanuit hier kun je gemakkelijk de omliggende natuur ontdekken.

Andere landen

Greencamp verhuurt niet alleen in Nederland luxe ingerichte safaritenten. Zo kun je onze safaritenten ook huren op campings in Frankrijk en Italië.