De Dordogne ligt in de regio Aquitaine, ten oosten van Bordeaux, in het zuidwesten van Frankrijk. Het is er groen, rustig en sfeervol, met karakteristieke dorpjes en mooie natuur. Er is ontzettend veel te zien en te doen: historie (kastelen en grotten), een heerlijke keuken, gezellige marktjes en mooie fiets en wandelroutes.

De Dordogne ligt in de regio Aquitaine, ten oosten van Bordeaux, in het zuidwesten van Frankrijk. Het is er groen, rustig en sfeervol, met karakteristieke dorpjes en mooie natuur. Er is ontzettend veel te zien en te doen: historie (kastelen en grotten), een heerlijke keuken, gezellige marktjes en mooie fiets en wandelroutes. De Dordogne ligt in de regio Aquitaine, ten oosten van Bordeaux, in het zuidwesten van Frankrijk. Het is er groen, rustig en sfeervol, met karakteristieke dorpjes en mooie natuur. Er is ontzettend veel te zien en te doen: historie (kastelen en grotten), een heerlijke keuken, gezellige marktjes en mooie fiets en wandelroutes.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *