Contact

Wij zijn tot 16:30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0513-744150 of stuur een mailtje naar info@greencamp.nl

0513 - 744 150

Glamping Frankrijk

Glamping Frankrijk

Groots kamperen

op kleine campings

Campings met een hart

en.....door ons zelf uitgekozen

Kindvriendelijk

0-16 jaar

Sfeervolle safaritenten

Frankrijk

Greencamp verhuurt op meer dan 30 kleine campings in Frankrijk sfeervol ingerichte safaritenten. De kleinschalige campings liggen in bekende regio’s als de Dordogne, Ardeche, Provence en Bretagne maar ook in minder bekende, authentieke streken als de Gers, Lot, Tarn et Garonne, Vogezen, Aude, Cantal en de Allier.

 • 2CV-picnic
 • Gorges de Aveyron
 • Gezellige markten
 • Cordes sur Ciel, Tarn
 • Pont d, Arc, Ardeche
 • Kanovaren Ardeche
  Kanovaren Ardeche
 • Monts Ardeche
 • Gorges de Ardeche
 • Kanovaren Ardeche

Glamping Frankrijk

Greencamp verhuurt sinds 15 jaar sfeervolle safaritenten op kleine campings in Frankrijk. Wij selecteren onze campings door er zelf naar toe te gaan en ter plaatse de sfeer te proeven. Greencamp heeft inmiddels meer dan 30 kleine, sfeervolle campings in heel Frankrijk.

La douce France

Al decennia lang is Frankrijk de meest populaire vakantiebestemming van ons Nederlanders. En terecht want Frankrijk is een heel veelzijdig land. Voor de één is Frankrijk het land van het stokbroodje en de lekkere kaasjes en voor de ander is dat de Tour de France, de Eiffeltoren en de heerlijke chansons. Maar waar je ook voor gaat, een vakantie in Frankrijk is eigenlijk altijd goed. De prachtige en afwisselende natuur, het goede weer en de sfeervolle Franse dorpjes brengen je dus meteen in vakantiestemming!

Cultuur

Cultuur heb je in hier in overvloed: Frankrijk heeft honderden bezienswaardigheden, mooie monumenten, duizenden kastelen, de 100 plus-beaux villages de France, fascinerende oude steden en interessante musea verspreid over het hele land.

Afwisselende natuur

Frankrijk heeft alles qua natuur. De prachtige westkust met brede stranden in de Vendee en kliffen in Bretagne. Het hevelland van de Dordogne en de Bourgogne. Bergen van over de 4000 m in de Franse Alpen en ruige mediterrane natuur in de Ardeche en de Provence.

Huur een sfeervolle safaritent in Frankrijk

Greencamp verhuurt sinds 15 jaar sfeervolle safaritenten op kleine campings in Frankrijk. Wij selecteren onze Franse campings door zelf deze campings te bezoeken en de sfeer te proeven.

Als je bij Greencamp een compleet ingerichte safaritent huurt heb je dus wel de lusten van het kamperen in Frankrijk maar niet de lasten. Ergens in Frankrijk staat de huurtent immers al voor je klaar. Dus geen gesjouw en onderhoud. Kortom, je luxe kampeervakantie begint direct!

Wat voor Frankrijk wil je?

Greencamp heeft voor een ieder een luxe kampeervakantie in Frankrijk die aansluit op zijn of haar wensen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, wilt genieten van zee en strand of dat je meer bent van een sportieve en actieve vakantie. Er is bij Greencamp veel mogelijk. Op de pagina inspiratie vind je meer informatie waarmee je tot een goede keuze kan komen

Tienercampings

Op luxe kampeervakantie in Frankrijk met tieners?

Greencamp heeft een een tiental hele leuke, kleine familiecampings in Frankrijk waar zowel de ouders, kleinere kinderen als tieners een heerlijke vakantie hebben.

Tienercampings

Campings met outdooractiviteiten

Tienercampings in de Ardeche