Contact

Wij zijn tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Frankrijk

Groots kamperen

op kleine campings

Campings met een hart

en.....door ons zelf uitgekozen

Kindvriendelijk

0-16 jaar

Sfeervol ingerichte safaritenten

incl. bedlinnen

Greencamp verhuurt op meer dan 30 campings in Frankrijk sfeervol ingerichte safaritenten. Scroll naar beneden en ontdek ze!

 • La Douce France
  Typische lavendelvelden in Frankrijk
 • Pont d'Arc, Ardeche
  Pont d'Arc in de Ardèche
 • Sfeervolle Dordogne
  Sfeervol verlicht Dordogne in Frankrijk
 • Gorges de Verdon, Provence
  Kanovaren in de Gorges de Verdon
 • Vakantie in de Jura
  Vakantie in de Jura
 • Cordes sur Ciel, Tarn
 • Mysterieus Bretagne
  Kruis bij Bretagne aan Franse Westkust
 • Landschap in de Gers
  Heuvelachtig boerenlandschap in de Gers
 • Typische lavendelvelden in Frankrijk
 • Pont d'Arc in de Ardèche
 • Sfeervol verlicht Dordogne in Frankrijk
 • Kanovaren in de Gorges de Verdon
 • Vakantie in de Jura
 • Kruis bij Bretagne aan Franse Westkust
 • Heuvelachtig boerenlandschap in de Gers

Frankrijk

Greencamp verhuurt sinds 11 jaar sfeervolle safaritenten en bungalowtenten op kleine campings in Frankrijk. Wij selecteren onze campings door er zelf naar toe te gaan en ter plaatse de sfeer te proeven. Greencamp heeft inmiddels 33 kleine, sfeervolle campings in heel Frankrijk. Als je bij Greencamp een compleet ingerichte safaritent huurt heb je dus wel de lusten van het luxe kamperen maar niet de lasten. Voor je glamping vakantie staat ergens op een prachtig plekje in Frankrijk je huurtent al voor je klaar. Kortom, geen gesjouw, geen onderhoud en je luxe kampeervakantie begint direct!

La France is al decennia lang de meest populaire vakantiebestemming van ons Nederlanders. En terecht want Frankrijk is een heel veelzijdig land. Voor de één is Frankrijk het land van het stokbroodje en de lekkere kaasjes en voor de ander is dat de Tour de France, de Eiffeltoren en de heerlijke chansons. Maar waar je ook voor gaat, een vakantie in Frankrijk is eigenlijk altijd goed. De prachtige en afwisselende natuur, het goede weer en de sfeervolle dorpen brengen je dus meteen in vakantiestemming!

Cultuur

Ook cultuur heb je hier in overvloed: het land heeft honderden bezienswaardigheden, mooie monumenten, duizenden kastelen, de 100 plus-beaux villages de France, fascinerende oude steden en interessante musea verspreid over het hele land.

Campings

Bij Greencamp huur je safaritenten op kleine campings in Frankrijk. Aan de kust, in de bergen en op het platteland.

Bestemmingen

Greencamp verhuurt onder andere safaritenten in de volgende regio’s:

Tienercampings

Op luxe kampeervakantie met tieners?

Greencamp heeft een een tiental hele leuke, kleine familiecampings waar zowel de ouders, kleinere kinderen als tieners een heerlijke vakantie hebben.

Tienercampings

Campings met outdooractiviteiten

Tienercampings in de Ardeche

Bijzondere plekjes

Dit type camping is meestal geen echte camping met genummerde en afgebakende plaatsen maar veelal een combinatie van een chambre D’Hote en een (mini) camping of bijvoorbeeld een landgoed met een kleine camping. Het terrein is ruim (vaak ruime plekken!) met veel groen en er is vaak een (klein) zwembad en er zijn meerdere malen per week gezamenlijke maaltijden (Table D’Hote).

Hieronder vindt u bijzondere plekjes in Frankrijk en Italië uitgekozen door de liefhebber (en ouder van 3 kids).

Kleinschalige vakantieplekjes

 

Rustieke familiecampings

Een rustieke camping is niet te groot en niet te klein en heeft een rustige en persoonlijke sfeer. Er is leef- en speelruimte en het terrein heeft karakter en uitstraling en er is moeite gedaan om het natuurlijke kader te bewaren. Soms zijn de plekken heel vrij en natuurlijk soms zijn ze afgebakend door bijvoorbeeld een heg. De faciliteiten zijn vaak beperkt tot een zwembad, petit-restaurant, een speelveld en/of speeltuintje en alles is goed verzorgt. Er worden (spontaan) leuke, kneuterige activiteiten georganiseerd.

Hieronder vindt u onze Rustieke familiecampings in Frankrijk en Italië uitgekozen door de liefhebber (en ouder van 3 kids).

Rustiek campings