Er is meer dan voldoende te doen op en rond de camping. Je kunt tegen een zeer geringe vergoeding gebruik maken van de minigolf, verrekijkers, tennisrackets, mountainbikes. Het personeel is zeer behulpzaam (doktersbezoek zonder problemen geregeld) en sommigen spreken Nederlands. Het animatieteam bestond uit twee nederlandse dames die onze kinderen prima hebben vermaakt (de gehele dag door verschillende programma’s, inclusief kinderdisco). Het zwembad is voldoende groot en ze hebben een paar mooie glijbanen. Daarnaast is er een mooie speeltuin en springkussen.

De sanitaire voorzieningen worden netjes schoongehouden, maar er is weinig handzeep. Het toiletgebouw in de buurt van de tenten (er zijn 2 gebouwen) is nogal oud en aan vernieuwing toe, maar de andere is een stuk beter.

Helaas waren er wel veel wespen en hoornaars in de buurt van onze tent L03 (en dus ook bij de andere lodgetenten). De boom die voor de tent stond zat er vol mee. Gelukkig waren we vroeg genoeg in het seizoen om er geen extreme last van te hebben (we hebben wel binnen moeten eten).

De tent werd zeer schoon opgeleverd. Doordat de tent redelijk midden op een groot grasveld stond, ook weinig ongedierte gezien. Door de locatie koelt het ’s avonds lekker snel af en konden de kinderen dus goed slapen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *