Foto’s van gasten, van campings, van Niek of gewoon van toevallige voorbijgangers.

Vakantie, zon, relax, hangmat, zee, lekker met de kids, wijntje, La Bella Italia, strand, weer eens BBQ-en, romantiek, la Douce France, wat is het leven toch mooi, droomzomers, wat een mooi boek, hé hé, leuke buren, slaap je al?, trampoline, Table d’hote, samen zijn, sfeertje, prosecco, voorgerechtje?, partijtje voetbal.

Een boxspring in de tent, wat is ze toch mooi, ontbijtje op terras, wat zijn ze toch lief, leuke ober, bootje huren?, Friesland, wat zijn ze lief, tip, al m’n 3e boek, doe jij het licht uit?,  factor 30, zand tussen m’n tenen, hé kijk een muisje, slippers, bermuda, en zonnebril niet vergeten?

Nee hé al bijna weer naar huis.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *