Safaritenten

Huur een safaritent

Bij Greencamp kunt u op meer dan 50 kleine campings een stijlvolle kampeervakantie boeken in een luxe ingerichte safaritent! In 2005 zijn we gestart met de verhuur van safaritenten. Het is vernieuwend, verrassend maar  toch rustiek en beantwoord aan de vraag naar luxe, originele vakantieverblijven op de camping.

Nou gaan wij bij Greencamp niet mee in trends maar we lopen liever voorop en daarom noemen wij het liever stijlvol kamperen dan glamping. Het uitgangspunt bij ons immers is niet de safaritent maar het plekje waar de safaritent staat. Dus een rustieke camping, een sfeervolle agriturismo of een boerencamping. Zeg nou zelf dat klinkt toch beter dan 5 sterren en 800 plaatsen?

Daarom dan ook stijlvol kamperen in plaats van glamping.

Onze accomodaties
De safaritent is robuust en gemaakt van oersterk canvas. De safaritent staat op een houten vlonder met terras. Greencamp verhuurt 3 typen safaritenten en een Luxe Kampeertent. Klik hier voor meer informatie.

Bij de safaritenten is de indeling en inventaris vrijwel identiek. De Safaritent XL is alleen 2 meter langer en iets breder en heeft naast een koffiezetapparaat (filter) ook een nespresso apparaat. Op de betreffende campingpagina wordt aangegeven welk type safaritent waar verhuurd wordt!

Stijvol kamperen met steigerhouten inventaris

Alle safaritenten zijn stijlvol ingericht met steigerhouten meubelen. Deze meubelen worden voor ons gemaakt in een atelier in Frankrijk. Tezamen met het houten vlonder geeft dit een stoere en rustieke uitstraling.

Overige inventaris

Bij Greencamp kampeert u comfortabel. Uw safaritent is dan ook compleet ingericht met o.a.:

  • een koelkast met vriesvakje
  • een 4-pits gasstel met thermische beveiliging
  • 6-persoons keukeninventaris
  • *in het voor- en naseizoen een kacheltje (*alleen Nederland)
  • boxspring bed voor de ouders
  • een comfortabele hangmat

Klik hier voor de volledige inventarislijst

Slapen in de safaritent

In de safaritent zijn standaard 5 slaapplaatsen. Voor de volwassenen zijn er 2 boxspring bedden van 0.80 x 2.00m. Voor de kinderen zijn er 2x 1-persoons bedden van 0.70 x 2.00m. Voor een 5e persoon (of 3e kind) is er standaard een goed en degelijk opklapbed (logeerbed) en/of een camping/babybedje (voor kinderen tot 2 jaar) aanwezig.

Bedlinnen

Dekbedden en bedlinnengoed voor 5 personen zijn standaard aanwezig en in de prijs inbegrepen. Er is geen bedlinnen voor het camping/babybedje!!

Let op:
Heeft u naast een safaritent ook nog een luxe tunneltent gehuurd dan dient u dus voor de luxe tunneltent wel zelf bedlinnen mee te nemen!

6 personen
Bent u met z’n zessen dan mag u gratis een klein bijzettentje op uw plaats zetten. U dient zelf voor een luchtbed en slaapzak of dekbed te zorgen.

Extra’s

Het is mogelijk om de volgende extra’s te huren:

Bijzettent

U kunt ook een bijzettentje (6,00 euro per nacht) en luchtbed (2,00 euro per nacht) bij Greencamp huren. U dient de bijzettent bij aankomst zelf op te zetten en bij vertrek ook weer zelf af te breken en droog en netjes opgevouwen in de zak terug te doen. U dient dit vooraf schriftelijk te reserveren. Dit kan bij gelijktijdig bij uw boeking en anders tot uiterlijk 1 april. Hiervoor geldt op=op.

Waar staat Greencamp voor?

Als u belang hecht aan een persoonlijke en rustieke sfeer, een stijl ingerichte safaritent op ruime plaatsen (100 tot 400m2 / verschilt per camping) en u houdt daarnaast van rust, natuur en elkaar vermaken in plaats van vermaakt worden dan bent u voor een luxe kampeervakantie bij Greencamp aan het juiste adres.

Waar vindt u onze luxe safaritenten?

U vindt onze safaritenten op mooie en vaak bijzondere plekken. Van boerencamping tot kasteelcamping en van dichtbij zee tot in de bergen. Klik boven in de menubalk op “zoek op kaart” en ontdek alle campings in Frankrijk, Italië en nederland waar u de stijlvolle safaritenten kunt huren.

Prijzen van de safaritenten

De prijzen van de safaritenten vindt u op de campingpagina. Klik op het felgroene blokje met de tekst “klik hier voor de prijzen van deze camping”.

Wij hopen u met bovenstaande informatie een zo volledig mogelijk beeld van onze stijlvolle safaritenten gegeven te hebben. Heeft u desondanks vragen of opmerkingen neemt u dan gerust contact met ons op.